Hodnocení firmy decoDoma

*
*
*
*
*
22 hodnocení
libuska1942
3.2.2016
*
*
*
*
*

Velmi vydareny vyrobek, jsem elice spokojena , doporucuji sem co si chteji vylepsit sve bydleni Riddlova Libuse

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stajnc
26.1.2016
*
*
*
*
*

Z firmy Decodoma jsem již vícekrát měl objednané zboží a vždy jsem dostal zboží v pořádku a ve výborné kvalitě.Nyní je mám objednané zase a firma se mi omluvila že není na skladě ale mou objednávku vede v patrnosti a jak bude tak mi ho zašle.To všechny firmy nedělají a proto jsem s Dekodoma spokojen. Štajnc

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Panafi
28.12.2015
*
*
*
*
*

Do dnešního dne jsem objednané zboží neobdržela,stejně jako odpověd na e-mail ,kter jsem poslala,proto nemohu projevit spokojenou.Marně čekám na vyřízení mé objednávky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
marieski
10.12.2015
*
*
*
*
*

Oceňuji kvalitní a rychlou službu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
berunkavlasti
30.11.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, děkuji za včasné dodání zakázky. Jsme velice spokojeni. Naše rohová sedačka jako by vyzdvihla obývací pokoj. Naše fenka Peggy se hned na sedačce zabydlela. Potahy se nám líbí všem . Doporučuji. Vlasta

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
milanjanickovi
24.11.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den,potahy užívám,jsem s nimi spokojena. Objednala jsem si na výměnu z výprodeje (loňská kolekce,objednávka přišla potvrzena) ale potahy NE!! Potahy které se prodávají jako nová kolekce reklamujete se slevou od 26-36%, ale cena je stejná, jako když jsem je koupila bez SLEVY!!!Tak jak to opravduj je? Chtěla bych vysvětlení JaníčkovÁ PS POTAHY JSOU HODNÉ TENKÉ,ZÁLEŽÍ JAK BUDOU VYPADAT PO PRANÍ. PROČ JSTE POTAHY KTERÉ JSTE MĚLI SKLADEM NEPOSLALI???

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
mfischerova
12.11.2015
*
*
*
*
*

Zboží došlo včas a perfektně sedí.Jsem spokojena. M.Fischerová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hanca.pilatova
4.10.2015
*
*
*
*
*

Potahy perfektne sednou,jsou velmi roztazitelne i barva sedi dle objednani,vrele DOPORUCUJI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
m.bed
14.5.2015
*
*
*
*
*

Dekuji za rychle - prednostni vyrizeni me objednávky. Komunikace velmi vstricna a flexibilni. Potahy hezke, i když ne na moji sedacku bez jednoho postranního opěradla, ale zvladla jsem zalozenim. Dekuji a preji hodne spokojenych zakazniku. Bed.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bohacek.jiri
3.4.2015
*
*
*
*
*

Jsme spokojeni,díky včasnému a rychlému zaslání objednaného zboží a komunikace s touto firmou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Březhradská 177
  • Hradec Králové - Březhrad
  • 503 32
  • korespondenční adresa
  • mapa

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Zákaznické oddělení: Po-Pá 7:00-22:00, So-Ne 8:00-22:00!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo