Hodnocení firmy Národní Pokladnice

*
*
*
*
*
14 hodnocení
loupak598
26.6.2019
*
*
*
*
*

Nastřádal jsem od nich 19 mincí a medailí, s objednáním ani placením nikdy nebyl problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martina K.
6.6.2019
*
*
*
*
*

Moc se mi líbí že mince jsou hezky vypracované, i že jsou některé barevné a vypraví nějaký příběh. Teď mám doma nově Vitruviánského muže od Leonarda da Vinci, a musím uznat že je to fakt parádní kousek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Radek
9.5.2019
*
*
*
*
*

Prodávají pěkné medaile a dobrou ražbou a za solidní ceny, koupil jsem toho přes jejich obchod už hodně a nikdy jsem nebyl zklamaný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Marek
10.4.2019
*
*
*
*
*

Sbírání mincí u mě začalo před lety kdy jsem mince koupil jednou za čas na nějakém noname eshopu, známí mě pak přivedl na Národní pokladnici a už nějakou dobu je to můj „hlavní dodavatel“ mincí, jsem spokojen jak s nabídkou tak způsobem placení a doručování zásilek, nikdy se mi nestalo že by objednané zboží nedorazilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
emilie55544
14.3.2019
*
*
*
*
*

S tímhle obchodem mám dobré zkušenosti, můžu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Matěj K.
19.2.2019
*
*
*
*
*

Dneska jsem si objednal minci Čtyřlístek a hrnec zlata, a jsem zvědavý, zkušenosti se sbíráním mincí od Národní pokladnice už mám, a dobré, ale poprvé jsem si objednal kolorovanou minci tak jsem zvědavý jak bude vypadat na živo, zatím takovouhle minci ještě ve sbírce nemám, a myslím si že se bude vyjímat, aspoň podle obrázku co mají na webu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Zorkaaw
24.1.2019
*
*
*
*
*

Koupila jsem minci Javorový list, a můžu říct že spokojenost, není to úplně klasická mince, je vydutá takže už jen samotným vzhledem je zajímavá, dostala jsem k tomu i dřevěnou kazetu na uschování mince certifikát.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
David
28.12.2018
*
*
*
*
*

Podle mě si tady vybere každý něco co se líbí zrovna jemu, s manželkou máme každý svou sbírku, a když mince dáme dohromady všechny vypadají super. Má mince které já bych si asi neobjednal protože jsem sbírku mám hlavně spojenou s českou republikou zatím co ona sbírá všechno co se jí líbí, ale myslím že můžu mluvit za oba, když říkám že jsme spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Kačka
29.11.2018
*
*
*
*
*

první minci jsem dostala jako dárek k svátku, byla hezká, do teď jí mám vystavenou u postele. Po nějakém čase jsem prošla jejich web a objednala další, no a teď už objednávám skoro furt, vždycky najdu něco co se mi zalíbí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lukáš
12.11.2018
*
*
*
*
*

Kvalitní práce je na mincích znát. Začal jsem u nich nakupovat na začátku roku, při každé objednávce probíhají věci stejně, žádný problém jsem zatím nezaznamenal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Karolinská 661/4
  • Praha 8 - Karlín
  • 186 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo