Hodnocení firmy DODO for life – vnitřní a vchodové dveře Sapeli

*
*
*
*
*
29 hodnocení
andreamala1978
14.1.2021
*
*
*
*
*

se dveřmi Sapeli i službami Dodo for life, jsme velmi spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gabi.kolarova
26.11.2020
*
*
*
*
*

Určitě nedoporučuji. Technik nezná svou práci .Na kazdych dveřích závada. Reklamace neuznana. Budu resit dal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dlabalova1977
7.5.2020
*
*
*
*
*

Dveře jsem zakoupila na pobočce Kolovraty , mohu jenom doporučit. Paní poradila s materiály, celkovým výběrem. Máme dveře rede a také vstupní dveře do bytu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Klapalová
22.4.2020
*
*
*
*
*

Dveře jsem objednávala u této firmy, kterou jsem našla jako největšího prodejce v Praze. Poboček mají hodně, jde na netu najít co kde vystavují. Máme dveře Lotos a jsou moc krásné! Děkujeme paní na prodejně za milý přístup.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ondry112233
4.3.2020
*
*
*
*
*

V nedávné době si člen mé rodiny pořídil vchodové dveře SAPELI a tak, když jsme se rozhodli vyměnit interiérové dveře v bytě, věděli jsme, kam se obrátit. Nejblíž máme obchodní centrum Šestku. Velice mile mě překvapilo množství možností provedení. Paní prodavačka, byla velice milá a velmi dopodrobna s námi vše prošla a poradila nám co a jak.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavlína S.
4.3.2020
*
*
*
*
*

Dveře Sapeli a velice profesionální pomoc jak po technické tak po estetické stánce na pobočce Letňany - Skygarden. Dveře vypadají moc hezky, jsme spokojeni i s kvalitou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jarynaje1
20.1.2020
*
*
*
*
*

Sapeli dveře má několik členů mojí rodiny, proto jsme s manželem neváhali, když jsme řešili výměnu stávajících. Plzeňskou prodejnu DODO for life jsme si vybrali, protože je v místě a má otevřeno do večera a také o víkendu, což je výhoda oproti jiným prodejcům. Pro objednání rozhodla nejen kvalita dveří, ale i profesionální přístup prodávající, zaměřovače a montážníka. Doporučuji. Slámová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kozoroh25
15.12.2019
*
*
*
*
*

Objednání dveří Sapeli jsem realizovala na plzeňské pobočce DODO for life. Paní prodavačka mi pomohla s výběrem dekoru dveří vůči podlaze a desce kuchyňské linky, poradila, vysvětlila. Zaměření, objednání i montáž proběhly v pořádku. Dveře Sapeli i firmu DODO for life mohu jen doporučit, dveře jsou kvalitní a zaměstnanci firmy DODO, se kterými jsem přišla do styku, byli profesionálové. Kamila

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
helena.kralova56
14.12.2019
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost při realizaci návrhu nových dveří do bytu. Paní prodavačka z OC Šestka, byla ochotná a hlavně dokázala poradit. Ještě jednou moc děkuji. Helena K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
selmeciovajarka
4.12.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, potřebovala jsem dveře do domu, který s manželem rekonstruujeme. Prohlédla jsem plno výrobců a dodavatelů a i když cenový rozdíl byl někde značný, tak i přístup prodejců. Nakonec jsem objednala u firmy Dodo for life, kde jsem byla spokojená s prodejcem. Milá paní, vše ochotně ukázala a vysvětlila. Perfektní práce montérů, kteří byli profíci. opravdu jsem velmi spokojená a doporučuji. Šelmeciová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • K Říčanům 793
  • Praha 10 - Kolovraty
  • 103 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0016:45
  • Út 8:0016:45
  • St 8:0016:45
  • Čt 8:0016:45
  • 8:0015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo