Hodnocení firmy Mgr. Jana Tošovská, Ph.D.

*
*
*
*
*
22 hodnocení
edva
11.9.2018
*
*
*
*
*

U paní doktorky jsem byl několikrát ,prostředí je příjemné a paní doktorka je opravdu profesionál a dokáže pozorně naslouchat a vnímat. Hodnotím proto velmi kladně,lékařů,kteří mají milý a chápavý přístup k pacientům jak k lidem a ne jen jako k práci,je opravdu pomalu. Mohu jen doporučit. Edy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nora Blahová
16.6.2018
*
*
*
*
*

Velké díky za Vaše provázení mým trápením. Jste ČLOVĚK, PROFESIONÁL, který má obrovskou pokoru, vstřícnost, citlivost... A mohla bych pokračovat dál. Přicházela jsem se strachem, co mě čeká. Ale chtěla jsem se zbavit problémů, které mě trápily roky. Jsem v pořádku, spokojená a šťastná. Děkuji velmi! Nora

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ella Brisová
13.7.2017
*
*
*
*
*

Návštěvu psychologa jsem odkládala spousty měsíců. Bála jsem se a styděla se vyhledat odbornou pomoc. Nechtěla jsem brečet před někým cizím a bylo mi proti srsti říkat někomu koho neznám mé trápení. Jsem ráda, že jsem se nakonec rozhodla kontaktovat paní doktorku Tošovskou. Už jak jsem vkročila do místnosti, tak to ze mě spadlo, moc hezké prostředí. Paní doktorka je velice příjemná, dokázala mě uklidnit, a hlavně vždy skvěle a stručně pojmenovala problém. Začala jsem řešit hlavně sama sebe. Po každém sezení jsem toho měla spoustu k přemýšlení. Jen díky ní jsem konečně začala mít ráda sama sebe, to byl jeden z mých největších problému už od dětství. Děkuji za setkávání, moc jste mi pomohla uvědomit si spoustu věcí, které se snažím aplikovat do života. Děkuji a velmi doporučuji. Ella Brisová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hrbacekales
18.3.2016
*
*
*
*
*

Prošel jsem rukama už spousty psychoterapeutů, než jsem objevil Janičku.Tohle je žena, která mi změnila život. Nejen že je to špičkový profesionál, ale hlavně je to člověk. Je to skvělá ženská. Pokud hledáte v Praze TOP psychoterapeuta, tak Janička Tošovská je ta správná volba. Děkuji Janičko. Aleš Hrbáček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.solar
23.2.2016
*
*
*
*
*

Dlouhodobé problémy nejen v partnerských, ale i mezilidských vztazích, mě dovedly prvotně na psychiatrii. Zde však jsou jen a jen léky. A nic víc. Hledal jsem pomoc, která mi nějak rozkryje to, co mi brání prakticky ve všem. A našel jsem. Paní doktorka je odborník, který rozumí, je velmi naslouchající, ale i v mnohých případech - je-li to třeba, i rázný... Recept tu nedostanete. Ani na léky, ani na život. Na to je potřeba přijit si sám a mě se to podařilo! A moc děkuji! A velmi doporučuji! :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavla
16.1.2015
*
*
*
*
*

Díky za pomoc ve velmi náročné životní situaci. Jste odborník na svém místě! Paval

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
malvina
28.11.2014
*
*
*
*
*

Již podruhé jsem využila služeb firmy RE- EXIST CENTRE a znovu jsem byla spokojeně nadšená tím,jak se zde pracuje s klientem. Vstřícně, klidně, s maximálním nasazením a to s umožněním telefonu kdykoli, kdy je člověku zle. Takže již podruhé díky. Velké díky. Malvína

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
J a J
17.9.2014
*
*
*
*
*

Skvělá! Netušili jsme s manželkou, že ještě budeme moci spolu komunikovat. Víc jak dva roky jsme měli problémy. Krizi jsme nezvládali. Na doporučení kamaráda jsme kontaktovali paní doktorku. Zpočátku jsme našlapovali zvolna, nevědouc, ale během dvou sezení jsme byli jako vyměnění. Umí jednat, vysvětlit, prošli jsme i dramaterapií, to bylo tedy "husté", ale zvládáme: Moc děkujeme. A doporučujeme! J a J

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
katjagleser
15.9.2014
*
*
*
*
*

Paní doktorka je spolehlivý, přímý ČLOVĚK. Napřímo řekne, vysvětlí. Mám problémy s jídlem. Takže fakt problém. Ale zvládám dobře. A za to děkuji. A velmi doporučuji všem, kdo si neví rady... Katja

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Čermák Milan
12.5.2014
*
*
*
*
*

Je skvělá! Vím, o čem mluvím!!! Doporučuji výrazně!!! :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Petra Rezka 1070/6
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo