Hodnocení firmy Národní Pokladnice

*
*
*
*
*
32 hodnocení
jirka0302
2.12.2020
*
*
*
*
*

sem spokolen

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alex
15.10.2020
*
*
*
*
*

Medaile s určitou tématikou sbírám dlouho, a několik jsem jich koupil i přes tento obchod. Je to normální eshop, s tím že některé ceny nejsou nejnižší, ale kvalita je dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dana
7.10.2020
*
*
*
*
*

Minci odtud jsem dostala k narozeninám jako památku na babičku. Dárek to byl opravdu krásný a už jsem si z obchodu objednala i další minci. Objednávám je hlavně ty mince které pro mě mají nějakou citovou hodnotu, minci s někým něco s něčím spojuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavla
3.9.2020
*
*
*
*
*

Široký sortiment je rozhodně velké plus, i to že Národní pokladnice vydává mince na výročí nebo ražbu dne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ka.na78
13.8.2020
*
*
*
*
*

Z tohoto obchodu mám zatím jen jednu medaili plus k tomu nějaké příslušenství. S objednávkou nebyl problém, asi po 3 týdnech medaile přišla. Je pravda že mi stále hodí emaily ohledně novinek, ale nijak mě to zatím neobtěžuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Radek D.
30.7.2020
*
*
*
*
*

Nákup mincí se u mě vždy po pár měsících opakuje, nerad objednávám věci po jednou takže si vždycky vyhlédnu několik kousků abych nemusel platit zbytečně poštovné a tenhle způsob mi vyhovuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Honza P.
16.7.2020
*
*
*
*
*

Koupil jsem u nich minci v hodnotě 1200,- a svou kvalitou naprosto odpovídá, takže obchod mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
robertos3
3.6.2020
*
*
*
*
*

Řešil jsem minci pro tátu k narozeninám, a jedna mince z tohoto obchodu na tu příležitost velmi seděla. Nestála moc a přišla v čas.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
dog.mas
13.5.2020
*
*
*
*
*

Nakoupil jsem v tomto obchodě zatím jen jednou nebo dvakrát a mám jen dobré zkušenosti. Jediné co bych u obchodu uvítal by bylo kdyby po dosažení určité částky bylo poštovné zdarma automaticky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
martina.vatikova
30.4.2020
*
*
*
*
*

Nakupuji tu mince k narozeninám nebo jiným oslavám pro tátu, a vždy má radost, takže i já jsem spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Karolinská 661/4
  • Praha 8 - Karlín
  • 186 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo