Hodnocení firmy Národní Pokladnice

*
*
*
*
*
29 hodnocení
dog.mas
13.5.2020
*
*
*
*
*

Nakoupil jsem v tomto obchodě zatím jen jednou nebo dvakrát a mám jen dobré zkušenosti. Jediné co bych u obchodu uvítal by bylo kdyby po dosažení určité částky bylo poštovné zdarma automaticky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
martina.vatikova
30.4.2020
*
*
*
*
*

Nakupuji tu mince k narozeninám nebo jiným oslavám pro tátu, a vždy má radost, takže i já jsem spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Teo
8.4.2020
*
*
*
*
*

Tento obchod se mi líbí v tom že často vydávají nové edice. Pořád je tedy co kupovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petrhlozek
13.3.2020
*
*
*
*
*

Je to sice docela nákladný koníček ale baví mě poučovat manželku o tom co je na minci vyobrazené a k jakému období se to vztahuje, už jenom čekám kdy i ona začne sama sbírat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana.kru
25.2.2020
*
*
*
*
*

Vždycky se mi líbí to co přijde, práce na mincích je kvalitně odvedená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
martinsmolik
6.2.2020
*
*
*
*
*

Mám hlavně pozitivní zkušenost, sice dodání občas trvá ale vždycky mi objednávka dojde. I ceny celkem ujdou. A nikdy se mi nestalo že bych dostal něco navíc za co by chtěli zaplatit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pokorny.miroslav
9.1.2020
*
*
*
*
*

Kupuju tu hlavně atypické mince, a jsem rád že mi nabídky nových mincí posílají na email a nemusím si jejich nabídku hlídat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
artur.konvicka47
18.12.2019
*
*
*
*
*

Skoupil jsem dvě sady mincí, jedna sada po šesti mincích, druhá po pěti. Obě sady se mi hodili do mé osobní sbírky a po prozkoumání certifikátu a mincí samotných jsem spokojen, jejich kvalita mi vyhovuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ondra
4.12.2019
*
*
*
*
*

Nakupuju tady jenom nárazově, ale mince dělají pěkný, z tohodle eshopu jich mám asi 5 a všechny odpovídají popisu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kubapoula
15.11.2019
*
*
*
*
*

Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Karolinská 661/4
  • Praha 8 - Karlín
  • 186 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo