Hodnocení firmy Oresi, s.r.o.

*
*
*
*
*
25 hodnocení
Mirka
3.10.2019
*
*
*
*
*

Zatím jsem se nesetkala s něčím co by mi v kuchyni překáželo, vzhledově jsem si jí udělala tak aby se mi líbila nejvíc a ohledně funkčnosti mi dost pomohl prodejce takže je kuchyně i dobře praktická.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gingerlady
7.6.2019
*
*
*
*
*

Udělala jsem si vlastní návrh kuchyně, ale když jsem pak zašla k oresi a tam mi to celý dali nějak do kupy, a díky bohu, protože kuchyně teď dává smysl a vypadá tak jak jsem si přála.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Katty
11.4.2019
*
*
*
*
*

Jsem spokojená s tím jakou kuchyni mám doma, doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavlína
31.1.2019
*
*
*
*
*

Bylo dobrý že zrovna když jsme kuchyni poptávali tak měli nějakou akci takže nás to vyšlo lépe co se týče financí. Měla jsem jednu vyhlídnutou už předem, pak jsme jen sestavili návrh aby zapadla do prostoru. Jsem teď spokojená, kuchyně se opravdu povedla, všechno mám hned při ruce a přijde mi že je i opticky větší než ta stará.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kornutova.ver
7.6.2018
*
*
*
*
*

Překvapila mě profesionalita personálu na pobočce, přišlo mi že jeví opravdový zájem o zákazníka. Šla jsem k nim s představou jak by kuchyně měla vypadat, ale odcházela jsem s úplně jiným návrhem a jsem za to ráda. Kuchyň navrhli velmi praktickou, zvykla jsem si na ní velmi rychle, teď jí mám druhým rokem a zatím žádný problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Mk
14.3.2018
*
*
*
*
*

Linka objednána v polovině srpna, domontována na začátku února! Po podepsání smlouvy, zaplacení zálohy přišel naprostý nezájem od pána sedícího v prvnim patře Mostecké prodejny cokoli řešit. Třeba i to, že nám SÁM poradil, že si máme s přitelkyní dát vyšší míru pracovní desky(91cm, normálně je 85cm), když jsme oba vysocí... Obklady, světla, rozvody vody a odpady připraveny na výšku 91mc a ejhle, v den montáže jišťujeme, že pán M.H. zapomněl výšku PD zadat do smlouvy! Po telefonátu s Oresi mi pan M.H. řekl, že jsem si měl pořádně přečíst smlouvu, na chybu ho upozornit a co se vůbec divim, když mám linku jen za 130000kč(tohle mi vážně řekl)! Proč si tedy linku nechávám dělat u odborníků? Proto abych po nich kontroloval jejich práci a upozorňoval je na neschopnost dělat svojí práci dobře. Jediný kdo za něco stál byla montážní firma. Od Oresi už si nenechám přidělat ani poličku!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Terez
8.2.2018
*
*
*
*
*

Kuchyni od oresi jsme si montovali sami, takže můžu hodnotit jen jednání firmy a to podle mě bylo bez problémové, obchoďák který s námi řešil věci ohledně kuchyň byl sympaťák a dokázal odpovědět i na otázky typu kde bude nejlepší mít chlebník, takže za mě dobrý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Věrka
21.12.2017
*
*
*
*
*

Od oresi máme kuchyni asi 5,5 půl měsíce a spokojenost, zatím je tedy na nějaké závěry moc brzo, ale ohledně zakázky bylo od začátku dokonce všechno v pohodě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jarmila K.
9.11.2017
*
*
*
*
*

Kuchyni od oresi jsem si vybrala díky ceně, a taky kvůli tomu jejich skleněnému obložení, to se mi fakt libí. S personálem jsem docela dobře vycházela, hlavně mi pomohli s návrhem. Montování pak probíhalo docela pomalu, ale zas si myslím že to naistalovali dobře, hlavně že nerozbili to obložení a dali ho tak jak jsem chtěla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Zuzana M.
28.9.2017
*
*
*
*
*

Přistěhovali jsme se do domu kde kuchyň už od oresi byla, ale vzhledově se mi vůbec nelíbila, předchozí majitelé jí měli v sytě červené a bylo to jak pěst na oko, tak jsem zašla do oresi jestli by se s tím dalo něco udělat a obchodník mi ve všem vyšel vstříc. Vyměnili jsme pouze dvířka skříněk s dekorem dřeva ve světle šedé barvě, následně mi je přijeli i namontovat, a hned kuchyně pěkně prokoukla, kuchyň je stále ve funkčním stavu i se spotřebiči, a docela i dobře poskládaná, takže já jsem spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Radniční 3401
  • Most
  • 434 01
  • OC Centrál - zadní trakt rezidence Odeon
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo