Hodnocení firmy Ovocné kytice Jablenka - dárky Ostrava

*
*
*
*
*
72 hodnocení
ullmannova.lenka
2.3.2017
*
*
*
*
*

Krásné a mňami překvapení, wow efekt zaručen. Děkuji za originální dárek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Táňa
22.2.2017
*
*
*
*
*

Chtěla jsem dceři ke 40.narozeninám poslat do zaměstnání něco originálního. Jelikož dcera je trenérka ve fitness a její životní styl i strava tomu odpovídá, tak jsem si vyhledala firmu Ovocné kytice v Ostravě a velmi mile mě překvapila jejich kreativní nabídka sortimentu. Jelikož ještě není tento styl dárků natolik rozšířený, tak reakce všech byla velmi bouřlivá, je to opravdu "Bomba". Ještě jednou bych chtěla poděkovat firmě Ovocné kytice Jablenka, která splnila nejen moje představy, ale i nadčasový limit. Děkuji Růžičková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
hrdinova.katerina
15.2.2017
*
*
*
*
*

originální dárek, obdarovaná byla nadšená, bezproblémové vyřízení objednávky i dodávky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Lidule
2.2.2017
*
*
*
*
*

Velmi ochotné a vstřícné jednání. Splnili veškeré mé požadavky, které jsem na kytici měla. Dokonce nebyl ani problém na poslední chvíli změnit místo dodání. Velmi doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Vlasta Dobešová
17.12.2016
*
*
*
*
*

Moc děkuji, skvělá komunikace s firmou, vše zařídili dle požadavků, překvapení pro obdarované bylo obrovské! Navíc mne o předání informovali ihned telefonicky a ještě jsem v emailu obdržela fotografie, opravdu skvělé! Veliká spokojenost a díky :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Lucie
2.11.2016
*
*
*
*
*

Velká spokojenost. Rychlé jednání, vstřícný přístup, krásná kytice a v neposlední řadě chuť vynikající.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Pavlína71
5.9.2016
*
*
*
*
*

Ovocná kytka, kterou jsem objednala se oslavenkyni nejen líbila, ale byla mile překvapena - prostě byla prvotřídní. Vzhledem k tomu, že ji paní šéfová připravovala podle obrázku - klobouk dolů! Vstřícný přístup a dovoz na sjednanou hodinu = 1*. Z Jablenky jsem objednávala již 3 kytičky - všechny byly perfektní, čerstvé a voňavé, opravdu není co vytknout. Prostě v JABLENKA.CZ je svět ještě v pořádku :-). Přeji hodně dalších spokojených zákazníků...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano15 ne0
Ekinocka
18.8.2016
*
*
*
*
*

Ovocna kytka bola velkym prekvapenim pre jubilantku I pritomnych. Bola krasna aj chutna zaroven, a s vasimi sluzbami som bola velmi spokojna. Dakujem Eva K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano14 ne0
j.dedkova
19.7.2016
*
*
*
*
*

Ovocná kytice byla úžasná a moc se nám líbila. Velmi originální dárek, který nemá chybu. Firmu Jablenka doporučím všem svým známým. Jana D.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano17 ne0
sturmovajanulajda
28.6.2016
*
*
*
*
*

Objednala jsem ovocnou kytici k narozeninám, pro svého syna. Firma www.jablenka.cz mě velice mile překvapila svým velmi milým, přátelským přístupem, rychlostí jednání a obzvláště pak neobvykle vstřícným jednáním (byli ochotni doručit v expresním termínu zásilku, aniž by již měli platbu na svém bankovním účtě, stačilo jim zaslání vyfocené obrazovky z provedené internet-banking operace - to už se dnes příliš často nestává) Je fajn vědět, že v JABLENKA.CZ je Svět ještě v pořádku. A kvalita zboží: PRVOTŘÍDNÍ!! DĚKUJI :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano20 ne0
Přidat hodnocení
  • Čs. legií 1268/16
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Rozvoz ovocné kytice v Ostravě ZDARMA.!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo