Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
9 hodnocení
tkacik.martin24
5.10.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem v Esách Černý most Octavii III, která měla mít servisní historii doloženou servisní knížkou. Servisní knížka mi byla ukázána v PC pouze nascanovaná, ale prodejcem a později slečnou, která semnou vyplňovala papíry mi bylo řečeno, že ji má a že mi bude zaslána společně s velkým TP. Přišel pouze velký TP bez servisky, která údajně byla vyřazena, protože v ní nebylo uvedeno VIN ( bylo mi to sděleno přes telefon, dle sdělení technika ve škodovce nesmysl). Chtěl jsem tedy zaslat to co jsem viděl¨v PC. Podotýkám, že v PC byla serviska Octavia III se stavem km a servisem v češtině. Na email mi však přišla serviska na VW Touran a světe div se, km v servisce u Touranu byly stejně jako na tachometru v mé Octě. Že by náhoda?????? Mám takové podezření, že dochází k manipulaci se servisní knížkou, dezinformaci zákazníka a tudíž k podvodu. Zatím vyčkávám jak se k problému postaví, protože tímto fakticky klesá také cena vozidla. Pokud nedojde ze strany Auto Esa k nápravě a popř. adekvátní kompenzaci budu se radit o právních krocích s právníkem, který se na to již těšíí a celou věc pravděpodobně zveřejním ve sdělovacích prostředcích a na sociální síti. Takže každý kdo si budete chtít u nich koupit auto si dávejte pozor co podepisujete a jestli věříte, že budete mít servisní knížku, tak na to raději moc nespoléhejte. Dávejte také pozor na skryté poplatky, které nejsou zahrnuty v ceně vozu. Tyto poplatky se můžou vyšplhat až do výše 10 000. Tímto nechci říct, že tam jsou všechny auta špatná, ale taková je má zkušenost. Osobně vím, že si tam auto již určitě nekoupím. Ještě taková perlička. Dával jsem auto na protiúčet a na pobočce jsem strávil cca 7 hodin.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dalibor 68
3.3.2017
*
*
*
*
*

V Auto ESA jsem koupil už dvě auta, Fabii v Praze a před nedávnem u nás v Budějovicích druhé auto. U Fabie jsem reklamovali tlumič a příplatků mi opravu, takže spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kempes
14.2.2017
*
*
*
*
*

Telefonicky jsem si zamluvil vozidlo na pobočce v Ostravě.Plno slibů před realizací.Sleva od ředitele společnosti aj.Žádal jsem a zaslal požadavek na rezervaci a garantovanou slevu.Na podkladě výše uvedeného mi byla poskytnuta garantovaná sleva dle ceny vozu a dalších 1000Kč. údajně od ředitele.Pak čekárna několik hodin aby jste byl řádně znechucen,nebyl ve střehu a nic moc nečetl.Plně uvěřil zaměstnancům AutoEsa. Prostě byl otrávený a chtěl mít vše konečně za sebou.Bez mého vědomí a upozornění mi však částka garantovaná sleva a sleva 1000Kč. údajně od ředitele byla uvedena v kupní smlouvě jako poskytnutá sleva na vadné brzdy. Přestože dle tvrzení vše OK!! Žádal jsem manažéra prodejny a zaměstnance. který mi vozidlo předváděl o sdělení skutečného stavu vozidla o vozidlo čisté, bez prohlubní a poškození laku.Byl jsem ubezpečen, že je na vozidle jen jediný malý škrábanec v laku.Byla mi manažérem přečtena zpráva o stavu vozidla technika AutoEsa ke stavu vozu která toto tvrdila..Vozidlo hodnoceno na 61/2 hvězdiček ze 7 možných.Jsem starší člověk mám horší zrak a vozidlo jsem kupoval za tmy.Až druhý den ráno za denního světla jsem zjistil skutečný stav.Interiér vozu ,sedadla strašně.špinavá,zaprášený a špinavý celý interiér.Prohlubně na zadních dveřích,podřená barva na několika místech a zadní dveře rýhy cca 30cm.Křivé brzdové kotouče a vadná ložiska zadní nápravy. Při rychlejší jízdě klapky na uších, jinak hrozí ztráta sluchu.Poprvé jsem prudce zabrzdil a málem přišel o zuby Ve vozidle není rezervní kolo a chybí opravná sada a kompresor, který je výrobcem dodáván při absenci kola pro dojezd jako povinná výbava k vozidlu.Někdo v AutoEsa ji potřeboval. Hned jsem jel reklamovat všechny 3.závady.Reklamaci řeším písemně již měsíc cca 3x emailem a 3x písemně doporučeným dopisem.Bez nápravy ze strany AutoEsa.Přestože požaduji jen dodatečnou slevu 5000Kč. jako spoluúčast AutoEsa na nákupu opravné sady a kompresoru a předních brzdových kotoučů a ložisek zadní nápravy. Spoluúčast na zakoupení dílů a provedení oprav.Přístup horší než v AAA auto !!! Reklamace a její řešení jen do doby uhrazení prodejní ceny vozidla.Vozidlo jsem zaplatil ihned hotovostí.Po zaplacení máte smůlu. Auto za skoro 300 000Kč. Hrůza.Maximální nespokojenost.Již nikdy !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Lenka M.
4.1.2017
*
*
*
*
*

Velký výběr Fabii, ochotný a příjemný prodejce i paní v kanceláři. Celkově spokojenost, nebylo co vytknout

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza L.
1.12.2016
*
*
*
*
*

O víkendu jsem ve Šterboholech koupil starší Volkswagen Golf jako první auto pro syna. I když to bylo jen levné auto za 55 tisíc, byl prodejce velmi ochotný a celý nákup hodnotím pozitivně. Na bazaru jsme byli jako první hned v osm hodin a chvilku po desáté jsme měli vyřízeno.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavel Kejmi
30.10.2016
*
*
*
*
*

Při výkupu vozu hrozný přístup nejradči by auto vykoupili za hubičku aby na něm co nejvíc vydělali.Takže jsem odjel a po autě se radči poohlédnu jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Kamil
16.5.2016
*
*
*
*
*

Na pobočce jsem byl už dvakrát. Jednou jako doprovod, jednou jako kupující. V obou případech jsem narazil na jiný personál a můžu říct, že to fakt udělá hodně. Když jsem si byl kupovat já auto, byl tam borec, který se v autech fakt vyznal, takže jsme to všechno mohli probrat i třeba co se týče výkonů auta, spotřeby a podobně. Když si tam vybíral auto kámoš, byl tam nějaký ňouma, který tyhle věci moc neovládal. No každopádně co se aut týče, maj fakt velký výběr, na to si myslím, že utáhnou nejvíc lidí. Ale chce si to dát fakt čas a vybírat s rozumem. Já jsem nakonec odjel s Mazdou CX-7 2.2 MZR-CD. Dal jsme na doporučení prodejce a můžu říct, že jsem prozatím s jízdními vlastnostmi spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
MarketaKourilova
30.9.2015
*
*
*
*
*

Minulý týden jsme tu s manželem kupovali Berlingo a vše proběhlo celkem standardně. Nemůžeme si na nic stěžovat, ale extra třída v rámci autobazarů to také není. Spíš takový lepší průměr.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
danielpekar101
24.6.2015
*
*
*
*
*

Žádné auto jsem tam nekupoval, ale jedno jsem tam prodával. V obou případech jsem neměl problémy, jednání bylo v pořádku, ale musíte počítat s nějakou hodinou navíc při vyřizování.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0021:00
  • Út 8:0021:00
  • St 8:0021:00
  • Čt 8:0021:00
  • 8:0021:00
  • So 8:0021:00
  • Ne 8:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo