Hodnocení firmy Jana Vojkůvková

*
*
*
*
*
31 hodnocení
halfakam
18.10.2019
*
*
*
*
*

Velmi profesionální paní pedikérka! Navíc opravdu příjemná osobnost, takže od ní odcházím se skvělou pedikúrou a výbornou náladou! Vždy umí se vším poradit a vše vysvětlit. Absolutně bezchybný přístup ke klientům! Dekuji Kamila

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
27.3.2019
*
*
*
*
*

Velmi příjemná paní pedikerka. Vyřešila mi zarustající nehty. Vše mi vysvětlila a poradila. Mohu jen doporučit. Super přístup.Dekuji Martin

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kamila
20.3.2019
*
*
*
*
*

K paní Janči chodím na Shellac a jsem moc spokojená. Pokaždé odcházím s krásnými nehtíky a dobrou náladou, paní Janča je moc šikovná a sympatická. Má neskutečný výběr barev i zdobení, kolikrát se ani nemůžu rozhodnout, paní Janča vždycky poradí a má v záloze super nápady :) Nehty mi vydrží 3-4 týdny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Šárka
13.7.2018
*
*
*
*
*

Navštívila jsem 3 různé salony a několikrát jsem si nechala udělat shellak. Pokaždé se mi lak začal odlupovat již 3. nebo 4. den. Až shellak od paní Jany mi vydržel 19 dní bez jediného problému. A jako bonus je její milá povaha a profesionální přístup. Tento salon rozhodně doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anna.Klimickova
11.5.2018
*
*
*
*
*

Do studia paní Jany Vojkůvkové jsem se objednala na základě pozitivních recenzí jejích zákazníků. Chodím ke Kristýnce Ivánkové a nemohu si ji vynachválit, je velmi příjemná a šikovná. Krásně mi vždy upraví nehty na rukou (mám je lámavé, suché, roztřepené). Nyní jsem u ní byla poprvé i na pedikuře a musím konstatovat, že jsem ještě v životě neměla, tak pečlivě a s takovou jemností udělanou pedikuru, nádhera. U paní Jany Vojkůvkové jsem byla se zarostlým nehtem a i ona je velmi příjemná a profesionální. Skutečně jsem moc ráda, že jsem je obě našla a vřele je všem doporučuji. Já sama se k nim vždy moc těším.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Radka
10.7.2017
*
*
*
*
*

Výborná práce mladé slečny v salónu, čtvrtý týden, Shellac na rukou pořád drží na všech nehtech včetně kamínků.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
sylva1
6.6.2017
*
*
*
*
*

Velmi spokojená je slabé slovo. Poprvé shell lak na rukou a stále drží. Foto přikládám až teď, kdy mi manikúra drží čtvrtý týden, takže odrust je. Lak ale drží jak přibitý. Jani, děkuji, že jste! Jste skvělá!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mali.cka
6.4.2017
*
*
*
*
*

Luxus, luxus, luxus...mohu jen doporučit!! K Janči chodím už asi dva roky a její práci si nemůžu vynachválit! Je to precizně odvedená práce, ale HLAVNĚ máte nádherné nehty!! Shellac je skvělá metoda, která vydrží i ženám, které pracují ručičkama, jako JÁ. A taky přístup Janči je skvělý. Usměvavá a vždy se skvělou náladou. Skvěle si odpočinete. Petra Moroňová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janapas
16.5.2016
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost. K paní Janči jsem začala chodit na Shellac a je nutno říci, že svou práci odvádí opravdu profesionálně. Je velice milá a příjemná, poradí vám co je pro vaše nehty nejlepší a také doporučí barvu, která se k vám typově nejlépe hodí. Ze salónu odcházíte s krásnými nehty, jeden jako druhý, příjemně naladěná a zároveň víte, že objednat se stačí za 3-4 týdny, protože práce paní Janči je velmi kvalitní, shellac dobře drží a záleží pouze na vašem odrůstání nehtů.....Mohu jen doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marcelakratka
17.4.2016
*
*
*
*
*

Jsem klientkou Janičky už 3 roky, na každou návštěvu v jejím studiu se moc těším. Je o mě vždy perfektně postaráno, velice kvalitní odborná práce, krásné , příjemné prostředí. Všem velice doporučuji. Jsem moc ráda, že jsem si Janičku našla :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Bohuslava Martinů 812/11
  • Ostrava - Poruba
  • 708 00
  • v areálu se nachází zubní lékař a oční lékař
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo