Hodnocení firmy NK-team CZ s.r.o. - Zábavné střílení Stříbrná Skalice

*
*
*
*
*
25 hodnocení
Morthy
19.8.2016
*
*
*
*
*

Skvely zivotni zazitek. 19.8 na strelnici u Pribrami. Byli jsme zde s manzelem jiz podruhe a ac jsme pokazde meli ruzne instruktory, vzdy byli maximalne profesionalni, pratelsti a vstricni!!! Mohu vsem jen doporucit jak muzum tak i zenam! Moc dekujeme za bajecny zazitek!!! KB

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
29.4.2015
*
*
*
*
*

Super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
6.12.2014
*
*
*
*
*

Profesionální přístup pořadatelů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
21.9.2014
*
*
*
*
*

Vynikající dárek. Obdarovaný byl velice spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan
21.8.2014
*
*
*
*
*

Musím doplnit paní ze 14.8.. Na akci přijela o 15 min později. Bez omluvy, začala vyžadovat plnění svého zážitku. Arogance od školícího byla, že jí pouze odpovídal Ano, Ne. Paní ani nestřílela střílel její přítel nebo manžel. My jsme zde byli již po několikáté a vždy OK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hana Škrabalová
16.8.2014
*
*
*
*
*

Musím vyjádřit své rozčarování, kterého se mi dostalo při čerpání zážitku akční střelby dne 14. 8. 2014. Pan Petr Novák ze společnosti NK-TEAM byl na nás jako na zákazniky arogantní, hrubý a velmi nepříjemný. Bohužel pravidlo "Náš zákazník-náš pán" zde již neplatí. Nemohu hodnotit sám zážitek jako takový, protože jsem nebyla jeho čerpatel. Ale ze svého pohledu mohu říct, že lidský faktor v osobě pana Nováka zde selhal. Za své peníze opravdu nebudu trpět hrubost, aroganci a zvyšování hlasu. Se zbytkem týmu jsem nepřišla do bližšího kontaktu, avšak na pohled na mě působili profesionálním dojmem. Bohužel chování tohoto typu od pana Nováka nemohlo zůstat bez odezvy, ač ke krokům tohoto typu obvykle nepřistupuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Anonymní
22.7.2014
*
*
*
*
*

Dostal jsem tento dárek již podruhé a opět byl naprosto bezchybný. Perfektní výklad, vyšlo i počasí a tak jsme si užili dost zábavy s vůní střelného prachu. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zsenior
21.6.2014
*
*
*
*
*

Profíci,co umí potěšit oko milovníka zbraní a připravit super střelecký zážitek s pocitem,že je ta "práce" asi baví. Těším se na nové zážitky s NK-teamem. Z.T.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
30.5.2014
*
*
*
*
*

Dobry den, dala jsem poukaz jako darek a bohuzel jde rezervovat strelby jen na par vsednich dnu a to i kdyz puvodne volal obdarovany na rezervaci 2 mes. pred ukonceni platnosti poukazu. Dodavatel slevy se na volajiciho navic obori, moji pribuzni z toho byli dost prekvapeni, nejsou na takove jednani zvykli. Vcera jsem s panem mluvila sama a chapu co je rozhodilo. Nakonec jsem se s nim dohodla na prodlouzeni platnosti poukazu, nicmene ani tak neni jiste zda je mozne udelat rezervaci jinak nez tak, ze si na to bude muset vzit obdarovany dovolenou, popr. nakonec poukaz vyuziji ja, aby nepropadl, coz rozhodne nebyl ucel. Jako darek bych to po teto zkusenosti nikomu rozhodne nedoporucila. Chapu, ze je velky zajem, ale urcite by nebyl takovy, kdyby bylo avizovano, ze je mozne se objednat jen na vsedni dni. Verim, ze nejsem sama kdo s tim resi problem. Dodavateli tento komentar, prosim, nepredavejte, tipuju je na lidi, kteri si stejne neuvedomuji, ze to v poradku neni a nechci se nervovat dalsim zbytecnym dohadovanim.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Anonymní
27.5.2014
*
*
*
*
*

Nezapomenutelný zážitek, který si určitě zopakuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 722 198 635
fax:
+420 321 697 124
e-mail:
info@nkteam.cz
web:
www.nkteam.cz
facebook:
www.facebook.com/zabavne.strileni
  • Sázavská 323
  • Stříbrná Skalice
  • 281 67
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo