Hodnocení firmy Tai chi Ostrava | Čchi kung Ostrava | Čínská jóga | Cvičení pro zdravá záda

*
*
*
*
*
22 hodnocení
Matej.Pechlat
1.3.2019
*
*
*
*
*

Cvičení s Marcelem je úžasný relax. Cítím, že mi to pomáhá odstraňovat bolest v kříži a v levém rameni. Osobně celkem dost sportuju. Hraju florbal, běhám a snažím se posilovat a cvičení Tai chi vnímám jako skvělý doplněk a uvolnění a namáhání svalů, o kterých jsem předtím asi ani neměl tušení:-) Matěj Pechlát

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Eva
13.12.2018
*
*
*
*
*

Velmi mě baví, když si v tak uspěchané době mohu s dcerkou odpočinout při cvičení Čchi kung u Marcela. Odcházíme domů vždy pozitivně naladěné a odpočaté. Všechny chmury a starosti jsou pryč. Vřele doporučuji všem, kteří chtějí zdravý pohyb s laskavým přístupem.:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano15 ne0
4.12.2018
*
*
*
*
*

Hledala jsem něco, kde bych si nejen zacvičila, ale i se naučila správně dýchat a uklidnila se. Cvičení s Marcelem mi splnilo vše z toho, co jsem chtěla. Mám ráda příjemnou atmosféru, klidné a trpělivé vedení a malé skupiny na jednotlivých cvičeních. Všem to vřele doporučuji :) Šárka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano20 ne0
Lenka
11.4.2018
*
*
*
*
*

Chodím do cvičení taiji už téměř rok a jsem velmi spokojená. Oceňuji individuální přístup trenéra s ohledem na zdravotní stav každého cvičence. Na každou hodinu se moc těším. Pokud chceš udělat něco pro své zdraví, vřele doporučuji :-) Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano27 ne0
11.4.2018
*
*
*
*
*

Cvičit čchi kung jsem začala na podzim a musím říct, že to bylo to pravé. Nikdy jsem netušila, kolik svalů a jak zkrácených může člověk v těle mít, ani to, jak se dajípříjemně a docela zajímavým způsobem znovu oživit. O úžasné síle energie ani nemluvím. Klid pohoda, ale naprosté protažení a uvolnění všech ztuhnutých svalů - tak bych popsala hodiny u Marcela, na které se zcela jistě v zimním období opět vrátím. Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano28 ne0
Hana
10.4.2018
*
*
*
*
*

Už si nedokážu představit, že bych necvičila, nevídala se s fajn lidma a skvělým "trenérem" :-) Každodenní cvičení hojí všechny bebina - na těle i na duši :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano25 ne0
iva
10.4.2018
*
*
*
*
*

Utvořila se velmi dobrá parta lidí (a to opakovaně i s nově příchozími). Cvičení je uvolněné. Lektor je vždy nápomocen při jakýchkoliv "ztrát" návaznosti v sestavách. Individuálně opraví chyby...... A vůbec, užijeme si spoustu legrace a přitom napravíme špatné držení těla. Takže vzpruha pro tělo i duši.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano23 ne0
Daniela
10.4.2018
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojená , osobní profesionální přístup, příjemná atmosféra. Navštěvuji toto cvičení už druhým rokem a je opravdu vidět výsledky. Odezněly bolesti zad a vydržím bez problémů dvě hodiny v kuse cvičit ve stoje. Ze začátku mi to dělalo problém i hodina cvičení na nohou, jelikož mám sedavé zaměstnání, nebyla jsem zvyklá tak dlouho stát. Vřele doporučuji :o) Daniela

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano26 ne0
danda
21.9.2017
*
*
*
*
*

Účastnil jsem se kratšího kurzu taichi a mohu jen doporučit. Cvičení probíhají ve velmi pohodové atmosféře, což přispívá k příjemným prožitkům ze samotného taichi. Naučené cviky je pak možno provádět vcelku kdekoliv a jsem rád, že si teď mohu občas dopřát příjemné přestávky v práci :) Škoda, že nemohu pokračovat v kurzu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano25 ne0
vagaiova.zaneta
3.9.2017
*
*
*
*
*

Cviceni můžu vřele doporučit. Velmi vstřícný cvičitel, nejvíce 8 lidí, žádná tlačenice a hlavně mi toto cvičení pomáhá s bolesti zad. Za zmínku také stojí blahodarný vliv na psychiku a relaxaci celého těla i duše.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano33 ne0
Přidat hodnocení
  • 28. října 1142/168
  • Ostrava - Mariánské Hory
  • 709 00
  • mapa

Kontaktní osoby

  • Marcel
  • trenér

Otevírací doba

  • Po 16:0020:00
  • Út 16:0020:00
  • St 16:0020:00
  • Čt 16:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo