Hodnocení firmy Ali Burçin Sayin

*
*
*
*
*
46 hodnocení
Anonymní
24.7.2014
*
*
*
*
*

Vše v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
24.7.2014
*
*
*
*
*

Dodávka i šátek jsou OK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
9.7.2014
*
*
*
*
*

jsem naprosto spokojena i s rychlostí vyřízení!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
25.5.2014
*
*
*
*
*

velký výběr,nakupuji již po druhé

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
25.5.2014
*
*
*
*
*

Nedostala jsem již to zboží, které jsem měla objednané.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
19.5.2014
*
*
*
*
*

Pěkné příjemné šály, škoda, že nebyly dostupné všechny inzerované barvy. Ale jinak jsem velmi spokojená s kvalitním zbožím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
10.2.2014
*
*
*
*
*

Buď mi poslali jiný šátek nebo barvy na fotkách velmi zkreskují a ve skutečnosti jsou naprosto odlišné. Velké zklamání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
10.2.2014
*
*
*
*
*

Na první pohled pěkné, barevné i látka příjemná. Neskutečně pouští barvu, musela jsem prát min. 6x a teprve po octové lázni přestala barva tolik pouštět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
27.1.2014
*
*
*
*
*

Měla jsem objednanou a zaplacenou šálu. Dlouho jsem čekala na číslo voucheru, proto jsem napsala mail na uvedenou adresu. Obratem jsem dostala mail s číslem voucheru i s omluvou. Vše se tedy vyřešilo k mé spokojenosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
13.12.2013
*
*
*
*
*

Ráda nakupuji ve SLEVOMATU. Kvalita zboží je dobrá, velikosti také sedí a pokud né, zboží se dá bez problému vrátit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Za Lesem 290/1
  • Neratovice
  • 277 11
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo