Hodnocení firmy Cambridge Business School s.r.o. - Manažerské vzdělávání

*
*
*
*
*
8 hodnocení
Niko
7.11.2017
*
*
*
*
*

Zvazovala jsem puvodne online studium, ale pani referentka me presvedcila na kombinovane. Ve skole jsem byla ctyri soboty a potkala skvele lidi. Jsem rada, ze jsem to zmenila, protoze mam pocit, ze pro me melo vetsi prinos, ze jsem mohla s ostatnimi resit konkretni problemy a dozvedela jsem se neco i o tom, jake potize resi lide na obdobne pozici ale v jinych odvetvich.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vojta.t
10.10.2017
*
*
*
*
*

Díky spolužákům jsem měl možnost nahlédnout i do toho, jak to chodí v jiných firmách a odvětvích, což byl vítaný přínos studia. Fajn lektoři, vstřícné studijní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
ste.p
26.4.2016
*
*
*
*
*

Vypracovávat seminární práce na základě starostí vlastní firmy bylo velmi poučné. Získal jsem díky tomu trochu odstup a dokázal se díky konzultacím s lektory zaměřit na slabá místa.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
sarahben
13.4.2016
*
*
*
*
*

Super, nelituju vloženého času a energie. Myslím, že mi to i něco profesně dalo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
silvia.hlozkova
23.3.2016
*
*
*
*
*

Tiež kladne hodnotím posobenie školy :) Profesionálni lektori, možnosť štúdia z domova počas mojej pracovnej vyťaženosti, ústretový tím a vedenie školy. Okrem toho,mnoho nových praktických poznatkov z praxe lektorov, ktoré sme mohli neskor využiť aj my, študenti. Vrelo odporúčam!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
jozef.malatny
8.3.2016
*
*
*
*
*

Studium splnilo očekávání, inspirativní lektoři, fajn spolužáci a opět jsem musel zapracovat na svém psaném projevu. Oceňuji, že jsem mohl všechny práce psát z praxe a využít tak data, se kterými denně pracuju, což mi pomohlo i v práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
jozef.malatny
4.3.2016
*
*
*
*
*

Studium splnilo očekávání, inspirativní lektoři, fajn spolužáci a opět jsem musel zapracovat na svém psaném projevu. Oceňuji, že jsem mohl všechny práce psát z praxe a využít tak data, se kterými denně pracuju, což mi pomohlo i v práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
catinahat
22.2.2016
*
*
*
*
*

Ke studiu na Cambschool mě přivedla kolegyně, když měli loni slevu na druhého studenta, a jsem ráda, že jsem se nechala přemluvit k návratu do lavic. Sice nebylo vůbec snadné zkoordinovat práci, školu a rodinu, ale díky tomu jsem zapracovala i na time managementu. Navíc jsem se odhodlala změnit zaměstnání a nelituju. Kdo hledá nové impulzy, můžu studium MBA jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano18 ne0
Přidat hodnocení
  • V jámě 699/1
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0012:00 13:0017:00
  • Út 9:0012:00 13:0017:00
  • St 9:0012:00 13:0017:00
  • Čt 9:0012:00 13:0017:00
  • 9:0012:00 13:0016:00
  • Máme právě otevřeno

  • Úřední hodiny studijního oddělení!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo