Hodnocení firmy Národní Pokladnice

*
*
*
*
*
38 hodnocení
kubapaulik
9.7.2021
*
*
*
*
*

Takhle mincovna mi sedí svou nabídkou, nedělají mince jenom se staročeskou tématikou, ale i podle aktuálního dění ve světe celkově.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Daniel Blažek
17.6.2021
*
*
*
*
*

Numismatika je můj koníček a z Národní Pokladnice jsem objednal spoustu medailí a stále si tak rozšiřuji svoji sbírku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Oliver
26.5.2021
*
*
*
*
*

Eshop mi přijde trochu komplikovaný, ale jinak nemám výhrady.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
adamfunfer
28.4.2021
*
*
*
*
*

Taky jsem jeden z těch co se chytil na mince zadarmo, a už mám teď po druhé objednanou další minci, jen už bohužel ne zadarmo :D nějak jsem si ten obchod oblíbil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Pavel
1.4.2021
*
*
*
*
*

Mince zadarmo jsou super nápad, mám objednáno a těším se.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Denis
11.3.2021
*
*
*
*
*

Dobrý obchod přes numismatiku, mince odtud jsem nakoupil po několikáté, a až na ceny které jsou u některých mincí vysoké jsem s nákupem spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jirka0302
2.12.2020
*
*
*
*
*

sem spokolen

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alex
15.10.2020
*
*
*
*
*

Medaile s určitou tématikou sbírám dlouho, a několik jsem jich koupil i přes tento obchod. Je to normální eshop, s tím že některé ceny nejsou nejnižší, ale kvalita je dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Dana
7.10.2020
*
*
*
*
*

Minci odtud jsem dostala k narozeninám jako památku na babičku. Dárek to byl opravdu krásný a už jsem si z obchodu objednala i další minci. Objednávám je hlavně ty mince které pro mě mají nějakou citovou hodnotu, minci s někým něco s něčím spojuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavla
3.9.2020
*
*
*
*
*

Široký sortiment je rozhodně velké plus, i to že Národní pokladnice vydává mince na výročí nebo ražbu dne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Karolinská 661/4
  • Praha 8 - Karlín
  • 186 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo