Hodnocení firmy NÁBYTEK SPRINT

*
*
*
*
*
29 hodnocení
market
28.7.2021
*
*
*
*
*

S kuchyní jsem spokojená, bylo nedorozumění s jednou skřínkou, ale vše se rychle vyřešilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Xena
24.4.2021
*
*
*
*
*

Mám krásnou novou kuchyň, kde se mi skvěle vaří. Jsem moc spokojená. Komunikace super, vždy jsme se domluvili.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
prdlova
19.3.2021
*
*
*
*
*

Firmu doporučuji. Skvělì nábytek a rychlé dodánì

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
echovi
17.1.2021
*
*
*
*
*

Kuchyň pěkná, ale v žádném případě nenechat montáž od pana Novotného. Spoustu reklamací, i po mnoha opravách je nakonec kuchyň bez dvířek, krátké pracovní desky a jiné vady. Soudní znalec ohodnotil cenu opravy kuchyně na 10.000.Kč. Právnička napsala předžalobní výzvu na mimosoudní vyrovnání a zaslání peněz. NEREAGUJÍ, VĚDÍ, ŽE K SOUDU DO OSTRAVY ZE ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ NEMOHU, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NE TUTO FIRMU. Jednatelka paní Lojková se na žádnou reklamaci nepřijela podívat, nabídla mi dodat vadný matriál a mám si to udělat sama. Čechová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
helkaz
12.11.2020
*
*
*
*
*

Rychlé dodání i montáž, vstřícná slečna na prodejně v Ostravě, montáž provedena pečlivě. Mohu jen doporučit. Za mne velká spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
llucina
25.11.2019
*
*
*
*
*

Objednala jsem si u firmy Nábytek Sprint kuchyňskou linku a jsem s ní velice spokojená. Kuchyň vypadá krásně, hned se mi lépe vaří :-) Komunikace s prodejnou přes mail i telefon byla vždy příjemná, dodávka kuchyně přesně v týdnu o který jsem při objednávce zažádala. A perfektní montéři,pro které nebylo nic problém, pomohli mi se vším. Děkuji celé Vaší firmě a přeji mnoho spokojených zákazníků Lucka Babulíková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miroslav Kompuš
28.8.2019
*
*
*
*
*

Pecka bomba vše bylo v naprostem pořadku vše sedělo materiál dobrý bytelný nic nechybělo spiš naopak, vřele doporučuji !!! děkuji pani Dianě velice mila pani je na spravnem mistě ! děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nikola_vankova
6.5.2019
*
*
*
*
*

Tento obchod mohu jen doporučit. Nakoupila jsem na základě recenzí ostatních, které byly víc než dobré. Koupila jsem kuchyň Florence v barvě bílá a žlutá (krásná žlutá jako citron) s vysokým leskem. Na kuchyň jsem sice čekala přes dva měsíce, ale přišla v termínu, který jsem potřebovala. Vše proběhlo v pořádku. Sestavení jsme dělali svépomocí a zvládli jsme to. Nic složitého. Určitě doporučuji, jsem z kuchyně nadšená!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pilalmc
17.12.2018
*
*
*
*
*

- Vše bylo v pořádku kuchyně je pěkná. - Rád bych také pochválil komunikaci obchodu a rychlost dodání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tulda
29.5.2018
*
*
*
*
*

Všechno v naprostém pořádku, dodání už po 12 dnech. Nic nebylo poškozeno, nic nechybělo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Zelená 1387/14
  • Horní Suchá
  • 735 35
  • centrála a sklad, ne prodejna
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0016:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0016:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo