Hodnocení firmy Vinárna a penzion U Langrů - Ubytování Dolní Věstonice

*
*
*
*
*
32 hodnocení
Lofina
30.9.2020
*
*
*
*
*

Kdyby šlo dát více hvězdiček, tak je dám! Skvělé, chutné a vydatné jídlo ( ještě teď dávám kila dolu) penzion : čistý, krásný a ty postele na kterých se skvěle spí, ještě dnes vzpomínám. Snídaně: vydatné a chutné, hlavně ta škvarková a vajíčková pomazánka 👍 Personál: tak ten je za mě největší top 👍 milý, ochotný, laskavý, obětavý. Wellness: to je nepopsatelné! Každému tento relax doporučuji, fakt pecka !!!!! Už se těším na další dovču a opět bude u Langru. P.S. Vezli jsme si od nich domu burčák a víno, znalci na Šumavě nám řekli, ze lepší nepili ♥️ S pozdravem rodina ze Šumavy Lorencovi 🍀

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
anndrra
27.9.2020
*
*
*
*
*

Velmi brzy jsme zjistili, že je moc důležité, zda jste ubytovaní v nové nebo staré části hotelu. Nové zástavbě odpovídají fotografie na internetu, stará zástavba je bída s nouzí. Člověk by se asi smířil s tím, že přespává v pokoji čtyřikrát čtyři metry, obklopen nábytkem z roku nebreč, když je postel pohodlná, tedy pokud neměříte bez mála sto devadesát jako můj manžel (prostě se tam nevešel), ale že je prakticky nemožné se vysprchovat v komfortně teplé vodě, to už je na pováženou, zvlášť, když venku zrovna klesne teplota na osm stupňů a pořád prší (zřejmě špatný tlak v trubkách nebo vadné kohoutky, těžko říct. Voda byla střídavě vařící a studená, což s namydlenou hlavou fakt nechcete zažít). Snídaně byly skvělé, stejně jako ochota personálu, bohužel žádné velké gastro bomby se v místní restauraci nedočkáte, což je vzhledem k cenám smutné, a pokud v hotelu zrovna hraje večer cimbál, zapomeňte, že se najíte vůbec, protože celá restaurace je rezervovaná. Čekáte, že budete mít coby host hotelu možnost nějaké přednostní rezervace - ZAPOMEŇTE! A když pak jako bonus dostanete pokoj vedle podnapilých hlasitých sousedů, vydáte se raději na pětihodinovou noční cestu domů o den dřív než jste zamýšleli. Budiž majitelce přičteno ke cti, že ač nemusela a my jsme to ani nečekali, vrátila nám peníze za tu jednu noc zpět, proto dávám dvě hvězdy, jinak bych zůstala u jedné za snídani.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
jarka
22.7.2019
*
*
*
*
*

Je zde vidět, že chtějí majitelé rychle zbohatnout. Jídelní lístek a servírování jídla jak za komunismu. Ceny ubytování a stravy neodpovídají kvalitě. Jezdíme na pobyty, ale tento nedoporučuji!!! Chování majitelů a zaměstnanců hrůza!!! Jarka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
jindra
23.7.2018
*
*
*
*
*

Byli jsme tady velice nadšení a spokojení. Děkujeme za přístup

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavel a Ivana
16.7.2018
*
*
*
*
*

naprostá spokojenost-penzion -personál-okolí Jihlava

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
brontak3
11.2.2018
*
*
*
*
*

Víkendový pobyt na jedničku s hvězdičkou ,přístup všech v penzionu velmi vstřícný .Všechno bylo super od top obsluhy ,kuchyně,ubytování až po masáže.S takovým přístupem jsme se dlouho nesetkali ,cítili jsme se u vás skvěle.Přejeme jen spokojené lidičky a už se těšíme na další pobyt u vás. Jana J,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Martin
24.10.2017
*
*
*
*
*

Ubytovani v pulce srpna. Penzion hezky, personal prijemny( az na jeden kus). Negativa: ubytovani na stavenisti(zbijecky atd..), bez upozorneni, bez omluvy. Problemy s teplou vodou. Inzerovana wifi v nove casti vubec nefungovala. Jidlo z jidelnicku dobre,ale vecere v ramci polopenze slusne napsano NEdobra s dlouhou cekaci dobou. Pocity smisene, ubytovani hezke, hluk neprijemny, jidlo v ramci polopenze neodpustitelne. Ja pobyt v tomto zarizeni OPAKOVAT urcite NEBUDU.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
JAROUŠ A ROMANKA
10.10.2017
*
*
*
*
*

HEZKÝ DEN! ZA POBYT VE VAŠEM PENZIONU O PRODLOUŽENÉM VÍKENDU VELMI MOC DĚKUJEM. VÝBORNÁ KUCHYNĚ A PERSONÁL.PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ. NENECHTE SI VAŠÍ SKVĚLOU PRÁCI NIKÝM ZKAZIT. MNOHO SPOKOJENÝCH HOSTŮ PŘEJÍ Z KRKONOŠ ROMANKA MEJSNAROVÁ A JAROSLAV HEJZLAR. AŤ SE DAŘÍ!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Dany
3.10.2017
*
*
*
*
*

V tomhle případě o obsluhu vůbec nešlo. Na Moravu jezdíme již několikátý rok, takže si práci ohledně vína a toho všeho kolem dokážeme představit. Ovšem s takovým vulgárním chováním pana majitele jsme se ještě nesetkali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Sabi
27.9.2017
*
*
*
*
*

Pan majitel si neni vědom toho, že víno dělá pro lidi. Osobní setkání s ním si budeme dlouho pamatovat, protože o vulgarity u něj není nouze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Vinárna a penzion U Langrů - Ubytování Dolní Věstonice
Vinárna a penzion U Langrů - Ubytování Dolní Věstonice 2.10.2017

Dobrý den, Ráda bych reagovala na hodnocení. Právě proto, že pan majitel dělá víno pro lidi jej má tak dobré. Bohužel lidi si neuvědomují, že je spoustu práce ohledně výroby vína a jeho sklizně a myslí si, že si můžou dovolit všechno a chtějí být obslouženi ihned a za jakýchkoliv podmínek. Nic jiného je nezajímá. Děkuji

Přidat hodnocení
  • Dolní Věstonice 123
  • 691 29 Dolní Věstonice
  • Z dálnice PRAHA – BRNO – BRATISLAVA: odbočit na sjezd Hustopeče, v Hustopečích směr Strachotín a Dolní Věstonice; Z komunikace BRNO – WIEN: přes Pohořelice, v Pohořelicích odbočit u Spálené hospody na Horní Věstonice, dále Dolní Věstonice; Z komunikace od HODONÍNA směr BŘECLAV: dále Podivín, Přítluky, Rakvice, Milovice a Dolní Věstonice
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo