Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
81 hodnocení
Michal
30.10.2023
*
*
*
*
*

Dne 17.10.23 jsem zakoupil vůz VW Passat a po ujetí cca 350 km začala protékat vodní pumpa. Tudíž jsem vše nafotil a poslal na reklamaci a ta nebyla uznána, že to není skrytá závada. Oháněli se zákony, tak jsem si vše dohledával. No prostě musím opravit auto abych neměl doma hodně drahé těžítko. Jejich přístup úplně nula a už nikdy k ním nepůjdu. První auto co jsem si u nich koupil bylo super, asi jsem chytil zrovna dobrý kus. Tak jsem se rozhodl koupil další u nich. Čekal jsem mnohem lepší přístup když už jsem u nich jednou koupil. Ten to přístupem k zákazníkovi jsem opravdu nečekal. Teď lituji, že jsem nešel jinam.... tohle se opravdu nedělá! Čekal jsem, že by byli aspoň ochotni dát zpětnou slevu abych nemusel platit celou opravu sám, ale z jejich strany nula. Mám i doklad z autoservisu, že to je skrytá závada. Stále reklamace neuznána.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
brachacek
25.9.2023
*
*
*
*
*

JROMÍR. DNE 14.8.2023 jsem z ESA koupil peugeot 308. Obsah 1.6 hdi za 69500kč po slevě 5500kč za olámaný přední levý podběh,rozbité přední levé mlhové světlo,poškozený pravý práh a odřený levý bok. Na to jsem dostal tu slevu. Zkušební jízda dopadla dobře. Druhý den se mi rozsvítil kontrolka poruchy motoru.Známý automechanik mi to dal na diagnostiku a zjistil závadu na filtru pevných částic. V prodejně jsme sepsali reklamaci a přišla mi z ústředí v Praze odpověď že musím do odborného servisu na zjištění závady a kalkulaci ceny opravy. V autorizovaném servisu zjištěna porucha filtru pevných částic,cena opravy 28314 Kč. a komu ještě vadná spojka,cena opravy 21947 Kč. Reklamace neuznává z důvodu že v protokolu je psáno že fpč má životnost 150000km a auto má najeto196770 km. spojka že má limit 100000 km. A u všech položek na autě je doporučená kontrola/oprava nebo výměna.A to je psaný i o motoru,řízení,čepování,rozvodech,nápravách atd. Prakticky o všech součástkách a příslušenství auta. V oddíle IV. kupní smlouvy je navíc napsáno:Celkový stav automobilu- jedná se o ojetý vůz ve vysokém stupni opotřebení,všechny jeho části odpovídají jeho stáří a míře opotřebení a já jsem podpisem se vším sohlasil takže jim to je líto že reklamaci neuznává a že pro mne nemají lepší zprávu. Takže když u nich koupit auto tak jedině se fungováním znalcem protože jejich smlouvy jsou neprůstřelné a zbydou jen oči pro pláč.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano15 ne0
Erik23
23.9.2023
*
*
*
*
*

Dobrý den, moje zkušenost s auto Esa. Ze začátku velmi milí, vstřícní, nic není problém. “Když se vám auto nebude líbit přivezete ho, vyměníme vám ho.” Po dvou dnech auto nejde odemknout dálkovým odmykáním, autobaterie byla úplně vybitá. Automechanik, který baterii vyměňoval, naznačil, že mi byla dána do auto jiná baterie, protože šroubky, nebyly zarezlý. Podal jsem reklamaci, která byla zamítnutá. Po týdnu se na palubní desce rozsvítila hláška, check braking system, opět jsem podal reklamaci a opět byla zamítnutá. Auto nejelo a podle pravidel bazaru, jsem ho mohl vrátit jen, když bude auto pojízdné. Auto jsem na své náklady nechal odtáhnout do autorizovaného servisu. Zde jsem zaplatil víc jak 10 tisíc. Po opravě jsem auto podle pravidel Es, musel zase reklamovat a čekat na jich vyjádření. Reklamaci zamítli, ale svolily k výměně. Čili jsem nucený si od nich vzít další auto. Bojím se dalších problémů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
Táňulík
22.9.2023
*
*
*
*
*

Koupila jsem ojeté auto, ale během půl roku a cca 200 km mám nyní nepojizdny šrot. Nejdříve přestala svítit přední světla, protože do nich teklo. Při vedrech se začal totálně rozpadat strop a vnitřek vozu. Přestalo fungovat elektrické odemykání. No a dovršení všeho odešlo zadní ložisko a auto jsem raději odstavila. Samozřejmě reklamace nebyla uznána a po pouhých najetých cca 200 km je auto na odpis. Již nikdy AutoESA .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
bob.srom
9.9.2023
*
*
*
*
*

Nabízel jsem vozidlo na prodej za cenu okolo 300000,-. Volala mi milá paní z Auto ESA, že mají velký zájem, že je těchto konkrětních aut málo a že není problém vyplatit požadovanou částku, když nebude žadnyý technický problém. Jel jsem tedy na domluvenou schůzku na Brněnskou pobočku Auto ESA vozidlo ukazát. Pán na výkupu si vzal velký TP, po chvíli přišel auto nafotit (5 fotek) a řekl, že se za chvíli vrátí. Po 10ti minutách přišel, že mi nabízí částku 230000,-. Auto nezkontroloval přes diagnostiku, nezvedl ho a nepodíval se ze spodu, zkrátka vůbec nezkontroloval zníněný technický stav. Je to výsměch. Nikomu nedoporučuji ani nákup, ani prodej ve spolupráci s Auto ESA.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne1
milunlaluha
25.8.2023
*
*
*
*
*

Měl jsem zájem o ocenění vozu online jak inzerovali, bohužel místo toho abych se dozvěděl přibližně cenu za kterou by byly schopni můj vůz vykoupit mě nutili termín přistavení vozu na odhad ceny . Tak tohle opravdu není online. Naštěstí jiné autobazary tenhle termín chápou a už mám přibližný odhad podle kterého jsem se rozhodnul kam s vozem pojedu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
ja1ares
23.8.2023
*
*
*
*
*

Koupeno auto za cca 160 tis s nájezdem 205 tis. Po dvou měsících a cca 4000 najeto nešla spojka (propadá se pedál) odvzdušnění nepomáhá. Pak začala svítit konrolka. Po zjištění v autorizovaným servise bylo zjištěno, že je špatný EGR ventil cca 15 tis oprava, spojka s převodovkou netěsní, prasklý zadní tlumič, špatný ložiska předních kol. Oprava za cca 30 tis. Reklamaci neuznali, že má auto najeto přes 100 tis a vše je mimo záruku! Takže nikdy nikomu nedoporučuji, už jen kvůli jejich technikům co úmyslně vynulovali závadu EGR přes diagnostiku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Hana Klímová
12.8.2023
*
*
*
*
*

V Auto ESA jsme zakoupili vůz 21. 7. 2023. Už při koupi jsme museli prodejce nahánět, aby nám vůz předvedli, bylo jim jedno, jestli prodají. Po zaplacení nám prodejce oznámil, že technické průkazy obdržíme poštou. Ani 3 týdny po koupi vozu doklady nemáme. Na zákaznickém centru neznají kontakt na sekci technických průkazů. Ani v rámci firmy spolu nejsou schopni komunikovat. Máme prý vyplnit formulář a jezdit na kupní smlouvu. To jako fakt??? Formulář vyplňuji a odesílám každý den, je to zbytečné, protože na něj nikdo nereaguje. V zákaznickém centru jsou bezradní...Tohoto prodejce opravdu nikomu nedoporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne1
Nekola, Boštíková
8.8.2023
*
*
*
*
*

Měli jsme zájem o koupi auta. První auto mělo být v servise,slíbený převoz. Po 14ti dnech kdy nám volali snad 4/5lidí se dozvíme,že auto bude zřejmě neprodejné. Projevili jsme zájem o další tři auta. Stejné výmluvy a mezitím nám nabízeli šroty,které jsme vysloveně nechtěli. Dali jsme požadavek jaké auto chceme. Každé ,které jsme chtěli,tak byl problém a nabízeli nám stále nějaké jejich jiné auta. Auto Esa vysloveně nedoporučuji. Špatná komunikace,jen lhaní a výmluvy. Jeli jsme jinam a tam jednání 100 a 1. Doufám,že Esa to pocítí na odlivu a krachu brzy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
petraturek
2.8.2023
*
*
*
*
*

Dobrý den, ráda bych se podělila o dnešní zážitek v auto Essa v Plzni. Dala jsem inzerát, že prodávám auto. V podstatě okamžitě volala operatorka z auto Essa, že by měli o auto zájem, protože přesně takové auto hledají. Že cenu akceptuji a že a že mam auto přivézt na výkup. I přes opakovanou moji otázku, zda cenu respektuji, mi bylo řečeno že ano. Preorganizovala jsem program a na osobní schůzce mi nabídli cenu o 80 000 nižší. Rozhodně NEDOPORUCUJI. NESERIOZNI JEDNANI. ODMITLI PROPLATIT JIZDNI NAKLADY, PROTOZE JSEM PRY OD OPERATORKY NEOBDRZELA SMS S INFO. UZ NIKDY VICE!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno