Hodnocení firmy ZENTAO.cz

*
*
*
*
*
14 hodnocení
danda
21.9.2017
*
*
*
*
*

Účastnil jsem se kratšího kurzu taichi a mohu jen doporučit. Cvičení probíhají ve velmi pohodové atmosféře, což přispívá k příjemným prožitkům ze samotného taichi. Naučené cviky je pak možno provádět vcelku kdekoliv a jsem rád, že si teď mohu občas dopřát příjemné přestávky v práci :) Škoda, že nemohu pokračovat v kurzu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
vagaiova.zaneta
3.9.2017
*
*
*
*
*

Cviceni můžu vřele doporučit. Velmi vstřícný cvičitel, nejvíce 8 lidí, žádná tlačenice a hlavně mi toto cvičení pomáhá s bolesti zad. Za zmínku také stojí blahodarný vliv na psychiku a relaxaci celého těla i duše.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
alexandra.555
31.7.2017
*
*
*
*
*

O cvičení taichi jsem uvažovala již dlouho předtím, než jsem začala navštěvovat kurzy. Ačkoliv jsem zpočátku měla obavy z neznámého, přihlásit se na kurz bylo jedním z nejlepších rozhodnutí. Skvělý individuální a přátelský přístup doplněný útulným prostředím s příjemnou atmosférou dodává domácký pocit, ve kterém se dokážu naprosto uvolnit. Profesionálním přístupem Marcela dostává každý cvičící potřebnou pozornost a umožňuje tím jejich individuální rozvoj. Zejména ve stresujícím období to je balzám pro tělo i duši. Alex

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
llenuli
24.7.2017
*
*
*
*
*

Na jaře jsem absolvovala můj první kurz čchi kung. vůbec jsem nevěděla co mě čeká a nemine. Cvičení s panem Marcelem, bylo nad mé očekávání, má individuální a profesionální přístup, po hodinovém cvičení byla má duše klidná a mysl vyrovnaná. Našla jsem skvělého pana učitele, také se těším na další podzimní kurz čchi kung, vřele doporučuji všem. Lenka H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
martina.king
13.7.2017
*
*
*
*
*

Hledaly jsme cvičení relaxační a fyzicky nenáročné.Přihlásily jsme se do tohoto taichi ,kde již od počátku vládla pohodová, přátelská atmosféra. Marcel měl velkou trpělivost , dle naší potřeby i několikrát opakoval ,co nám nešlo a naše počáteční obavy po prvních hodinách vymizely. Z každé hodiny jsme odcházely pozitivně nalazené, zrelaxované a navic ustoupily i bolesti zad.. Vřele doporučujeme Martina a Jana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne0
jiri
19.4.2017
*
*
*
*
*

Již druhým rokem chodíme na taichi a stále jsme nadšeni přátelskou atmosférou a útulným prostředím. Cvičení probíhá s ohledem na zdravotní možnosti každého jednotlivce a díky Marcelovi se nám dostává maxima individuálního přístupu s neustálým dohledem nad správností provedení jednotlivých cvičení. Ideální pro uvolnění těla i duše. Eva a Jirka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano23 ne0
sarka.michalcova
23.3.2017
*
*
*
*
*

Navštěvovala jsem cvičení čchi kung jeden rok. Pak jsem z pracovních i osobních důvodů nemohla v kurzu pokračovat. Cvičení mě nesmírně bavilo a každý týden jsem se těšila na útulnou tělocvičnu, milé spolucvičící a precizního, přátelského trenéra. Určitě budu chtít časem ve cvičení pokračovat. Myslím si, že čchi kung je bezvadný doplněk k jakémukoli jinému druhu sportu. Šárka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano26 ne0
Tomáš
12.3.2017
*
*
*
*
*

Cvičení v malých skupinkách umožňuje individuální přístup. Velmi příjemná cvičebna v podkroví, žádná školní tělocvična. Pro mne také možnost relaxace a zapomenout na všední problémy - taichi rozhodně prospívá nejen tělu, ale i duši.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano29 ne0
olin
7.3.2017
*
*
*
*
*

Přátelská atmosféra v útulné tělocvičně, individuální přístup trenéra podle dosahovaného pokroku jednotlivců, možnost nahradit zmeškanou hodinu v jiném termínu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano32 ne0
kamila a pavel
6.3.2017
*
*
*
*
*

Ceníme si individuálního a přátelského přístupu i časové flexibility. Cvičení naplnilo naše očekávání. Kamila a Pavel.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano32 ne0
Přidat hodnocení
  • Stanislavského 11/6
  • Ostrava - Svinov
  • 721 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo