Hodnocení firmy Oasis City, s.r.o.

*
*
*
*
*
12 hodnocení
Anonymní
31.3.2014
*
*
*
*
*

Ne zcela pravdivé údaje v popisu akce + špatná zkušenost s paní pedikérkou (mluvila rusky, téměř nezvedala telefon a byla nespolehlivá).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
28.3.2014
*
*
*
*
*

Během platnosti voucheru se změnil majitel a tak mi byla zrušena původní objednávka a doporučeno se objednat v posledním týdnu tohoto měsíce. Objednala jsem se a během týdne mi přišlo, tentokrát posunutí termínu. Toto mi bohužel nevyhovovalo a další objednávka byla až za cca tři týdny. Trochu moc zmatků !! Jinak původní pedikérka byla šikovná a milá, ale jak jsem pochopila dostala se změnou majitele výpověď. Takže hodnocení práce asi nemá smysl. Uvidím jaká bude pedikůra v novém, ale zatím spíš rozladění..... . Líba

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
28.3.2014
*
*
*
*
*

Ani vice nez 2 tydny pred ukoncenim platnosti poukazu se mi nepodarilo se objednat. V Oasis City odmitli platnost poukazu prodlouzit. ZADAM VRACENI PENEZ. (Hvezdicku vyzaduje vas system, nedavam ani jednu.)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
4.3.2014
*
*
*
*
*

vynikající

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
28.2.2014
*
*
*
*
*

Pedikérka výborná, jen ty prostory v centru Oasis City dost ubohé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
12.2.2014
*
*
*
*
*

jsem spokojen ****

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
21.10.2013
*
*
*
*
*

Bohužel jsem si zřejmě špatně přečetla nabídku a proto jsem byla velmi nepříjemně překavpena, když jsem na místě zjistila, že se jedná o suchou saunu, kterou moje tělo nesnese. Nicméně službu bych rozhodně doporučila těm, kterým suchá sauna s 90°C nevadí. Sauna je skutečně privátní a máte v ní soukromí, šampaňské bylo dobré a jako bonus jsme ještě dostali džbán plný vody s citrónem, který byl už poněkud vyšeptalý, ale rozhodně je to pozornost, která potěší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
7.10.2013
*
*
*
*
*

Bylo to prima , všichni byli na nás příjemní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
1.10.2013
*
*
*
*
*

Paní byla příjemná,ale žádná vlasová terapie se nekonala, jen mě paní umyla hlavu a ostříhala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
26.9.2013
*
*
*
*
*

Chválím personál.Jak na recepci,tak slečna kadeřnice velice milí.(Škoda,že se kadeřnice nepředstaví alespon křestním jménem).Byla jsem přeobjednána z 9hod.dopol.na 12.hodin.I tak bylo ještě cca půl hodiny zpoždění,což mi ale nevadilo.Těšila jsem se na slíbené hýčkání.Bohužel zůstalo jen u slibů v nabídce.Neviděla jsem jediný přípravek,který mi byl na hlavu aplikován a v čem spočívá vlasová terapie nemám ponětí! Dokonce jsem si musela říci o tužidlo,protože slečna mi pouze vlhčila vlasy fixírkou s vodou a pak chtěla rovnou foukat(další zákaznice už opět čekala).Než jsem došla domů,zůstal mi na hlavě splihlý obyčejný učes jako z kadeřnictví u nás na sídlišti.Škoda.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Václavské náměstí 793/36
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • budova Melantrich, 4.patro
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0021:00
  • Út 7:0021:00
  • St 7:0021:00
  • Čt 7:0021:00
  • 7:0021:00
  • So 7:3012:00 16:0021:00
  • Ne 7:3012:00 16:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo