Hodnocení firmy ClineX - klinika zdraví a krásy

*
*
*
*
*
16 hodnocení
maklejo25
24.5.2016
*
*
*
*
*

Podle mě seriozní firma, potřeboval jsem řešit reklamaci (naprasklý obal) a naprosto bez problému výměna a s produkty, co jsem si zatím objednal spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
maklejo25
21.5.2016
*
*
*
*
*

Docela zajímavá firma, více produktů reagujících na aktuální problémy. Oceňuji hlavně to, že je česká, ale orientuje se do celého světa. Držím pěsti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
924998614205307
4.5.2015
*
*
*
*
*

Četla jsem spoustu článků o parazitech a rozhodně nenechám nic náhodě. Máme 10 letého syna a nechci aby se v jeho těle pohybovali nějací hnusní paraziti. Wurm-ex používáme pravidelně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Verča Veverková
12.1.2015
*
*
*
*
*

S wurm-exem jsem spokojená velmi. Koupila jsem ho pro celou rodinu a odčervujeme se pravidelně. Od té doby, co jsem sama měla s parazity problémy, už nechceme nic riskovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Katka Gutanová
25.12.2014
*
*
*
*
*

Po tom, co mi má sestra poslala tenhle článek o parazitech http://www.super.cz/303302-pozor-na-parazity-odcerveni-neni-jen-problem-chovatelu-lidsky-organismus-je-take-v-ohrozeni.html jsem si řekla, že není možné, že dosud žádný takový přípravek na trhu u nás nebyl. Díky! Koupila jsem ho domů pro celou rodinu!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zujm
23.12.2014
*
*
*
*
*

je to apsolutně k ničemu, škoda peněz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jitka.novacic
12.12.2014
*
*
*
*
*

Původně jsem nechtěla kupovat, ale kamarádka mi o tomto přípravku řekla a trochu jsem se polekala, když jsem zjistila, kolik hnusných "pazvířat" v nás může pobývat. Doporučuju i z preventivních důvodů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
karola
7.12.2014
*
*
*
*
*

spokojná sem ale radšej by som bola keby som ho brať nemusela

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
GeorgPre
6.12.2014
*
*
*
*
*

Myslel jsem si, že je to další reklamní sr... ale když naše malá dostala škrkavky, tak jsem musel přestat odsuzovat a začít jednat. Vyzkoušeli jsme Wurm-ex a už je vše ok. Preventivně bere stále, ale všichni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kikinki
6.12.2014
*
*
*
*
*

Dost jsem o tom poslední dobu četla a přece jenom jsem se rozhodla preventivně bránit. Bydlím na baráčku s dětmi a se psi a to riziko nákazy bylo větší. Už nějakou dobu s dětmi bereme Wurme-ex a vše je v pořádku. mohu doporučit, ať jako léčbu nebo i jako prevenci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Husitská 107/3
  • Hlavní město Praha - Žižkov
  • 130 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo