Zenit – plexisklo a výrobky z plexiskla

Jedinečné protihlukové stěny z plexiskla. Odolné a pevné!

Jsme dodavatelem produktů z plexiskla značky Plexiglas® pro Českou a Slovenskou republiku. Produkty divize Plexisklo jsou využívané ve stavebnictví, průmyslu či při výrobě reklamy. Sortiment zahrnuje mj. plexisklové desky, bloky, plexi trubky a tyče nebo i protihlukové stěny.

  • Tiskařská 620/8a
  • Praha 10 - Malešice
  • 108 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Nabízíme plexisklo od předního výrobce

Hledáte vysoce kvalitní výrobky z plexiskla? Obraťte se na nás. Dodáváme širokou paletu plexisklových produktů pod značkou Plexiglas od německého výrobce Evonik – Röhm.

Ve srovnání s klasickým sklem přináší plexisklo zásadní výhody. Je možné ho snadno formátovat, tedy řezat či ohýbat, a to za tepla i za studena. Nabízí také excelentní poměr odolnosti vůči váze. Výrobky z naší nabídky jsou vysoce pevné a uchovávají si svou barvu i při dlouhodobém vystavení UV záření.

Oblíbené jsou kupříkladu desky z extrudovaného plexiskla. Tento materiál nepropouští UV záření a je známý svou odolností vůči povětrnostním vlivům. Dodáváme také lité desky, antireflexní plexisklo, nerozbitné plexisklo či plexisklo určené speciálně pro kokpity letadel. Nabídka naší společnosti zahrnuje plexisklové bloky, tyče i trubky. Naší specialitou jsou rovněž plexisklové protihlukové stěny.

Dodáváme efektivní a odolné protihlukové stěny

Hledáte způsob, jak snížit hlučnost okolo pozemních komunikací? Využijte protihlukové stěny z materiálu PLEXIGLAS® SOUNDSTOP. Jedná se o speciálně vyvinuté a certifikované plexisklo, které je efektivní ochranou proti hluku.

Zároveň je transparentní, lehké a vysoce odolné vůči proražení. Nabízí širokou designovou variabilitu – může být rovné, ohnuté, průhledné i barevně tónované. Celý systém splňuje normu ČSN EN 14388, mezinárodní normy pro pozemní komunikace ČSN EN 1793 a ČSN EN 1794 i požadavky ŘSD.

PLEXIGLAS® SOUNDSTOP je odolný vůči povětrnostním podmínkám i UV záření a dosahuje životnosti minimálně 35 let.

Produkty z plexiskla

zobrazit celou nabídku

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.