Hodnocení firmy Tarifomat, s.r.o. - Srovnání tarifů

*
*
*
*
*
26 hodnocení
vavli1332
6.2.2020
*
*
*
*
*

Společnost mě kontaktovala několikrát po sobě, přestože jsem si nikde žádné srovnání cen nevyhledávala. Zajímalo by mě tedy, kde přišli na to, že jsem si hledala rozdíly v cenách tarifů (nehledě na to, že mám na soukromém dobíjecí kartu a volám pouze z pracovního telefonu). Po prvé byl pán vcelku milý a na upozornění, že jsem nic nehledala, se omluvil, že se asi někde stala chyba a nazdar. Podruhé velmi arogantní pán z jiného čísla. Když jsem mu řekla, že jsem nic nehledala a už jsem to říkala kolegovi, před pár dny...něco zamumlal a hned chtěl osobní údaje...jméno aj. Odpověděla jsem mu, že mu nebudu dávat žádné svoje osobní údaje a než jsem dořekla, jako zbabělé dítě zavěsil. Opravdu je mě líto lidí, (např. seniorů, osob s postižením), které nemají čas rychle reagovat a díky nadiktování svých údajů se upíšou ke smlouvě). Za mě by se společnost, která se takto chová k zákazníkům měla okamžitě zavřít (viz. více recenzí na tuto ,,rádoby" nápomocnou společnost, která se Vám ,,snaží ušetřit peníze".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kub.vac
27.1.2020
*
*
*
*
*

Dohodl jsem se na přechodu k jinému dodavateli zemního plynu. Kvůli kurýrovi jsem musel být půl dne doma. Předem jsem si stáhl a vyplnil smlouvu, ale kurýr si přivezl jinou, rovněž vyplněnou, ale s chybami. Smlouva musí být údajně vyplněna Tarifomatem. Tuto s chybami jsem ale odmítl podepsat a tak jsem musel čekat další půlden až kurýr přiveze novou smlouvu. Ta již byla opravena podle mých údajů proto jsem ji podepsal. Nový dodavatel mě ji pak poslal zpět se svým podpisem, ale někdo z Tarifomatu ji předtím ZFALŠOVAL!!!!! Korekční páskou byly přelepeny dva řádky a přepsány údaje. Kvůli tomu jsem pak musel několikrát telefonovat a psát maily novému i starému dodavateli, což mě stálo nemálo času a nervů. Teď ještě čekám, zda Tarifomat splní svůj slib ohledně prémie.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
begby.fr
23.1.2020
*
*
*
*
*

Pozor na ně. Na internetu jsem hledal porovnání tarifů. Vyskočil mi tarifomat, že mi zavolají. Zavolání jsem nepotvrdil ale chvíli na to už mi volali. Myslel jsem že je to zákazník, tak jsem to zvedl. A po pár minutách se svou blbostí při které jsem nadiktoval údaje jsem měl vytvořenou smlouvu. Na služby u jedné nejmenované tel.společnosti. Po konzultaci s manželkou jsem tam na druhý den volal že nic nechci a pan v telefonu mi zdělil že nic zrušit nejde protože když jsem nadiktoval údaje tak už mám vlastně smlouvu. A že zrušení půjde jedině za penále.! Prostě telefonní Šmej..!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana-konigova
19.10.2019
*
*
*
*
*

S pánem, se kterým jsem jednala, byl vstřícný a přátelský. Služby mi nabídl a vysvětlil, do emailu mi poslal tabulky na porovnání. Po několika "vyměněných" hovorech a emailech jsme se dohodli na změně plynu i energií. Jednání byla přátelská a nikdo mě do ničeho nenutil. Za mne spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zoo.io
10.10.2019
*
*
*
*
*

Dnešní opravdu zajímavá zkušenost s tarifomatem, kterou teda už nechci zažít. Po hovoru se slecnou od nich, které jsem jasně říkala, ze chci tarif od nich nejprve probrat doma a promyslet si to, mi začaly chodil emaily potvrzující objednávku...(???). Volala jsem tedy na Tarifomat infolinku, kde mě nejprve pán přesvědčoval že nabídka od nich je naprosto neodolatelná a úžasná a ze teda v žádném pripade nerozumí proč jsme se rozhodli zůstat u O2. Během hovoru několikrát zmínil že tarif budeme během roku šíleně preplacet, a na moji otazku jak to myslí, říkal, že má sve informace které já nemam možnost zjistit, že uvidím časem sama. Smluvní pokutu prý budu platit bud ted a nebo za rok protože budu dozajista nespokojená. Potom mi začal vyhrožovat, že jejich objednávka se nedá zrušit a co si to dovoluju zaměstnat 5 lidí kdyz se nakonec rozhodnu zůstat a ohromně přeplácet tarif!! Jeho čas je prý ohromně drahocenný na to ho ztrácet se mnou, a típnul to. Takže to bylo naposledy kdy jsem zkusila 'porovnávat' přes tuto firmu...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana.srokova
31.7.2019
*
*
*
*
*

Firma Tarifomat mi sice zajistila nižší tarif než jsem měla doposud,ale pracovník na telefonu neznal všechny otázky,které jsem v souvislosti s nižším cenou tarifu pokládala a musel je konzultovat s nadřízeným.Katastrofalni doručení simky kuryrem.Nejprve mi telefonoval,ze už je skoro na místě,bez časového předstihu a pak,ze mi ji doručí zítra.V domluveny čas nedorucil a po mem telefonním hovoru s nim mi bylo sděleno,ze nestíhá,ze má angínu a 40 simek k doručení denně, a ze si ji mohu vyzvednout u nej v místě,kde se zrovna nachází.Takoveho pracovníka by tarifomat neměl vůbec zaměstnat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
19.6.2019
*
*
*
*
*

Naháněl mě pán od Tarifomatu kvůli energiím. Nabízel mi "výhodnou" nabídku EOn při mé spotřebě plynu cca 34000 Kč ročně. Zeptal se mě, kolik mám poslední vyúčtování. Řekl jsem po pravdě, že 28000 Kč. Osočoval mě, že mu lžu a začal vyhrožovat. Nebyl schopen si ani dopředu zjistit víc informací o struktuře firmy 123usetri.cz. Z jejich naprosto nejjednoduššího ceníku, co znám, nedokázal ani zjistit, jestli je cena s nebo bez DPH. Přitom 123usetri.cz doporučuji všem. Milí a vstřícní lidé. Smlouva na dobu neurčitou a od roku 2017 stále stejná cena plynu. Při změně ceny možnost odstoupení od smlouvy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana.sted
13.6.2019
*
*
*
*
*

Dnes jsem měla tu čest s paní od Tarifomatu, slušně jsem odmítla jejich nabídku, protože jsem našla jinou. Načež mi volala a pomalu hromy blesky co mi všechno hrozí a kdesi cosi, že mi nabízí smlouvu bez jakýchkoliv háčků a s garancí ceny. že teda se mám na co těšit, že to co mi nabídnul operátor, že je nelegální. Naprosto výhružný hovor. S tarifomatem už nechci mít nic společného, dokud souhlasíte tak jste jejich kamarád, ale pokud ne, tak se můžou zbláznit, že nemají kšeft.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marek
9.4.2019
*
*
*
*
*

Asi bych se opakoval, nicméně když řeknete svůj názor, oponují, chtějí prostě prodat za každou cenu. Pokaždé volal někdo jiný a papouškoval obehrátou větu..no a paní operátorka to završila tím, že když si neumím doma udělat pořádek a nevím co chci, že mi přeje krásný den. Tak jsem ji poslal do hajzlu i s tarifem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sermen100
20.3.2019
*
*
*
*
*

Jestli ještě někdy zavolám tarifomat tak se proplesknu. V případě že si jejich nabídku rozmyslíte jsou vulgární a otravní. Věta to bych Vám radil mě vážně vytočila. Už nikdy víc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Nové sady 996/25
  • Brno - Staré Brno
  • 602 00
  • BC Titanium
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo