Hodnocení firmy Interiéry Radýs, s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
zsamotna
1.4.2019
*
*
*
*
*

Firmu Interiéry Radýs jsem si našla na internetu dle recenzí,když jsem hledala někoho ,kdo by mi udělal kuchyňskou linku na míru. Schůzka na pobočce proběhla v pořádku,vše jsme spolu prošli,vybrali co bylo potřeba a na závěr se mě pán zeptal kolik má konkurentů. Po pravdě jsem mu řekla,že 5 a to byl asi kámen úrazu. Byli jsme domluvení, že do týdne mi pošle návrh s cenovou kalkulací. Po týdnu čekání jsem se snažila pánovi bezúspěšně dovolat.Napsala jsem mu tedy e-mail jestli na mne náhodou nezapomněl. Pán nezapomněl,ale totálně se na mě vykašlal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
LC
4.10.2018
*
*
*
*
*

Vše v nejlepším pořádku, můžu doporučit LC

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iveta Krejčová
6.6.2018
*
*
*
*
*

Nechala jsem si vypracovat několik nabídek od různých firem zabývajících se výrobou skříní na míru a musím říct, že volba padla na firmu Interiéry Radýs hlavně díky tomu jak mi ve všem perfektně poradili s výběrem materiálu, rozčlenění, ale také vzali v potaz můj menší vzrůst a to, že cena byla velice příznivá byl jen bonus navíc. Všechny tři skříně vypadají ještě lépe než jsem si uměla představit a proto jsme se s manželem rozhodli pokračovat ve spolupráci i na dalším nábytku od této firmy. Momentálně řešíme postele a komodu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Drcmankova Michaela
22.3.2018
*
*
*
*
*

Dnes jsme měli montáž vestavěné skříně v ložnici. Mohu říct, že jsme byli spokojení, vše proběhlo jak mělo, pán byl moc ochotný a celkově spolupráce s firmou od začátku byla v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vaclav.kolpek
13.10.2017
*
*
*
*
*

Přístup k celé realizaci byl velmi profesionální. Chtěli jsme sice pouhou standardní vestavěnou skříň, ale v porovnání s jinými firmami jsem se již při první návštěvě cítil jako klient a ne jako pouhý zákazník. Vše nám bylo velmi detailně popsáno a vysvětleno, poskytnutá kalkulace byla naprosto přesná, dokonce i když se montéři museli potýkat s velmi nerovným "terénem" a to jak podlahy, stropu tak i zdí. Zaměření proběhlo třetí den po první konzultaci. Po zaplacení zálohy, byla skříň hotová a namontovaná do týdne. To už jsem opravdu trochu nechápal. A pro odlehčení - montéři si přinesli pantofle, aby nám tu náhodou nenašlapali, po dokončení práce vše uklidili a vyluxovali. Za mě dostává takovýto přístup 1*, navíc ta cena celé dodávky byla více než příznivá. Pokračujeme ve spolupráci dál, tentokrát už opravdu velkými atypy, ale vizualizace které jsme obdrželi se nám velmi velmi líbí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michael158
7.12.2016
*
*
*
*
*

objednali jsme si u této firmy nábytek v hodnotě cca 200 000 Kč, jsme opravdu spokojeni, vše probíhalo dle domluvy a na profesionální úrovni. Všem můžu doporučit. M. Satrapa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eugen1001
29.4.2015
*
*
*
*
*

Minulý měsíc nám byla namontována vestavěná skříň od této firmy a zatím se mohu vyjádřit pouze kladně. Vše bylo provedeno tak jak jsme se dohodli na začátku a to jak termíny tak i cena. Doufám že nám skříň dlouho vydrží, zatím se nám libí a je funkční. Fotku nemáme bohužel u sebe, pokud bude zájem pošlu na e-mail.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lukba
22.12.2014
*
*
*
*
*

http://www.radys.cz/ Na této strance jsem si objednal šatní skříň a nemohu si stěžovat. Čau Jarda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Křesomyslova 284/23
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0019:00
  • Út 10:0019:00
  • St 10:0019:00
  • Čt 10:0018:00
  • 10:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo