Hodnocení firmy Motýl Reality s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
Roman Švub
1.11.2016
*
*
*
*
*

Chtěl bych poděkovat realitní kanceláři, hlavně paní Veronice Soukupové, za vyřešení mých finančních problémů. Díky lidskému přístupu paní Veroniky a pomoci realitní kanceláře se mi život zjednodušil. Roman Švub

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
p.pjajko
14.12.2015
*
*
*
*
*

Hodnotím ,velice osobní až přátelský přístup,který se v obchodování dnes nevidí.Přitom jako klient prodávané nemovitosti,jsem byl naprosto spokojen s cenou za nemovitost.To vše díky paní Haltofové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
sveda.karel
13.11.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, rád bych Vám touto cestou poděkoval za s vámi uskutečněný obchod se kterým jsem byl nadmíru spokojen. Vaše realitní kancelář Motýl reality za mne dojednala obchod v zastoupení Bronislavy Švédové k moji plné spokojenosti.Vyřídila za mne veškerou administrativu tak,že jsem se nemusel o nic strat. Příště se určitě na tuto realit ku opět obrátím pokud budu mít další prodej nebo koupi . Z přátelským pozdrave klient Švéda K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
28iveta
13.11.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, s prací makléřky Gabriely Kaniové jsem plně spokojena. Paní je vstřícná a ochotná kdykoli pomoci a poradit. Vždy si najde čas na zodpovězení mých otázek co se prodeje týká. Projevuje velkou snahu o prodej dané nemovitosti. Jsem velice spokojena s přístupem a ochotou. Válková Iveta

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
peperehe
10.11.2015
*
*
*
*
*

Na realitní makléřku Evu Stecovou jsme se obracela již několikrát když jsem potřebovala pronajmout svůj byt a vždy jsem byla velmi spokojena, a to po všech stránkách.Je zkušená ve svém oboru ,spolehlivá .Výborná komunikace mezi klientem a i majitelem, doporučuji a budu dál využívat služeb Evy Stecové. Soukopová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
knyrovapetra
23.10.2015
*
*
*
*
*

RK nevěřím, tato společnost je ovšem jiná a určitě ji doporučím i dál. Ve všem mi vyšli vstříc, poradili a postarali se o kompletní prodej nemovitosti. Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Lenka P
22.10.2015
*
*
*
*
*

Lidský a přitom profesionální přístup. Pokud porovnám chování makléřů z jiných RK, které jsem potkala na prohlídkách, Motýlí mají výrazně navrch. Velmi doporučuji. Lenka Pospichalova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
JZ
8.10.2015
*
*
*
*
*

Se službami této společnosti jsem byl nadmíru spokojen. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
MJ
19.3.2015
*
*
*
*
*

Výrazně tuto společnost nedoporučuji. Je to skupina amatérů, co si založila realitní kancelář. Jsou s nimi jen problémy, dodnes několik měsíců od prodeje nemám všechny potřebné dokumenty, odhad ceny proběhl na třikrát a předpokládám, že to stále ještě není konečné číslo. Stále nám chodí jen e-maily s částkami, které je nutné uhradit a žádný právní podklad, aby si člověk ověřil, za co vůbec platí, to co má. Stále jen něco slibují, ale čin žádný. Když si na ně člověk poté stěžuje, akorát jsou arogantní. Dejte si pozor, než s nimi začnete spolupracovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne8
Přidat hodnocení
  • Zábřežská 786/20
  • Šumperk
  • 787 01
  • 2. podlaží
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo