Hodnocení firmy Český Mincovní Obchod®

*
*
*
*
*
10 hodnocení
m.opolzer
12.3.2020
*
*
*
*
*

Šmejdi toho nejhoršího ražení. Zasílají neobjednané, reklamace nemožná a telefonický kontakt k zblití.To v našem právním státě není možnost takovému svinstvu zabránit? Objednal jsem dvě mince za 358 kč a obdržel zásilku za 1700kč. A poštovné za vrácení jde na vrub mně.Takže ty kecy o našem právním státě mně opravdu "uklidní. Dávám minus 5 hvězdiček.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
šolc
8.3.2020
*
*
*
*
*

Firma ČMO velice rychle reagovala na mé požadavky a kladně vyřídila mou žádost k plné mé spokojenosti všem doporučuji Šolc

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
tl4player
20.2.2020
*
*
*
*
*

Český mincovní obchod. Za poslední roky (2016, 2017, 2018) obdržela na tento obchod ČOI 83 stížností. Firma už dostala pět pokut v celkové výši 1,58 milionu korun. NEKUPUJTE jde o šmejdy!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
stanislaus1
27.3.2019
*
*
*
*
*

Až do doby kdy jste začli posílat mince bez objednání,byla spolupráce s Vámi výborná Nemá každý možnost hned odpovědět nebo poslat zpět a reklamovat po několika týdnech nebo měsících je bezpředmětné a deprimující. Váš zákazník č 623610 Přeji hezký den

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mviktora
6.12.2018
*
*
*
*
*

Mám s nima taky špatnou zkušenost, zasílání nevyžádaných jejich výrobků.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
irma.vranova
10.11.2017
*
*
*
*
*

Dobry večer.taky mi přišla nabidka od teto firmy,misto jedne mince za 279 Kč mi poslali dvě a složenku na 1672Kč.Složenku jsem bohužel zaplatila a objednala dalši mince dřiv než jsem si to ověřila u odbornika,ktery mi zdělil že to nema vubec žadnou cenu,že je to lakani peněz od duchodcu..Vranova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jarmej
7.6.2017
*
*
*
*
*

tak jsem si u nich objednal minci 1000-koruny kde jsem měl cenu po setření losu za 199,-Kč a minci Marie Terezie za výhodnou cenu 179,-Kč.Platba on-line nešla a slíbili poslat na fakturu.Ovšem došlo mi zcela něco jiného - mince 2000-koruny mince 5000-koruny což jsem vůbec nechtěl a tak jsem obratem vrátil poštou jako nevyžádané. Nyní mi ale poslali Upomínku na 1394,-Kč a další již s poplatkem za výzvu 130,-Kč !Mám prý zaplatit do 10 dnů 1524,-Kč jinak dají svým právníkům !?Tedy já nic nemám - museli dostat zpět a zase asi prodali dál a ještě po mě chtějí platit !! Máte-li někdo také tento problém přidejte se k hromadnému Trestnímu Oznámení ! Já jsem již podával ale je to nízká suma na trestný čin - je třeba mít škodu více než 5000,-Kč a myslím, že to nebude problém když nás bude více. To se škoda sčítá dohromady.Dejte mi vědět na email-jarmej@centrum.cz Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
estastny
7.11.2016
*
*
*
*
*

neseriozní jednání,nic nekupujte posílají to dvojnásobně a dělají nátlaky na zákazníky,zboží házejí do schránek, bez jakéhokoli pojištění.Pozor- mince mají být z 24 karátu, oni zasílají předražené 12 karátové,takže mince nemá žádnou hodnotu,protože to mince není,ale snad nějaká bezcenná medaile. Šťastný Evžen Jsou to podvodníci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
frispokorna
24.8.2016
*
*
*
*
*

Samo osobně již o neserioznosti této firmy ukazuje to,že si říkají,Český mincovní obchod a přitom je to firma se sídlem ve Švýcarsku.Moje špatná zkušenost,objednal jsem si u nich minci a místo toho mi poslali,něco co jsem si neobjednal a byl jsem nucen neobjednanou zásilku poslat zpět.Žádal jsem o uhrazení poštovného 57kc.místo toho mi přišla poukázka k uhrazení 1454.kč.nevím za co mám platit,protože jsem si nic neobjednal a několikkrát jsem telefonoval a psal email aby si moji adresu zrušili s oddůvodněním,že jejich obchodní praktiky jsou NESERIOZNÍ !Nyní po obdržení složenky na zaplacení 1454.kč.nyní bych k hodnocení přidal,že používají vydírání a hrozí mi jejich právníky.Určitě takto naspokojených lidí je víc a tak si myslím,že by bylo vhodné podat hromadné trestní oznámení o vydíráni a vyhrožování! 76letý důchodce Fr.Friš,Lběchov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
j-sommer
20.7.2015
*
*
*
*
*

Firmu Český mincovní obchod - nemohu napsat nic kladného, podle mne to jsou šmejdi jako ti co tahají (okrádají) důchodce, chovají se stejně. Objednal jsem si minci o které psaly že je asi za 170kč a když přišel balíček tak tam byla složenka asi na 1000kč pro klid jsem ji zaplatil a domníval jsem se že jsem za svou blbost dost potrestán, bohužel po asi týdnu mi přišel další balíček s mincí kterou jsem již neobjednával, ale již za cenu 1250kč. Ihned jsem se pokusil domluvit tlf přímo v tom obchodě ale se zlou jsem se potázal, paní, asi Slovenka mne nechtěla ani nechat domluvit řekla že se ode mne nenechá prý urážet a řekla mi že to je má chyby že jsem si nepřečetl nějaká malinká písmenka, víte jsem starý je mi 68let a tak již i špatně vidím a praštila mi telefonem. NEDOPORUČUJI PROTO TENTO OBCHOD protože již chování jejich telefonistky a také chování celé firmy je neférové MYSLÍM ŽE TO JSOU POUHÝ ZLODĚJI A PODVODNÍCI jen mne ještě mrzí že zastupují Švýcarskou firmu a té asi chování této firmy nevadí asi podle hesla prachy nesmrdí. Jaroslav Sommer Teplice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne1
Přidat hodnocení
  • Plovární 82/3
  • Plzeň - Jižní Předměstí
  • 301 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo