Hodnocení firmy Národní Pokladnice

*
*
*
*
*
46 hodnocení
Josef
22.12.2021
*
*
*
*
*

Měl jsem už objednáno, když jsem našel ještě jednu minci, co mě zaujala a chtěl jsem jí pořídit, takže jsem k nim zavolal, jestli by mi spárovali objednávku do jedné, když bych to hned teď objednal, aby to přišlo společně. Byli laskaví a vyšli mi v tom vstříc, že jsem čekal na jednu zásilku. Objednávka dorazila podle domluvy. 👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Petr Vrána
25.11.2021
*
*
*
*
*

Nepravidelně mi od nich chodily různé meily, jedním telefonátem na infolinku jsem se s nimi domluvil na ukončení jejich zasílání a už nic nechodí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
bojars
14.10.2021
*
*
*
*
*

Ideální eshop s numismatikou, dají se najít krásné mince v rozdílném cenovém rozpětí, takže i když člověk nechce moc utrácet tak se tu něco najde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Holada M.
30.9.2021
*
*
*
*
*

Mám teď čerstvou a dobrou zkušenost s reklamací. Přátelé mi dali minci, o kterou zrovna dvakrát nestojím, a nebyl problém jí vrátit a vyměnit za jinou i když jsem neměl přímo účtenku ale jen potvrzení na meilu, který jsem musel z kamarádů nenápadně vydolovat :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Martin
8.9.2021
*
*
*
*
*

Hodně se mi líbí, jak jsou mince doručované, balení je udělané tak že ani sebehorší pošťák to nezničí. Vzhled mince je vždycky naprosto dokonalý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Honza
26.8.2021
*
*
*
*
*

Dostal jsem jednu minci k narozeninám, je to pěkná připomínka na příjemně strávený čas a zároveň na událost v dějinách která je mi blízká.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
bohm.jan
10.8.2021
*
*
*
*
*

Přes numismatiku je to za mě dobrý obchod. Mám odtud mnoho medailí a nikdy jsem nebyl zklamaný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
jindratros
29.7.2021
*
*
*
*
*

Rád tady nakupuju.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
kubapaulik
9.7.2021
*
*
*
*
*

Takhle mincovna mi sedí svou nabídkou, nedělají mince jenom se staročeskou tématikou, ale i podle aktuálního dění ve světe celkově.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Daniel Blažek
17.6.2021
*
*
*
*
*

Numismatika je můj koníček a z Národní Pokladnice jsem objednal spoustu medailí a stále si tak rozšiřuji svoji sbírku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Karolinská 661/4
  • Praha 8 - Karlín
  • 186 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo