Hodnocení firmy Eduard Mrvečka

*
*
*
*
*
8 hodnocení
petr.fnt
15.9.2019
*
*
*
*
*

Za vyhubení štěnice ptačí v bytě 25m2 si řekl 10400 Kč, to je 4x vyšší částka, než za kterou to dělají jiné firmy. Používá práškovou metodu, takže potom žijete 3 týdny v bytě posypanym práškem, a nesmíte to uklidit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne4
Eduard Mrvečka 17.9.2019

Co lžete pane Fanta??? Váš byt je 2+1 45m2 to za prvé. V bytě jste měl štěnice postelové a za oknem ještě 3 hnízda s štěnicí ptačí, které jste chtel odstranit a poté ještě ošetřit okna a fasádu kolem vašeho bytu. Postrik ve vašem bytě i s oknama a fasádou stál 6.000kč. Vy jste chtěl po mě ještě za 4.000 vydýmit byt látkou AguaPy, která stojí 3.000kc litr. Přesto že jste byl na všechny skutečnosti včetně ceny upozorněn dopředu.. TRVAL JSTE NA TOM. Vypisujete o mě lživé recenze za účelem poškodit mou firmu. Ten samý problém co já má s vámi i předseda Svj vašeho domu. Z tohoto bytu proti vám bylo zahájeno trestní stíhání ke kterému se zřejmě připojí i vaše svj. S pozdravem Eduard Mrvečka DDD služby

nespokojený zákazník
5.10.2018
*
*
*
*
*

Za jeden zákrok neskutečně vysoká částka účtování dopravného lepové nástrahy předražené proti konkurenci nebo přímého nákupu na internetu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne13
michalekt
10.7.2018
*
*
*
*
*

Přijel rychle, vyhubil na jeden zásah, od jeho návštěvy jsme bez kousanců a máme klid. Doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne4
doogee0
4.10.2017
*
*
*
*
*

Mužu p.Mrvečku a vřele doporučit přijel k nám vše diskrétně udělal, vše nám vysvětil a ty odporna zvířátka na jeden zásáh vyhubil ,obvolal sem několik devatizéru a skoro všichni mi řekli nesmysli a že musí zásah provedst několikrát ,s toho mi manželka šílela tak sem zavolal p.Mrvečkovi , přijel a vše udělal na jeden zásah a cena byla velice solidní děkujem . P.M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano19 ne5
augus7805
3.10.2017
*
*
*
*
*

Super odvedená práce díky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano21 ne4
capazitor123
8.7.2016
*
*
*
*
*

Chci se poděkovat pánovi Mrvečkovi a technikovi, ktery provedl úspěšný zákrok, který byl proveden hned v den zavolání. Z počátku jsem podezíral manželku, že to přehani protože poštípaná byla jenom ona a ja si z toho dělal srandu, že to není možný, ale pravda byla taková, že štenice u nás fakt byli. Sice jenom par kousku a taky vajíčka, ale už to máme úspěšné vyhubený. Taky chvalim za anonymitu žadna dodavka se štenici jako logem. Přípravek pěkně ve sportovní tašce. Ještě jednou diky. (v přiloze davam fotečku z dněšního rána jak jsem našel jěště jednu chcíplou)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano20 ne5
bibinek20
1.11.2015
*
*
*
*
*

Děkuji pane Mrvecka za rychlý a úspěšný zákrok u me doma. Už jsme mysleli že se stenic nikdy nezbavíme. Bartova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano29 ne8
kapenidi
2.3.2015
*
*
*
*
*

Dobry den pan Mrvecka v nasem penzionu ( nechci jmenovat ). Likvidoval stenice v 8 pokojich. Uspsne a hlavne levne neuctuje si ani dopravu a dorazil velmi rychle. Maximalni spokojenost. Dekuji mu timto zpusobem jeste jednou. S pozdravem Ra.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano28 ne12
Přidat hodnocení
  • V zahradách 528/13
  • Hlavní město Praha - Libeň
  • 180 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo