Hodnocení firmy ProfiBeauty Salon

*
*
*
*
*
11 hodnocení
lucie.lamkova
18.10.2019
*
*
*
*
*

Nedoporučuji. Nabízejí výkup vlasů. Po odeslání vlasů mi napsali, že vlasy nechtějí bez udání důvodu. Takže mě stříhání a poštovné vyšlo na 500,- a nemám nic.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
t.klikova
7.6.2019
*
*
*
*
*

Myslím si že když salon poskytuje výkup vlasů tak by neměl být žádný problém, ale bohužel tento salon nebo spíš jedna kadeřnice podle mého ji bylo čerstvě 18 tak byla otrávená nepřijemná a přišlo mi že ji otravuji tím že sem ji upozornila, že mi dala špatný formulář a co se týče střihu nevím co sem řekla špatně když sem chtěla vlasy na ramena a prostrihat a nechat delší ofinu a slečna mi to strihla pod uši a kupní smlouvu mi dala pouze ofotit l, vlasy šla zvážit do jiné místnosti což mi váha vlasů přišla málo a absolutně nic nevěděla o výkupu vlasů a podle pana na zákaznickým e-mailu je vše v pořádku. Jinak všechny ostatní kadeřnice byly ke svým zákaznícím milé, příjemné. Připadala jsem si tam jak nějaký vetřelec. Nečekala jsem, že mi uvaří kafe a udělají ještě manikúru, ale rozhodně ne takovýhle chování.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lunocie
28.2.2019
*
*
*
*
*

Bohužel nedoporučuji - v říjnu zaplacená záloha (přes 13.000,-) a v únoru, po mém dotazování, informace, že se omlouvají, ale nic nedostanu, kamsi moji objednávku zašily. Peníze naštěstí vrátily. Nechtěla jsem vlasy z nějakého plezíru, či pro zahuštění, ale proto, že mi po léčbě skoro všechny vypadaly. Moji situaci znaly a přesto to dopadlo takto. Fakt smutek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Terka P.
26.6.2018
*
*
*
*
*

Doporučuji super vlásky a šikovné kadeřnice :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lyceum14
28.2.2018
*
*
*
*
*

Holky, já bych měla spíše dotaz :-) v prodlužování vlasů nemám žádnou praxi, jen mnoho kamarádek které mají hezké prodloužené vlasky, ale sama se v tom nevyznám. Vlasy mám celkem jemné a řídké, proto bych chtěla zkusit zahuštění a menší prodloužení v tomto salonu. Poradila by jste mi prosím, která technika by pro mne byla zhruba tak nejvhodnější? Bojím se, ze v salonu mi nabídnou tu pro ne nejvýhodnější, četla jsem sporné recenze. Moc děkuji za rady!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavla L.
5.1.2017
*
*
*
*
*

Nejlepší služby i ceny, prostředí luxusní - absolutní spokojenost a už nikdy jinam!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra
22.11.2016
*
*
*
*
*

Skvělé vlasy, clip in nosím roky a nikde jinde už nenakupuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Bella
23.6.2016
*
*
*
*
*

Doporučuji! Jsem velmi spokojená!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Bella
16.6.2016
*
*
*
*
*

Jsem dlouholetou zákaznicí a jsem velmi spokojená!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
anonimní
18.11.2015
*
*
*
*
*

Bohužel mám s tímto salonem velmi velmi negativní zkušenost a VŠEM NEDOPORUČUJI!!!! Kvalita vlasů je příšerná, vlásky mám prodloužené již 2 roky a tak jsem si chtěla koupit nové vlasy a doufala jsem, že v tomto salonu budou ještě kvalitnější, opak byl pravdou. Hned po nasazení se vlasy šíleně cuchaly a tvořily shluky, vůbec nevypadaly přirozeně. Vlásky nešlo ani rozčesat po umytí, prostě šílený, byla jsem z toho nešťastná a tak rychle objednala u povodní firmy (vlasovepasky.cz) s tím, že mi reklamaci musí uznat i má kadeřnice říkala, že toto je šílené. Víte co? Reklamaci neuznali, do teď se s nimi hádám, svezou se na tom, že nepoužíváte doporučenou kosmetiku, přitom jsem nepoužívala nedoporučenou a pak na tom, jak se o ně staráte. Pardón, ale mám vlasy 2 roky a vždy mi je kadeřnice chválila, jak je mám krásné, vím jak se o ně starat a pro tento salon nemám slov, za vlásky jsem dala 5300 a jsou to vyhozené peníze! takže...NEKUPUJTE!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Přidat hodnocení
  • Korunní 860/20
  • Praha 2 - Vinohrady
  • 120 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:3018:00
  • Út 9:3018:00
  • St 9:3018:00
  • Čt 9:3018:00
  • 9:3018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo