Hodnocení firmy ZENTAO.cz

*
*
*
*
*
19 hodnocení
Lenka
11.4.2018
*
*
*
*
*

Chodím do cvičení taiji už téměř rok a jsem velmi spokojená. Oceňuji individuální přístup trenéra s ohledem na zdravotní stav každého cvičence. Na každou hodinu se moc těším. Pokud chceš udělat něco pro své zdraví, vřele doporučuji :-) Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne0
11.4.2018
*
*
*
*
*

Cvičit čchi kung jsem začala na podzim a musím říct, že to bylo to pravé. Nikdy jsem netušila, kolik svalů a jak zkrácených může člověk v těle mít, ani to, jak se dajípříjemně a docela zajímavým způsobem znovu oživit. O úžasné síle energie ani nemluvím. Klid pohoda, ale naprosté protažení a uvolnění všech ztuhnutých svalů - tak bych popsala hodiny u Marcela, na které se zcela jistě v zimním období opět vrátím. Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
Hana
10.4.2018
*
*
*
*
*

Už si nedokážu představit, že bych necvičila, nevídala se s fajn lidma a skvělým "trenérem" :-) Každodenní cvičení hojí všechny bebina - na těle i na duši :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne0
iva
10.4.2018
*
*
*
*
*

Utvořila se velmi dobrá parta lidí (a to opakovaně i s nově příchozími). Cvičení je uvolněné. Lektor je vždy nápomocen při jakýchkoliv "ztrát" návaznosti v sestavách. Individuálně opraví chyby...... A vůbec, užijeme si spoustu legrace a přitom napravíme špatné držení těla. Takže vzpruha pro tělo i duši.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
Daniela
10.4.2018
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojená , osobní profesionální přístup, příjemná atmosféra. Navštěvuji toto cvičení už druhým rokem a je opravdu vidět výsledky. Odezněly bolesti zad a vydržím bez problémů dvě hodiny v kuse cvičit ve stoje. Ze začátku mi to dělalo problém i hodina cvičení na nohou, jelikož mám sedavé zaměstnání, nebyla jsem zvyklá tak dlouho stát. Vřele doporučuji :o) Daniela

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne0
danda
21.9.2017
*
*
*
*
*

Účastnil jsem se kratšího kurzu taichi a mohu jen doporučit. Cvičení probíhají ve velmi pohodové atmosféře, což přispívá k příjemným prožitkům ze samotného taichi. Naučené cviky je pak možno provádět vcelku kdekoliv a jsem rád, že si teď mohu občas dopřát příjemné přestávky v práci :) Škoda, že nemohu pokračovat v kurzu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano19 ne0
vagaiova.zaneta
3.9.2017
*
*
*
*
*

Cviceni můžu vřele doporučit. Velmi vstřícný cvičitel, nejvíce 8 lidí, žádná tlačenice a hlavně mi toto cvičení pomáhá s bolesti zad. Za zmínku také stojí blahodarný vliv na psychiku a relaxaci celého těla i duše.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano24 ne0
alexandra.555
31.7.2017
*
*
*
*
*

O cvičení taichi jsem uvažovala již dlouho předtím, než jsem začala navštěvovat kurzy. Ačkoliv jsem zpočátku měla obavy z neznámého, přihlásit se na kurz bylo jedním z nejlepších rozhodnutí. Skvělý individuální a přátelský přístup doplněný útulným prostředím s příjemnou atmosférou dodává domácký pocit, ve kterém se dokážu naprosto uvolnit. Profesionálním přístupem Marcela dostává každý cvičící potřebnou pozornost a umožňuje tím jejich individuální rozvoj. Zejména ve stresujícím období to je balzám pro tělo i duši. Alex

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano26 ne0
llenuli
24.7.2017
*
*
*
*
*

Na jaře jsem absolvovala můj první kurz čchi kung. vůbec jsem nevěděla co mě čeká a nemine. Cvičení s panem Marcelem, bylo nad mé očekávání, má individuální a profesionální přístup, po hodinovém cvičení byla má duše klidná a mysl vyrovnaná. Našla jsem skvělého pana učitele, také se těším na další podzimní kurz čchi kung, vřele doporučuji všem. Lenka H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano25 ne0
martina.king
13.7.2017
*
*
*
*
*

Hledaly jsme cvičení relaxační a fyzicky nenáročné.Přihlásily jsme se do tohoto taichi ,kde již od počátku vládla pohodová, přátelská atmosféra. Marcel měl velkou trpělivost , dle naší potřeby i několikrát opakoval ,co nám nešlo a naše počáteční obavy po prvních hodinách vymizely. Z každé hodiny jsme odcházely pozitivně nalazené, zrelaxované a navic ustoupily i bolesti zad.. Vřele doporučujeme Martina a Jana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano30 ne0
Přidat hodnocení
  • Stanislavského 11/6
  • Ostrava - Svinov
  • 721 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo