Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
88 hodnocení
beda.xx
18.4.2024
*
*
*
*
*

Tady ten autobazar vůbec, ale vůbec nedoporučuji. S operátorkou byla domluvena cena, kterou jsem požadoval za prodej svého vozidla a zdůraznil jsem, že nemíním o ceně dál vyjednávat. Samozřejmě že souhlasila a ubezpečovala mě, že požadovanou částku mi na pobočce (v Ostravě) vyplatí, že oni ví o všem o čem se teď bavíme po telefonu. Tak mě hned objednala na druhý den a na určitou hodinu. Samozřejmě, že po příchodu na pobočku v domluvenou hodinu si vás nikdo nevšímal. Ani po několikátém upozornění, že jsem tady objednán na domluvenou hodinu mi vždy bylo odpovězeno, že ještě tak 15 minut ať počkám a že se mi budou věnovat. Z těch 15 minut čekání bylo dalších cca 90 min. A to byl teprve začátek nervů. Pak byla další hodina dohadování o ceně za vozidlo. Myslím, že dál se tady rozepisovat už nemá ani smysl, protože bych musel psát jenom sprostá slova adresu bazaru. Co se týče podnětu ke zlepšení ze strany bazaru bych doporučil - zavřete to. Nedělejte to - když to neumíte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
frant.svec
15.4.2024
*
*
*
*
*

Nespokojen - i když jsem si auto zamluvil, tak mi jej prodali ještě o 10 tis. dráž, než byla momentální cena. Jsem důchodce a chtěl jsem koupit co nejlaciněji, bohužel ...Všade vyskakuji samé slevy, ale ve skutečnosti spíše opak. Jedná se o Renault Kadjar byla cena 280 tis. prodáno za 290 tis. O slevu se prý člověk musí hlásit !! Prodej v Čes. Budějovicích Frant. Švec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pplk.koddy
14.4.2024
*
*
*
*
*

Na internetových stránkách jsme našli vozidlo,o které jsme měli vážný zájem.jelikoz po telefonickém dotazu,byl pracovník dost arogantní a nepříjemný,jeli jsme ihned na pobočku v Ostravě,aby nám vozidlo neuteklo.tam jsme byli srdečně přivítání a bylo nám řečeno,že vozidlo je dovoz a čeká se na dovozovou STK.proto jsme nemohli zaplatit poplatek za převoz vozidla mezi pobočkami.nicmene jsme byli ujištění,že jsme první a budou nás okamžitě informovat!potom ještě několikrát volali,že ještě stále něco chybí ale,že se ihned ozvou.potom se měsíc nic nedělo.po našem zavolání nám bylo suše sděleno,že auto je prodané a je jim to líto!takže tam už nikdy nic!je to snad horší než AAA,a to je co říct!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pplk.koddy
14.4.2024
*
*
*
*
*

V daném bazaru se nám líbil automobil,ale byl v Praze.Byli jsme ujištění,že je v naprostém pořádku,proto jsme zaplatili poplatek za převoz do Ostravy.automobil přivezli.kdyz jsme se na něho jeli podívat,požádali jsme pracovníka,aby auto nestartovali,že chceme slyšet studený start.udajne žádný problém!za minutu jsme viděli jak auto jezdí po bazaru.odesli jsme a vrátili se za tri hodiny.pri zkušební jízdě nefungovala žádná čidla přední části vozu a nefungovalo vyhřívání sedadla.bylo nám řečeno,že vozidlo nechají opravit a ozvou se.dva měsíce nic.po dalším týdnu se ozvali,že vozidlo je opraveno.zaroven nas ujistili,že nám vykoupí protiuctem naše vozidlo.na vše včetně nájezdu km se vyptali a řekli,že mají zájem.po příjezdu jsme jejich vozidlo vyzkoušeli a zjistili,že oprava byla provedena napůl a sedadlo vůbec nehřeje.na výkup vozidla řekli,že nemají zájem,že má moc najeto!zákazník vedle nás se mě zeptal,co se nám stalo,tak jsem mu to vyprávěl.v tom vyběhl prodavač a začal na mě zvyšovat hlas a vyhazovat mě ven!při mém odporu vylezl i manažer a začal být také velice arogantní!půl hodiny před tím sealem nerozplyvali....ESA už nikdy,dávejte si pozor!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petra.jirouskova
11.4.2024
*
*
*
*
*

Kdyby to šlo dala by jsem 0 hvězdiček. Nejen to, že jdete prodat auto čekáte hodinu než se vám vůbec bude někdo věnovat a potom dalších 5 než vám za nej vůbec někdo vyplatí peníze. Ale nakonec se dozvíte, že ve smlouvě mate poplatky o kterých vám nikdo nic neřekl. A peníze vám na ruku jak slibují taky nikdo nedá!! Musíte čekat 7 dni než se někdo uráčí vám peníze poslat na účet. No Masakr nemám slov!! Nikdy víc ani koupit ani prodat!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
pavlina.jakubova
6.4.2024
*
*
*
*
*

Už nikdy více..vždy velmi šatná zkušenost.... Reagovali jsme na nabídku auta..2x nám slečna volala jestli dorazime,jeli jsme 180km s tím ,že auto je zarezervované a bude připravené k prodeji..před Prahou nám slečna volá jestli jedeme..potvrdili jsme, že do 15minut jsme na místě..když jsme dorazili nikdo nic nevěděl.. pan velmi neochotně nám šel auto ukázat,bylo špinavé,spodní dekl na zemi,bez nafty,auto když nastartoval se klepalo jen na 3 válce,byli jsme ze stavu velmi sklamaný..pan nám nabidnul ,že můžeme auto vzít na zvedák a podívat se, když chtěl popojet zjistil, že tam není žádná nafta a tak že ji musí nalít.. při nalevani nafty na nás skratovitě spustil, že potřebuje hned řidičák a jestli ho hned nedostane, že auto zaparkuje spět,koukali jsme na sebe i na pana co se stalo?no a on arogantně ,že pokud nedáme okamžitě řidičák,že auto zaparkuje spět ...tak se manžel otočil a šli jsme pryč,něco na nás pokřikoval a tak jsem mu řekla,že by měl absolvovat kurz slušného vystupování..a on že nepotřebuje.. že kdybych viděla jeho výplatní pásku.. takže takový prodeje za 150-200tis.nepotrebujou...chapu Chtěli jsme ho jako pracovní...přesto si myslím ,že za mne přístup katastrofalni...osobní auto kupujeme vždy 500-900t.ale do auto esa už nikdy..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Opis
29.3.2024
*
*
*
*
*

Jen slibuji slevy na všechno a pak skutek utek. Velmi zdlouhavé a nečestné jednání. Nedoporučuji tohoto prodejce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
MŠ
18.3.2024
*
*
*
*
*

Úžasná zkušenost, kdy přímo auto Esa reagovalo na můj inzerát na sauto a pozvali mě na výkupní prohlídku, na kterou hrozně spěchali. I přes trojité ujištění, že se budeme bavit o prodejní ceně okolo 500-520 tis., protože jinak nemám ani zájem jezdit, jsem přijel na výkup, kde mě “uvítal” arogantní pracovník výkupu, kterého práce očividně baví. 25 min zkoumal vůz, na to aby mi nabídl 400 tis, což je údajně maximum. Na dotaz proč mě sem vůbec zvali, proč vůbec tedy prohlíželi vůz, začali od všeho dávat ruce pryč ve stylu “my nic, my nic, to jiní”. Na druhy dotaz - že tedy toto musí přece vědět, jaká je za ně prodejní cena a zda našli na voze tedy něco, co cenu snižuje, mi bylo řečeno, že nic negativního nenašli a že za ně se takto cena pohybuje (i když není zrovna těžké zjistit, že tato cena byla hodně výrazně podražila). Bez absolutní sebereflexe, pokory, omluvy, že člověka doslova okradou o čas, naopak se samolibým úsměvem a pohledu tak maximálně do monitoru. O kompenzaci nemluvě. Sem už nikdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bravo377
9.3.2024
*
*
*
*
*

Na podraz narazite hned připrvním kontaktu s inzerátem z Auto Esa...uvádí vždy "akční cenu" která vypadá velmi zajímavě,ale po otevření zjistite,že je to cena na úvěr pro podnikatele. Takže lákají na ceny které v důsledku pro většinu nakupujicích neplatí což je velmi nefér praktika. Dále na rozdíl od druhého velkého konkurenta je velké množství aut bez servisní knížky a dotažených bůhví odkud. Při kontrole.u Cebia jsem pak u většiny poptávaných "super" aut zjistil velmi nákladné opravy což značí,že byla vozidla bouraná.No a nakonec když si auto zamluvíte,zaplatite kontrolu v Cebia tak se dozvite,že auto bylo sice zamluvené,ale prý se mi nebylo možné dovolat takže jej prodali. To se mi stalo několikrát za pár dní. No a nakonec zjistíte,že pokud máte dát za 7 let staré búhví jak slepované auto více jak 300000 tak se vám vyplatí přidat třeba 70000 a máte auto nové se zárukou. Takže moje zkušenost je veskrze negativní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dana-cerna
7.2.2024
*
*
*
*
*

Dobrý den, koupili jsme u vás auto a byli jsme nesmírně spokojeni s vašim obchodníkem Petrem Slánským. Byl milý, příjemný a ochotný. Vše vyřešil k naší spokojenosti. S pozdravem Černá a Kulhánek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno