Hodnocení firmy CZC.cz

*
*
*
*
*
10 hodnocení
weeazel3
3.1.2019
*
*
*
*
*

V kamenném obchodě CZC v Rožnově pod Radhoštěm mi prodali nefunkční mobil jako dárek pod stromeček. Dala jsem jej dědovi. Dědovi se roztřepaly ruce, když to rozbaloval, moc si mobil přál. Po 3 dnech mi nesměle řekl, že si s mobilem neví rady, že se mu tam nic nezobrazuje. Ukázalo se, že mi v kammenném obchodě prodali nefunkční mobil. Nebylo to náhodou. V internetovém obchodě bych jej mohla do 14 dnů vrátit a dostat peníze zpět. Při reklamaci v obchodě byl na mne chlap sprostý a řekl mi, že peníze mi samozřejmně nevrátí ani mobil nevymění a že si pěkně počkám, do zákonné lhůty 30ti dnů abych si prý příště neztětovala. Takže pozor ńa kamenný obchod v Rožnově pod Radhoštěm.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nakup.z.domu
15.2.2017
*
*
*
*
*

POZOR na jejich pojištění. Pojistná částka se snižuje hned po dvou měsících o 28%, dále pak po každých dalších dvou o 3,5 % takže ve finále dostanete třeba sotva polovinu ceny zboží, pokud vám nejsou schopni přístroj opravit, jako se to stalo mně. Při nákupu pojištění se to nedozvíte, tváří se to jako že máte skvělou pojistku, o amortizaci nikde ani zmínka. Z původní ceny telefonu 8990 kč 1690 za pojištění mi jejich pojišťovna sdělila, že si mám vybrat a koupit telefon za 4900 a následně ho prý proplatí. Pojištění je PŘEDRAŽENÉ a kdyby byli férový obchod, tak by byla amortizace zmíněna u nákupu pojistky, a nespolupracovali by s takovou nefér pojišťovnou. Případ předávám právníkovi, dle tel. konzultace je prý nějaký německý kodex na ochranu spotřebitele platný pro EU, který se ale zatím moc nevyužívá a je velká šance uspět u soudu. Jsou povinni podávat relevantní informace. Radím vám, nic si u nich nepojišťujte, nemá to smysl. Otázka je jestli nákup u nich pak nějaký smysl má.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jiřina
24.9.2016
*
*
*
*
*

Dne 16.3.2016 jsem zakoupila na czc.cz grafickou kartu VGA ATI MSI R9 390 Gaming 8G 8GB.Vše fungovalo bez potíží až jeden den bylo slyšet při prohlížení internetu 2 rany. Zavolany technik zjistil že jsou ulomené pacičky na větráku u grafické karty. Dne 1.8.2016 jsem odvezla grafickou kartu na jejich pobocku. Reklamace byla přijatá. Dne30.8.2016 mi byl poslan email s odpovědí "Neoprávněná reklamace, produkt je mechanicky poškozeny. Produkt nesplnuje předpoklady a podminky záruční opravy." Docela mě to šokovalo ponevač jsem je žádala o spojeni a další postup opravy. Nikdo mi nic nezdelil ani nenabídl další řešení. Na prodejně mi nic konkretniho nerekli ani důvod zamítnutí. Ten den jsem napsala stížnost aby bylo vše znovu řešeno. Dne 15.9.2016 mi byl zaslan email od technika že reklamace opět neoprávněná mechanické poškození. Opět nebyla poskytnuta jiná varianta řešení.Žadala jsem i o zkrytou vadu projevenou v době 6 měsíců od koupě. Neuznano. Byl to posledni nakup u teto firmy nikdy vice už v ni nakupovat nehodlám. :(

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
vera
17.8.2016
*
*
*
*
*

Objednala jsem si pouzdro na fotoaparát za 400 Kč. Poslali mi mobilní telefon v hodnotě několika tisíc. Záměnu jsem ihned nahlásila, místo poděkování a omluvy jsem se dozvěděla, že MUSÍM telefon přinést na jejich pobočku a oni mi moje pouzdro pošlou až ho někdo vrátí !!! To jsem pochopitelně odmítla a po delších dohadech bylo přislíbeno, že kurýr doveze pouzdro a já mu dám telefon. Kurýr přijel pro telefon, ale pouzdro nedovezl. Telefon jsem mu tedy nedala a opět strávila několik hodin (!!!) snahou dovolat se do CZC.cz abych se dozvěděla, že výměna přes kurýra není možná, tuto informaci mi prý dala jejich pracovnice omylem, mou povinností je vrátit telefon na pobočku a teprve následně se bude řešit (mnou již zaplacené) pouzdro. Jinak prý předají záležitost soudu. To jsem akceptovala a ejhle - během několika dní dorazilo pouzdro a kurýr si přijel pro telefon....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
studenaalena
19.2.2016
*
*
*
*
*

nedoporučuji, nedá se nic vyreklamovat a pomoc s problémem od počítačových "profíku" nulová!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
strixes
11.2.2015
*
*
*
*
*

Absolutní selhání technické podpory. Nedoporučuju. Fakt hnus

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
witlongcz
8.7.2014
*
*
*
*
*

Nedoporučuji. Firma je jako lumpové a zloději. Nedá se tam dovolat, na centrále vám telefon nedají, prý je to tajné a slepice na centrále zboží v servisu najít neumí a dovolat se tam nedá takže stále dokola. Takže sednout do auta a jet tam. Hrozná firma. R. Pospíchal

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
trypo
7.7.2014
*
*
*
*
*

CZC zaslali produkt, který nikdo z naší firmy neobjednal..špatná komunikace s prodejcem..nakonec se tváří, že to byla celé naše chyba..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
L.P.
3.2.2014
*
*
*
*
*

Do této firmy jsem dala svůj notebook aby zjistili jestli není zavirovaný s tím, že pracuji na diplomové práci a nutně ho proto potřebuji a že důležitá data nemám zcela zálohovaná. Po 2 dnech jsem si pro počítač šla a nestačila jsem se divit, když bez jakéhokoliv předchozího varování či zavolání mi přeinstalovaly windows, čímž jsem ztratila všechny programy jako např. program Statistica. TO však nebyl celý problém. Od této doby můj počítač byl velmi pomalý, jen načíst např. přijenou myš mu trvalo přibližně 3 - 4 minuty a někdy i déle. Program statistica jsem si po vleklých problémech opět sehnala ale nešlo mi tam nahrát mé soubory, které tam předtím šly. Celé toto mě stálo nejen peníze ale i nervy, kdy v czc.cz se mnou jednali velmi neochotně a celou reklamaci neuznali s tím, že nemohli vědět, že program statistica nepatří pod excelovskou nabídku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ludmila Valenová
25.1.2014
*
*
*
*
*

Toto firmu nedoporučuji,nešel mi rozjet počítač,tak jsem ho odvezla k nim.Do dvou hodin volali,že je špatný disk,že je třeba dát nový.Když jsem si počítač přebírala,tak mi bylo řečeno,že ze starého disku se nedalo nic zachránit.Dala jsem starý disk známému a ten měl do hodiny fotky stažené na CD a řekl,že disk je v naprostém pořádku.Když jsem se byla v CZ:CZC informovat,proč mi disk měnili,tak si trvali na svém a že když si přinesu udělaný hloubkový test a disk bude v pořádku,že mi uhradí všechny výlohy s tím spojené.Tak jsem vzala disk i s počítačem k jiné firmě,kde test prokázal,že v disku nejsou závažné ani vadné sektory a počítač neměl nainstalovanou zvukovku a jiné věci které měla firna CZ:CZC nainstalovat při výměně.Teď samozřejmě CZ:CZC odmítá uhradit co já jsem musela jejich lajdáctvím zaplatit.Jejich arogantní chování mě přimělo napsat mojí zkušenost s touto firmou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Palachova 1741
  • Náchod
  • 547 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0011:30 12:3017:00
  • Út 8:0011:30 12:3017:00
  • St 8:0011:30 12:3017:00
  • Čt 8:0011:30 12:3017:00
  • 8:0011:30 12:3017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo