Hodnocení firmy VOTUM Centrum Odškodnění, a.s.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
Jana Lacinová,Havlová
28.5.2019
*
*
*
*
*

Dne 23.11.2016 jsem při dopravní nehodě utrpěla závažné zranění. Díky pomoci pana Trojánka a paní Krejčí ze spol. Votum, centrum odškodnění a.s. se sídlem v Brně jsem se mohla věnovat léčbě svého zranění a následně mi bylo vynárokováno finanční odškodnění s jehož výší jsem ani nepočítala. Se službami této společnosti a uvedených pracovníků jsem velice spokojena a všem zraněným tuto společnost doporučuji. Jana L. Kutná Hora.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Marie Grežová
6.5.2019
*
*
*
*
*

V září 2018 se nám stala dopravni nehoda a dostala jsem kontakt na p.Marešovou a firmu Votum.Ochota a profesionální přístup mne mile překvapili.Byla jsem informována o všem co mám udělat jak postupovat atd.Nebýt p.Marešové sama bych nevěděla na co všechno mám právo a že existuje člověk, který svoji práci vykonává nejen pro peníze ale hlavně pro Nás všechny poškozené. Ještě jednou moc děkujeme. Manželé Tylmanovovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Jirka
28.4.2019
*
*
*
*
*

Společnost Votum doporučuji, byl jsem velmi spokojen. V srpnu 2018 jsem se stal účastníkem dopravní nehody kterou zavinila žena Ruské národnosti a kancelář pojistitelů předala případ společnosti která měla dle internetu velmi špatné recenze a proto jsem se obrátil na společnost Votum která vše vyřídila a peníze za odškodné, ošetřovné,parkovné,cestovné po lékařích a poškozené věci mi zaslali na účet jak slíbili. Zaslaná částka byla nad mé očekávání a za to jim moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
21.7.2017
*
*
*
*
*

Tímto chci poděkovat za odškodnění,když jsem měl nehodu,firma mě zajistila peníze za poškození motorky,oděvů,helmy, rehabilitaci a ušlý zisk v práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne2
Z14
5.3.2017
*
*
*
*
*

Tímto bych chtěla poděkovat společnosti Votum za úspěšné vyřízení odškodnění mého manžela, který při ze své strany nezaviněné dopravní nehodě utrpěl drtivá poranění s následkem úplné invalidity a ztrátu společenského uplatnění. Společnost Votum vyřídila odškodnění též pro mě a naše děti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne4
cilinekj
16.6.2016
*
*
*
*
*

Právník Vám vymůže náhradu za 10, max. 15% procent. Platit cokoliv nad 15% soukromé společnosti mi přijde jako bláznovství. Nehledě na jejich supí praktiky, kdy poškozeným lezou domů klidně i druhý den po nehodě. Nemyslete si že to jsou nějací andělé, jenom na Vás chtějí vcelku jednoduše vydělat

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne16
sanderovavera
29.5.2016
*
*
*
*
*

S touto firmou jsme byli velice spokojeni. Jejich služby můžeme jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne5
lenkal123
3.5.2016
*
*
*
*
*

Všem kteří jsou nespokojení doporučuji - vezměte si právníka. Zaplatíte za to hned a mnohdy ve finále ještě více a bez záruky že Vám něco vymůže. Mnoho právníků ani nejsou ve věci tak orientovaní a neuplatní všechno na co máte nárok. U VOTUMU jsme dopředu nic neplatili, vyřízení sice trvalo dlouho, ale vinou soudních tahanic s viníkem. Za mne - doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano14 ne6
marize
28.4.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, chci se podělit o svou zkušenost se společností VOTUM-CO z Brna, při dopravní nehodě mi zemřel velmi blízký člen rodiny (syn),ne vlastní vinnou, na radu zbytku rodiny jsem svolila, aby nás zastupoval právník, sdělil nám, že nárok na odškodnění mají jen někteří pozůstalí,protože se v těchto věcech nevyznáme souhlasili jsme. V průběhu vyřizování mi známá doporučila, aby vše ještě pro jistotu zkonzultovala s paní z Votumu se kterou měla sama dobrou zkušenost, byla moc milá a vysvětlila mi, že na odškodnění mají nárok i ostatní členové rodiny, nevěřila jsem, ale paní mě přesvědčila, že ať to zkusíme, pokud nic nevyřídí nic platit nebudeme. Tak jsme to zkusili, nejen, že vyřídili odškodnění pro ostatní členy rodiny, které právník odmítl zastupovat, ale vyřídili vše za kratší dobu (právník až půl roku po Votumu) a i vyšší odškodnění než právník,ještě nám pomohli i doodškodnit to co právník nedotáhl do konce. Syna mi to nevrátí, ale pomůžete to jeho dětem, aby mohly v budoucnu třeba studovat. Tímto bych chtěla poděkovat společnosti Votum za výborné vyřízení našich záležitostí, za lidský přístup, ochotu a snahu pomoci. PS: také děkuji dceři, že mi pomohla napsat toto poděkování

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne4
196monika
13.4.2016
*
*
*
*
*

monika196 V roce 2013 jsem měla dopravní nehodu, při které mě na přechodu srazil mladý řidič. Léčení zabralo více než rok a i dnes mám trvalé následky. Pro řešení odškodnění jsem si vybrala společnost VOTUM z Brna a mohu říct, že jsem s výsledky jejich práce velmi spokojena. Ještě v době mého pobytu v nemocnici pro mne vyřídili u pojišťovny zálohu ve výši 200 tisíc korun, což mi umožnilo zaplatit si lepší rehabilitační péči i ubytování v lázních a taky jsem si mohla zaplatit asistenta, který mne doprovázel na kontrolní vyšetření i rehabilitace. Firma se rovněž postarala o vyřízení vysokého odškodnění za trvalé následky včetně jejich násobků. Po celou dobu jsem nemusela nikam jezdit, vše jsme vyřizovali u mne doma. Doporučuji všem spolupráci se společností VOTUM, jsou velmi spolehliví a odborně zdatní. Taky všem dalším poškozeným bych doporučila začít s vyřizováním odškodnění co nejdříve, nedostanete se do finančních problémů a můžete si zaplatit lepší lékařskou péči.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne4
Přidat hodnocení
tel:
+420 541 215 237
fax:
+420 541 215 237
e-mail:
brno@votum-co.cz
web:
www.votum-co.cz/
  • Rooseveltova 593/10
  • Brno - Brno-město
  • 602 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3016:00
  • Út 8:3016:00
  • St 8:3016:00
  • Čt 8:3016:00
  • 8:3016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo