Hodnocení firmy ZENTAO.cz

*
*
*
*
*
19 hodnocení
jiri
19.4.2017
*
*
*
*
*

Již druhým rokem chodíme na taichi a stále jsme nadšeni přátelskou atmosférou a útulným prostředím. Cvičení probíhá s ohledem na zdravotní možnosti každého jednotlivce a díky Marcelovi se nám dostává maxima individuálního přístupu s neustálým dohledem nad správností provedení jednotlivých cvičení. Ideální pro uvolnění těla i duše. Eva a Jirka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano40 ne0
sarka.michalcova
23.3.2017
*
*
*
*
*

Navštěvovala jsem cvičení čchi kung jeden rok. Pak jsem z pracovních i osobních důvodů nemohla v kurzu pokračovat. Cvičení mě nesmírně bavilo a každý týden jsem se těšila na útulnou tělocvičnu, milé spolucvičící a precizního, přátelského trenéra. Určitě budu chtít časem ve cvičení pokračovat. Myslím si, že čchi kung je bezvadný doplněk k jakémukoli jinému druhu sportu. Šárka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano42 ne0
Tomáš
12.3.2017
*
*
*
*
*

Cvičení v malých skupinkách umožňuje individuální přístup. Velmi příjemná cvičebna v podkroví, žádná školní tělocvična. Pro mne také možnost relaxace a zapomenout na všední problémy - taichi rozhodně prospívá nejen tělu, ale i duši.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano44 ne0
olin
7.3.2017
*
*
*
*
*

Přátelská atmosféra v útulné tělocvičně, individuální přístup trenéra podle dosahovaného pokroku jednotlivců, možnost nahradit zmeškanou hodinu v jiném termínu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano47 ne0
kamila a pavel
6.3.2017
*
*
*
*
*

Ceníme si individuálního a přátelského přístupu i časové flexibility. Cvičení naplnilo naše očekávání. Kamila a Pavel.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano49 ne0
Anna
6.3.2017
*
*
*
*
*

Do středečních kurzů čchi kungu s Marcelem už chodím nějakou dobu a čas zde strávený mně nabíjí energií, zklidní mou mysl a vyzbrojí pozitivní náladou. Vřele doporučuji vyzkoušet, případně se jen přijít mezi nás podívat. An

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano47 ne0
dana
5.3.2017
*
*
*
*
*

Na cvičení taichi i čchi kung docházím již několik let a jsem ráda, že tempo výuky je přizpůsobeno individuálním potřebám cvičenců. Zajímavé cvičení je umocněno i prostředím. Cvičebna na Stanslavského ulici je nádherná. Dana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano42 ne0
seppe66
5.3.2017
*
*
*
*
*

Již šestým rokem navštěvuji cvičení taij vedená panem Marcelem Malcem. Tato cvičení jsou vedená na velmi profesionální úrovni, pan Malec je velmi ochotný, vstřícný a v mnoha případech velmi trpělivý. Velmi moc děkuji za jeho přístup a doporučuji všem zájemcům o cvičení taiji návštěvu těchto jeho kurzů. Pepa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano39 ne0
martin.hejny
5.3.2017
*
*
*
*
*

Velmi příjemné prostředí , individuální přístup ,dobrá parta lidí. Výsledky našeho cvičení se projevily odtraněním bolesti zad a lepší pohyblivostí.Taichi nám pomohlo uvolnit tělo i mysl. Doporučujeme všem to zkusit. Marcela a Martin

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano39 ne0
Přidat hodnocení
  • Stanislavského 11/6
  • Ostrava - Svinov
  • 721 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo