Hodnocení firmy Tai chi Ostrava | Čchi kung Ostrava | Čínská jóga | Cvičení pro zdravá záda

*
*
*
*
*
21 hodnocení
llenuli
24.7.2017
*
*
*
*
*

Na jaře jsem absolvovala můj první kurz čchi kung. vůbec jsem nevěděla co mě čeká a nemine. Cvičení s panem Marcelem, bylo nad mé očekávání, má individuální a profesionální přístup, po hodinovém cvičení byla má duše klidná a mysl vyrovnaná. Našla jsem skvělého pana učitele, také se těším na další podzimní kurz čchi kung, vřele doporučuji všem. Lenka H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano24 ne0
martina.king
13.7.2017
*
*
*
*
*

Hledaly jsme cvičení relaxační a fyzicky nenáročné.Přihlásily jsme se do tohoto taichi ,kde již od počátku vládla pohodová, přátelská atmosféra. Marcel měl velkou trpělivost , dle naší potřeby i několikrát opakoval ,co nám nešlo a naše počáteční obavy po prvních hodinách vymizely. Z každé hodiny jsme odcházely pozitivně nalazené, zrelaxované a navic ustoupily i bolesti zad.. Vřele doporučujeme Martina a Jana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano28 ne0
jiri
19.4.2017
*
*
*
*
*

Již druhým rokem chodíme na taichi a stále jsme nadšeni přátelskou atmosférou a útulným prostředím. Cvičení probíhá s ohledem na zdravotní možnosti každého jednotlivce a díky Marcelovi se nám dostává maxima individuálního přístupu s neustálým dohledem nad správností provedení jednotlivých cvičení. Ideální pro uvolnění těla i duše. Eva a Jirka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano36 ne0
sarka.michalcova
23.3.2017
*
*
*
*
*

Navštěvovala jsem cvičení čchi kung jeden rok. Pak jsem z pracovních i osobních důvodů nemohla v kurzu pokračovat. Cvičení mě nesmírně bavilo a každý týden jsem se těšila na útulnou tělocvičnu, milé spolucvičící a precizního, přátelského trenéra. Určitě budu chtít časem ve cvičení pokračovat. Myslím si, že čchi kung je bezvadný doplněk k jakémukoli jinému druhu sportu. Šárka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano39 ne0
Tomáš
12.3.2017
*
*
*
*
*

Cvičení v malých skupinkách umožňuje individuální přístup. Velmi příjemná cvičebna v podkroví, žádná školní tělocvična. Pro mne také možnost relaxace a zapomenout na všední problémy - taichi rozhodně prospívá nejen tělu, ale i duši.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano43 ne0
olin
7.3.2017
*
*
*
*
*

Přátelská atmosféra v útulné tělocvičně, individuální přístup trenéra podle dosahovaného pokroku jednotlivců, možnost nahradit zmeškanou hodinu v jiném termínu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano45 ne0
kamila a pavel
6.3.2017
*
*
*
*
*

Ceníme si individuálního a přátelského přístupu i časové flexibility. Cvičení naplnilo naše očekávání. Kamila a Pavel.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano42 ne0
Anna
6.3.2017
*
*
*
*
*

Do středečních kurzů čchi kungu s Marcelem už chodím nějakou dobu a čas zde strávený mně nabíjí energií, zklidní mou mysl a vyzbrojí pozitivní náladou. Vřele doporučuji vyzkoušet, případně se jen přijít mezi nás podívat. An

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano45 ne0
dana
5.3.2017
*
*
*
*
*

Na cvičení taichi i čchi kung docházím již několik let a jsem ráda, že tempo výuky je přizpůsobeno individuálním potřebám cvičenců. Zajímavé cvičení je umocněno i prostředím. Cvičebna na Stanslavského ulici je nádherná. Dana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano40 ne0
seppe66
5.3.2017
*
*
*
*
*

Již šestým rokem navštěvuji cvičení taij vedená panem Marcelem Malcem. Tato cvičení jsou vedená na velmi profesionální úrovni, pan Malec je velmi ochotný, vstřícný a v mnoha případech velmi trpělivý. Velmi moc děkuji za jeho přístup a doporučuji všem zájemcům o cvičení taiji návštěvu těchto jeho kurzů. Pepa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano38 ne0
Přidat hodnocení
  • 28. října 1142/168
  • Ostrava - Mariánské Hory
  • 709 00
  • mapa

Kontaktní osoby

  • Marcel
  • trenér

Otevírací doba

  • Po 16:0020:00
  • Út 16:0020:00
  • St 16:0020:00
  • Čt 16:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo