Hodnocení firmy Ovocné kytice Jablenka - dárky Ostrava

*
*
*
*
*
74 hodnocení
kubisovaludmila
22.10.2017
*
*
*
*
*

Děkuji za vstřícné jednání a přípravu krásné ovocné kytice pro děti přesně podle dohody.Všem se velice líbila a bylo to milé překvapení.Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
jarkaovp
29.9.2017
*
*
*
*
*

Nejsem spokojená s jednáním firmy. Když jsem objednávala ovocnou kytici v úterý 26.9.2017, byly úplně jiné ceny , nižší, které odpovídaly ovocn.kytici s 1 kg ovoce. Když měli kytici dodat najednou vzrostla cena o 300 Kč. Proto si dejte pozor na ceny. Zdá se mi toto jednání nefér.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne6
Ovocné kytice Jablenka - dárky Ostrava
Ovocné kytice Jablenka - dárky Ostrava 3.10.2017

Vážená paní Jarmilo Kotulová, bohužel jste vy osobně neměla u nás objednanou kytici,ale vaše dcera.Vy jste za vaší dceru kytici přebírala a HRADILA CENU PŮVODNÍ,TEDY NIŽŠÍ. Nehradila jste v žádném případě o 300,-Kč více,takže se jedná o nepodložené tvrzení. Navíc v žádném případě nedošlo k nárustu ceny o 300,-Kč,kterou uvádíte. Vaše recenze se tak vůbec nezakládá na pravdě. Jablenka.cz

ullmannova.lenka
2.3.2017
*
*
*
*
*

Krásné a mňami překvapení, wow efekt zaručen. Děkuji za originální dárek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Táňa
22.2.2017
*
*
*
*
*

Chtěla jsem dceři ke 40.narozeninám poslat do zaměstnání něco originálního. Jelikož dcera je trenérka ve fitness a její životní styl i strava tomu odpovídá, tak jsem si vyhledala firmu Ovocné kytice v Ostravě a velmi mile mě překvapila jejich kreativní nabídka sortimentu. Jelikož ještě není tento styl dárků natolik rozšířený, tak reakce všech byla velmi bouřlivá, je to opravdu "Bomba". Ještě jednou bych chtěla poděkovat firmě Ovocné kytice Jablenka, která splnila nejen moje představy, ale i nadčasový limit. Děkuji Růžičková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
hrdinova.katerina
15.2.2017
*
*
*
*
*

originální dárek, obdarovaná byla nadšená, bezproblémové vyřízení objednávky i dodávky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
Lidule
2.2.2017
*
*
*
*
*

Velmi ochotné a vstřícné jednání. Splnili veškeré mé požadavky, které jsem na kytici měla. Dokonce nebyl ani problém na poslední chvíli změnit místo dodání. Velmi doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
Vlasta Dobešová
17.12.2016
*
*
*
*
*

Moc děkuji, skvělá komunikace s firmou, vše zařídili dle požadavků, překvapení pro obdarované bylo obrovské! Navíc mne o předání informovali ihned telefonicky a ještě jsem v emailu obdržela fotografie, opravdu skvělé! Veliká spokojenost a díky :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
Lucie
2.11.2016
*
*
*
*
*

Velká spokojenost. Rychlé jednání, vstřícný přístup, krásná kytice a v neposlední řadě chuť vynikající.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
Pavlína71
5.9.2016
*
*
*
*
*

Ovocná kytka, kterou jsem objednala se oslavenkyni nejen líbila, ale byla mile překvapena - prostě byla prvotřídní. Vzhledem k tomu, že ji paní šéfová připravovala podle obrázku - klobouk dolů! Vstřícný přístup a dovoz na sjednanou hodinu = 1*. Z Jablenky jsem objednávala již 3 kytičky - všechny byly perfektní, čerstvé a voňavé, opravdu není co vytknout. Prostě v JABLENKA.CZ je svět ještě v pořádku :-). Přeji hodně dalších spokojených zákazníků...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano19 ne0
Ekinocka
18.8.2016
*
*
*
*
*

Ovocna kytka bola velkym prekvapenim pre jubilantku I pritomnych. Bola krasna aj chutna zaroven, a s vasimi sluzbami som bola velmi spokojna. Dakujem Eva K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano17 ne0
Přidat hodnocení
  • Čs. legií 1268/16
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Rozvoz ovocné kytice v Ostravě ZDARMA.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo