Hodnocení firmy Veterinární ordinace U Výstaviště

*
*
*
*
*
9 hodnocení
DUSKOVA69
10.9.2019
*
*
*
*
*

Profesionální, rychlé, pohotové a ne jednoduché ošetření naší Papillonky, když se jí zasekla kost v krku. Tímto bychom chtěli poděkovat paní doktorce Zahradníkové za záchranu (možná i) života, protože než bychom dojeli do nemocnice, asi by se udusila. Již 10 let docházíme k paní doktorce a jsme moc spokojeni. Duškovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martinek.novas
6.4.2019
*
*
*
*
*

Tak to co jsem zažil je otřesné. Paní doktorka absolutně arogantní, jediný cíl vytáhnout z lidí peníze. Zprávy o zvířeti vydat nechce, teď vyvstává otázka proč? Ze by žádné neměla? No asi to tak bude. Paní je absolutně neprofesionální, do ordinace pustí další lidi i přes náš nedořešený spor a ještě vypráví co se děje. No prostě hrůza. Operace zpackaná.... Doporučuji jet jinam.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
LucyLisa
1.10.2018
*
*
*
*
*

Paní doktorka působí dojmem, že jí zvířata i lidé obtěžují. V čekárně i ordinaci je nepořádek, neuklizeno ,špína a prach. Nechápu, jak tam můžou dělat operace. Léčila našeho psa kardiaka prášky, které mu škodily. Po změně doktora naprostá spokojenost. U Zahradníkové/Zachrdlové bych už nenechala ani očkovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
caticop1
5.4.2018
*
*
*
*
*

Paní doktorka dělá svojí práce pouze kvůli penězům a ne kvůli ochraně zdraví zvířat. Včera mi manžel sdělil že u paní doktorky koupil lék na prostatu pro pejska ypozane za 1443 Kč, který stojí pouze 370 Kč. Paní doktorko vy jste se opravdu zbláznila kvůli penězům 400% za nic to je už na skončení vašeho podnikání!!! Ohlašují vás na veterinární komoru k posouzení 😣 Druhé: Špatné jednání se zákazníky, špína, smrad. U vás na první místě PENÍZE, PENÍZE, PENIZE!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
suchomelfrantisek
8.3.2018
*
*
*
*
*

Nejlepší ošetření a komunikace

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
3.2.2018
*
*
*
*
*

My jsme k paní doktorce chodili s pejskem řadu let a vždycky naprostá spokojenost, včetně toho, když mu pomohla odejít

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ewička
19.1.2018
*
*
*
*
*

Paní doktorka Zahradníková, nám odmítla pomoci vysvobodit naše pejska z trápení a poslat ho na jeho poslední cestu se slovy, že k nám nepřijede a ani pro ní nemůžu dojet a odvézt jí zpět do ordinace; kdo si jako myslím, že za ní bude ordinovat?! Musela slyšet můj zoufalý hlas a potom i pláč. Jak dlouho trvá uspat pejska?! Myslím, že pacienti s jejich páníčky v ordinaci by toto pochopili a půl hodiny by počkali. Paní doktorka jistě složila přísahu, kterou v tomhle případě porušila! Její jednání a nelidský přístup mě velice zaskočil. ,,Pani doktorko, ono se vám to vrátí odjinud. Vždycky to tak je". Takže tímto vás zdravím Fedorová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jk
29.10.2015
*
*
*
*
*

Perfektní veterinářka, starala se o všechny naše pejsky a kočky, co jsme měli. Vždy skvělý a empatický přístup.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vrtule88
6.10.2015
*
*
*
*
*

Psala jsem informacni mail, chtěla jsem o očkovat stene a vůbec se mi neozvala. Chtela jsem jet do Podebrad na veterinu ale nestihla jsem to a ze jsem stejne jela do Lysy, tak jsem tam sla, aby pes byl v poho. Ordinace je naprosty chaoz a spina. Uz tam nikdy nepujdu, radsi pujdu k dražšímu. Nedoporucuju!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Přidat hodnocení
  • Šafaříkova 1474/1
  • Lysá nad Labem
  • 289 22
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0012:00 17:0019:00
  • Út 10:0012:00 17:0019:00
  • St 10:0012:00 17:0019:00
  • Čt 10:0012:00 17:0019:00
  • 10:0012:00 17:0019:00
  • So 10:0012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo