Hodnocení firmy NÁBYTEK SPRINT

*
*
*
*
*
26 hodnocení
echovi
17.1.2021
*
*
*
*
*

Kuchyň pěkná, ale v žádném případě nenechat montáž od pana Novotného. Spoustu reklamací, i po mnoha opravách je nakonec kuchyň bez dvířek, krátké pracovní desky a jiné vady. Soudní znalec ohodnotil cenu opravy kuchyně na 10.000.Kč. Právnička napsala předžalobní výzvu na mimosoudní vyrovnání a zaslání peněz. NEREAGUJÍ, VĚDÍ, ŽE K SOUDU DO OSTRAVY ZE ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ NEMOHU, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NE TUTO FIRMU. Jednatelka paní Lojková se na žádnou reklamaci nepřijela podívat, nabídla mi dodat vadný matriál a mám si to udělat sama. Čechová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
helkaz
12.11.2020
*
*
*
*
*

Rychlé dodání i montáž, vstřícná slečna na prodejně v Ostravě, montáž provedena pečlivě. Mohu jen doporučit. Za mne velká spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
llucina
25.11.2019
*
*
*
*
*

Objednala jsem si u firmy Nábytek Sprint kuchyňskou linku a jsem s ní velice spokojená. Kuchyň vypadá krásně, hned se mi lépe vaří :-) Komunikace s prodejnou přes mail i telefon byla vždy příjemná, dodávka kuchyně přesně v týdnu o který jsem při objednávce zažádala. A perfektní montéři,pro které nebylo nic problém, pomohli mi se vším. Děkuji celé Vaší firmě a přeji mnoho spokojených zákazníků Lucka Babulíková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miroslav Kompuš
28.8.2019
*
*
*
*
*

Pecka bomba vše bylo v naprostem pořadku vše sedělo materiál dobrý bytelný nic nechybělo spiš naopak, vřele doporučuji !!! děkuji pani Dianě velice mila pani je na spravnem mistě ! děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nikola_vankova
6.5.2019
*
*
*
*
*

Tento obchod mohu jen doporučit. Nakoupila jsem na základě recenzí ostatních, které byly víc než dobré. Koupila jsem kuchyň Florence v barvě bílá a žlutá (krásná žlutá jako citron) s vysokým leskem. Na kuchyň jsem sice čekala přes dva měsíce, ale přišla v termínu, který jsem potřebovala. Vše proběhlo v pořádku. Sestavení jsme dělali svépomocí a zvládli jsme to. Nic složitého. Určitě doporučuji, jsem z kuchyně nadšená!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pilalmc
17.12.2018
*
*
*
*
*

- Vše bylo v pořádku kuchyně je pěkná. - Rád bych také pochválil komunikaci obchodu a rychlost dodání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tulda
29.5.2018
*
*
*
*
*

Všechno v naprostém pořádku, dodání už po 12 dnech. Nic nebylo poškozeno, nic nechybělo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pipi.p
26.2.2018
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miladusenka
19.2.2018
*
*
*
*
*

též jsem si u firmy Nábytek Sprint objednala kuchyňskou linku ,je nádherná a sestavování je hračka ,protože všechno dokonale sedí ,p. Kamila je skvělá a ochotná ,a řidiči slušný a ochotný ,jsem opravdu moc spokojená a jsem ráda že jsem si kuchyň objednala u Nábytek Sprint ,vřele doporučuji,moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
marievighova
13.12.2017
*
*
*
*
*

Zakoupila jsem kuchyňskou linku a zároveň si jí nechala sestavit. Při komunikaci jsem byla velmi překvapená s velmi příjemným jednáním od paní Kamily která se velmi snažila aby vše sedělo a bylo v naprostém pořádku. Perfektní práce pana Fojtíka,který vše řeší obrovskou trpělivostí a klidem.Poradí si svou šikovností i s nedostatky zakoupených spotřebičů ze strany zákazníka a nic pro něj není překážkou. Kuchyně je velmi pěkná a poprvé mám nábytek bez jediného poškození. Všem můžu nábytek Sprint jenom doporučit . Nábytku sprint přeji hodně spokojených zákazníků jako jsem já a dále jenom ty nejlepší nápady které může ocenit jen spokojený zákazník. S pozdravem Marie Vighová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Zelená 1387/14
  • Horní Suchá
  • 735 35
  • centrála a sklad, ne prodejna
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0016:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0016:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo