Hodnocení firmy DODÁVKY BRNO s.r.o.

*
*
*
*
*
31 hodnocení
Helenasv
4.1.2018
*
*
*
*
*

Kvalitní autobazar, dovezli mi auto ze zahraničí, pomohli přihlášením.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janacekfrantisek
6.10.2017
*
*
*
*
*

Bazar rozhodně můžu doporučit. Ochotně mi pomohli s výběrem dodávky. S jejich službami a žádnými zbytečnými průtahy jsem taky moc spokojený. Dodávka, na to, že je bazarová je ve velmi pěkném stavu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
filipmichal
4.9.2017
*
*
*
*
*

Navštívil jsem bazar a byl jsem mile překvapený výběrem vozů, profesionální přístup personálu, několik vozů mi předvedli, určitě se vrátím a vůz zakoupím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janeksvoboda1
18.7.2017
*
*
*
*
*

Výborný bazar v Brně, velký vyber aut,auto mi předvedli prodej byl rychlý bez komplikaci

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas.nadlesny
11.5.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem si zde na splátky chlaďák od Citroenu. Zatím spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alex.morzov
4.5.2017
*
*
*
*
*

Autobazar jsem navštívil na doporučení od známého a byl jsem spokojený. Dobrý výběr, cena vozu odpovídá jeho kvalitě. Mohu jen doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ondrakral45
13.4.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem zde dodávku a jsem velmi spokojený

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alex.fyodorov
5.4.2017
*
*
*
*
*

Od firmy Dodávky Brno jsem koupil 2 dodávky. Vše proběhlo rychle a profesionálně. Měl jsem možnost si vše prohlédnout, vyzkoušet a projet. Pozitivně mě překvapil jejich přístup. Zeptali se na můj business, co očekávám, co je pro mě důležité, co si přeji a podle toho mi doporučili dodávky, se kterými budu maximálně spokojený. Konečně jsem měl pocit, že mi chce někdo nabídnout auto, které splní mé očekávání a ne to, které potřebují prodat. Všem mohu Dodávky Brno doporučit. Alexander Fyodorov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michalpanek77
15.2.2017
*
*
*
*
*

Dlouho jsem v Brně hledal kvalitní autobazar a našel jsem :). Dobrý výběr vozů, dodávku jsem si hned vybral, s prodejem nebyly žádné komplikace a auto jede jako hodinky :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
muchatibor31
9.2.2017
*
*
*
*
*

Poslední měsíc jsem prošel desítky online bazarů. Přestože při dodávce je napsán počet kilometrů do 200 tisíc, pokud je auto vyrobené kolem roku 2000 není možné aby mělo najeto tak málo. Narazil jsem na inzerát z webu dodavkybrno.cz na Iveco Daily 29L12 z roku 2007. Kilometry tomu roce odpovídají mnohem více. Zavolal jsem do prodejny a zeptal se kdy a zda byly měněny rozvody, a ostatní informace o dodávce které uvádějí u inzerátu. Prodejce se vyjadřoval k věci a nadiktoval mi VIN číslo pro kontrolu KM a ostatních parametrů. Do mého rozpočtu jsem se vešel a přemýšlím, že to auto vezmu. Za mě dobrá zkušenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jedovnická 2514/15
  • Brno - Líšeň
  • 628 00
  • Jedovnická ulice, přímo naproti areálu společnosti Zetor.
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo