Hodnocení firmy HYLA Group s.r.o.

*
*
*
*
*
32 hodnocení
ivan-verner
17.9.2019
*
*
*
*
*

Hyla je perfektní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
tova
16.8.2019
*
*
*
*
*

Vysavač Hyla mám již 23 let a stále bezchybně funguje. Od vysavače Hyla jsem očekával snadný a dobrý úklid. Ve skutečnosti předčil mé očekávání, je to opravdu velmi dobrý pomocník v domácnosti za slušné peníze. Velmi mi pomáhá s každodenním úklidem nejen po domácích mazlíčcích. Doporučuji tento produkt opravdu každému.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
m.janalik
10.2.2019
*
*
*
*
*

Vysoké hodnocení vyplívá z toho,že Hyla nás nikdy v úklidu nezklamala a dokáže vždy překvapit,když vyčistí /vysaje/ povrchy,kde naše ostatní úklidová technika selhává. První přístroj Hyla jsme si pořídili cca před 23 lety. Předtím jsme ale u jiné /zámořské/ firmy viděli tzv.,,vysávaní do vody,které nás okouzlilo.Bohužel,vysoká cena tohoto výrobku nám nedovolila nákup realizovat.Potom jsme náhodně objevili fi.HYLA a bylo rozhodnuto. Doposud jsme nikdy nelitovali této investice.První model stále slouží dalšímu členovi naší rodiny a mi jsme si v roce 2013 koupily nový typ vysavače HYLA a ten nám již bezvadně slouží šestým rokem.Neměnili bychom a všem vřele doporučujeme,nebojte se této volby , investice se mnohokrát vyplatí.Příjemná práce,lehkost použití,bez zápachu z papírových sáčků a se skvělým výsledkem.Firma se stará o záruční i pozáruční kontroly přístroje,což nás mile překvapilo. M.Janalík , Otrokovice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
vsedl
24.10.2018
*
*
*
*
*

Hyla je skvělá při úklidu.Nedovedu si již dnes představit vysávání se sáčkovým vysavačem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Lenka Hornová
9.8.2018
*
*
*
*
*

Když jsem začala shánět lepší vysavač kvůli alergickým dětem, tak jsem byla dost na vážkách. Kamarádka si pořídila před rokem na předváděčce vivenso a taky mě na něj lámala, že je pro alergiky, ale nezdálo se mi provedení a bylo dost hlučné. Přes stránky kvalitnivysavac jsem se dozvěděla o hyle,ale jaké bylo moje překvapení, když to byla zase nabídka vivensa. Konečně jsme se dostala do Poděbrad, kde byli velmi milí a vše mi vysvětlili. Zvláště děkuji paní Svobodové, která se mnou měla svatou trpělivost. Pořídila jsme si poslední model Hylu EST a když jsem ji porovnávala s vivensem u kamarádky, tak mi přišlo jak dětská hračka. Cenový rozdíl zanedbatelný, záruka skoro trojnásobná a pokud se potvrdí životnost jak jsem četla v recenzích níže, tak opravdu nechápu lidi, co si pořídí něco jiného.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
30.5.2018
*
*
*
*
*

Máme starší typ už nejmíň 20 let v plném zápřahu, přesto perfektně funguje, nikdy nemusel do servisu a přes značné vnější opotřebení především mokrých nástavců stále bezvadně pracuje. Z koberců,aut a dalších čalounění spolehlivě likviduje vše už po druhé generaci dětí - a ty mu vážně nedají nic zadarmo😊 nemohu než doporučit všem, kteří hledají opravdovou kvalitu jak samotného přístroje,tak práce,kterou vykonává. Všechen prach spolehlivě utopí, takže za ním nevíří částečky z fitru jako u běžných vysavačů, naopak vzduch pročistí, případně i provoní. Na to konto jsme od Hyly pořídili i osvěžovač vzduchu, který nás s pomocí eukalyptu a desinfekce zbavil kolotoče zimních nachlazení a také spolehlivě běžel téměř 24hodin denně celou zimu! Maximální spokojenost a to vedle nového modelu vypadá ten náš jako chudý příbuzný 😊

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Jiří Bašta
23.5.2018
*
*
*
*
*

Máme vysavač byla aa jsme s ním nesmírně spokojeni. Doporučuji všem,kteří hledají kvalitu a ne největší slevu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
PetrG
19.4.2018
*
*
*
*
*

Žabáka máme dlouhá léta, model roku 96 a od té doby udělal hodně užitečné práce a pomohl nám v boji s různými fujtajblíky a vždy z toho vyšel vítězně a po lehké údržbě i celkem čistě. Pocit, že vydrží vše asi způsobil, že jsme s ním vysávali věci co by se neměly, začal vydávat ošklivé zvuky, tak jsme ho odložili, že už asi dosluhuje.. Ale nedalo mi to, tak jsem zavolal na bezplatnou linku Hyla a domluvil si návštěvu v Poděbradech v servisu. Přišel jsem s vysavačem v ruce, velmi příjemné překvapení bylo že pan Richter se ho hned ujal a zmizel s ním na dílnu ačkoliv se již blížila zavírací hodina a když se vrátil, měl jsem nové ložisko (jeho únava dík stavebnímu prachu byla asi prvotní příčina vyššího hluku a vibrací) a novou chladící vrtulku na motoru (té upadla tím chvěním lopatka což byl zdroj zvuku startujícího letadla :) K tomu vyčištěná turbina, luxík po dvaadvaceti letech jako nový, voňavý, oprava na počkání, cena super.. Přístup úžasný, jednání milé a k tomu předváděčka nového modelu abych se během opravy nenudil. Takhle bych se chtěl cítit s autem ve značkovém servisu! Mohu jen doporučit, bylo to velice příjemné překvapení a pokud budu uvažovat o dalším vodním vysavači, tak to bude určitě Hyla, protože věřím že použité materiály a technologie vydrží a cena odpovídá kvalitě a výjimečnosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
greese
12.1.2018
*
*
*
*
*

🐸 Už na první pohled vypadá vysavač luxusně👌 ( kam se hrabou staré sáčkové vysavače 😂) Veliké plus je ,že vysavač vůbec nesmrdí ! Takže po vysátí místnosti není poznat podle čichu ,že je právě vyluxováno.Veliký úspěch a hlavně u syna 👦 bylo vysávání se světlem 😂 ( musel luxovat každý den a hlavně večer) Bylo super po x letech používání starého vysavače pořádně vyluxovat koberce a pohovky.Neuvěřitelné kolik špíny bylo ve vodě. Prostě tohle si musí ozkoušet každý aby pochopil jak úžasný je vysavač Hyla 🐸 Má spoustu nástavců a spoustu možností což se o ostatních vysavačích říct nedá. Kdo přemýšlí nad koupí tak bych určitě neváhala. 🐸👌

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
ilonaturnerova
13.10.2017
*
*
*
*
*

Já jako velmi pořádku milovný člověk jsem po úklidu HYLOU zjistila, že uklízet a vysávat každý den je vlastně k ničemu pokud nevlastním HYLU. HYLA je úžasný přístroj, který ušetří čas a hlavně finance. Má velmi jednoduché používání a hlavně HYLA provoní a vyčistí celý byt. HYLA JE PROSTĚ ÚŽASNÁ !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Přidat hodnocení
  • Jiřího náměstí 4/5
  • Poděbrady - Poděbrady I
  • 290 01
  • Auto můžete nechat přímo na parkovišti u poděbradského zámku a pak se lehce přejdete cca 80 m vlevo. Když se budete dívat po našem zelenostříbrném logu rosničky na levé straně náměstí , nemůžete nás minout.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0011:30 12:0015:30
  • Út 7:0011:30 12:0015:30
  • St 7:0011:30 12:0015:30
  • Čt 7:0011:30 12:0015:30
  • 7:0011:30 12:0015:30
  • Máme právě otevřeno

  • Po domluvě na 602 349 169 lze i v jiný čas!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo