Hodnocení firmy Nábytek Sprint, s.r.o.

*
*
*
*
*
23 hodnocení
Miroslav Kompuš
28.8.2019
*
*
*
*
*

Pecka bomba vše bylo v naprostem pořadku vše sedělo materiál dobrý bytelný nic nechybělo spiš naopak, vřele doporučuji !!! děkuji pani Dianě velice mila pani je na spravnem mistě ! děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nikola_vankova
6.5.2019
*
*
*
*
*

Tento obchod mohu jen doporučit. Nakoupila jsem na základě recenzí ostatních, které byly víc než dobré. Koupila jsem kuchyň Florence v barvě bílá a žlutá (krásná žlutá jako citron) s vysokým leskem. Na kuchyň jsem sice čekala přes dva měsíce, ale přišla v termínu, který jsem potřebovala. Vše proběhlo v pořádku. Sestavení jsme dělali svépomocí a zvládli jsme to. Nic složitého. Určitě doporučuji, jsem z kuchyně nadšená!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pilalmc
17.12.2018
*
*
*
*
*

- Vše bylo v pořádku kuchyně je pěkná. - Rád bych také pochválil komunikaci obchodu a rychlost dodání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tulda
29.5.2018
*
*
*
*
*

Všechno v naprostém pořádku, dodání už po 12 dnech. Nic nebylo poškozeno, nic nechybělo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pipi.p
26.2.2018
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
miladusenka
19.2.2018
*
*
*
*
*

též jsem si u firmy Nábytek Sprint objednala kuchyňskou linku ,je nádherná a sestavování je hračka ,protože všechno dokonale sedí ,p. Kamila je skvělá a ochotná ,a řidiči slušný a ochotný ,jsem opravdu moc spokojená a jsem ráda že jsem si kuchyň objednala u Nábytek Sprint ,vřele doporučuji,moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marievighova
13.12.2017
*
*
*
*
*

Zakoupila jsem kuchyňskou linku a zároveň si jí nechala sestavit. Při komunikaci jsem byla velmi překvapená s velmi příjemným jednáním od paní Kamily která se velmi snažila aby vše sedělo a bylo v naprostém pořádku. Perfektní práce pana Fojtíka,který vše řeší obrovskou trpělivostí a klidem.Poradí si svou šikovností i s nedostatky zakoupených spotřebičů ze strany zákazníka a nic pro něj není překážkou. Kuchyně je velmi pěkná a poprvé mám nábytek bez jediného poškození. Všem můžu nábytek Sprint jenom doporučit . Nábytku sprint přeji hodně spokojených zákazníků jako jsem já a dále jenom ty nejlepší nápady které může ocenit jen spokojený zákazník. S pozdravem Marie Vighová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena
1.8.2017
*
*
*
*
*

V tomto nábytku jsem koupila kuchynskou linku Platinum a jsem velice spokojená , je nádherná. Též jsem velice spokojena s jednáním paní , vždy byla velice milá a vstřícná. Vřele tuto firmu s nábytkem doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jana.suchomel
1.5.2017
*
*
*
*
*

JSEM NAPROSTO SPOKOJENÁ S KVALITOU KUCHYNĚ, S PROFESIONÁLNÍM PŘÍSTUPEM, S OCHOTOU PANÍ KAMILY, S CENOU A CELKOVĚ JSEM SE SNAD JEŠTĚ NESETKALA S TAKHLE KVALITNÍM E-SHOPEM. POČÁTEČNÍ OBAVY Z KUCH. LINKY Z E-SHOPU JSOU PRYČ, LÉPE JSEM NEMOHLA VYBRAT. JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI CELÉMU TÝMU A PŘEJI MNOHO SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ. JANA - ČESKÝ BROD

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Domí Jánská
18.4.2017
*
*
*
*
*

Jsem nadmíru spokojená! Opravdu nemám co vytknout. Výborná kvalita, rychle dodání, skvělé zpracování. Komunikace s obchodem je bezchybná, poradí, pomůžou, vysvětlí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Petra Křičky 3106/14
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Út 10:0018:00
  • St 10:0018:00
  • Čt 10:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo