Hodnocení firmy Tarifomat, s.r.o. - Srovnání tarifů

*
*
*
*
*
21 hodnocení
jana.srokova
31.7.2019
*
*
*
*
*

Firma Tarifomat mi sice zajistila nižší tarif než jsem měla doposud,ale pracovník na telefonu neznal všechny otázky,které jsem v souvislosti s nižším cenou tarifu pokládala a musel je konzultovat s nadřízeným.Katastrofalni doručení simky kuryrem.Nejprve mi telefonoval,ze už je skoro na místě,bez časového předstihu a pak,ze mi ji doručí zítra.V domluveny čas nedorucil a po mem telefonním hovoru s nim mi bylo sděleno,ze nestíhá,ze má angínu a 40 simek k doručení denně, a ze si ji mohu vyzvednout u nej v místě,kde se zrovna nachází.Takoveho pracovníka by tarifomat neměl vůbec zaměstnat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
19.6.2019
*
*
*
*
*

Naháněl mě pán od Tarifomatu kvůli energiím. Nabízel mi "výhodnou" nabídku EOn při mé spotřebě plynu cca 34000 Kč ročně. Zeptal se mě, kolik mám poslední vyúčtování. Řekl jsem po pravdě, že 28000 Kč. Osočoval mě, že mu lžu a začal vyhrožovat. Nebyl schopen si ani dopředu zjistit víc informací o struktuře firmy 123usetri.cz. Z jejich naprosto nejjednoduššího ceníku, co znám, nedokázal ani zjistit, jestli je cena s nebo bez DPH. Přitom 123usetri.cz doporučuji všem. Milí a vstřícní lidé. Smlouva na dobu neurčitou a od roku 2017 stále stejná cena plynu. Při změně ceny možnost odstoupení od smlouvy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana.sted
13.6.2019
*
*
*
*
*

Dnes jsem měla tu čest s paní od Tarifomatu, slušně jsem odmítla jejich nabídku, protože jsem našla jinou. Načež mi volala a pomalu hromy blesky co mi všechno hrozí a kdesi cosi, že mi nabízí smlouvu bez jakýchkoliv háčků a s garancí ceny. že teda se mám na co těšit, že to co mi nabídnul operátor, že je nelegální. Naprosto výhružný hovor. S tarifomatem už nechci mít nic společného, dokud souhlasíte tak jste jejich kamarád, ale pokud ne, tak se můžou zbláznit, že nemají kšeft.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
marek
9.4.2019
*
*
*
*
*

Asi bych se opakoval, nicméně když řeknete svůj názor, oponují, chtějí prostě prodat za každou cenu. Pokaždé volal někdo jiný a papouškoval obehrátou větu..no a paní operátorka to završila tím, že když si neumím doma udělat pořádek a nevím co chci, že mi přeje krásný den. Tak jsem ji poslal do hajzlu i s tarifem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne5
Sermen100
20.3.2019
*
*
*
*
*

Jestli ještě někdy zavolám tarifomat tak se proplesknu. V případě že si jejich nabídku rozmyslíte jsou vulgární a otravní. Věta to bych Vám radil mě vážně vytočila. Už nikdy víc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
vfrantova
19.3.2019
*
*
*
*
*

Se slečnou se kterou jsem měla možnost jednat byla velmi vstřícná, milá a přátelská. Služby mi nabídla na míru a hned do 2 dnů u nás zazvonil kurýr a měla jsem doma novou simkartu. Jednání bylo opravdu rychlé a příjemné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
1.3.2019
*
*
*
*
*

Největší telefoničtí šmejdi v rapublice.Po mém vyjádření,že už od nich nic nepotřebuji a nechci být obtěžován,mi volali ještě následujích 6 dní.I 2x denně.Chtěl jsem s nimi jednat slušně,ale díky nim to nejde.Takže následovala má reakce - zvednout,ukončit,dát číslo na black list a zároven i s ohodnocením je zaslat na všechny aplikace typu obtěžující hovory,nezvedat,kdo mi volal,můžu to zvednout apod.At mi volají,budou potřebovat nové a nové simky.A dopadnou stejně - okamžitě na čenou listinu.Já vám dám vy vši

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Gerunek
8.2.2019
*
*
*
*
*

Tarifimat.děs a hrůza .když Vám nabízejí, tak jsou ochotní a milí. Když si to rozmyslíte, že jste se rozhodli jinak,začnou vás otravovat a volat několikrát denně. I když jim sdělíte, ze uz zájem nemáte. Pak začne pán na vás řvát, jak si to dovolujete a že vám váš operátor změní podminky,podle sebe a v ne váš prospěch. Už nikdy vic

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
vaclav.horak
24.1.2019
*
*
*
*
*

S jednáním i prací zaměstnanců Tarifomaru jsem velmi spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
pája
22.1.2019
*
*
*
*
*

Dnes nás kontaktoval operátor firmy Tarifomat s nabídkou na tarif pro mobilní telefon. Po stručné nabídce ,,výhod" od jejich firmy a poté co požadoval sdělení RČ , čísla OP atd, jsme ho požádali, zda by mohl zavolat zítra. Po dvou minutách volal znovu a když jsme mu sdělili, že nemáme zájem, protože jejich nabídka není zdaleka tak výhodná jako u našeho stávájícího operátora, byl velmi arogantní a tzv. práskl s telefonem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Nové sady 996/25
  • Brno - Staré Brno
  • 602 00
  • BC Titanium
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo