Hodnocení firmy KARDIO Homola s.r.o.

*
*
*
*
*
10 hodnocení
paula.88
5.10.2019
*
*
*
*
*

Na tomto pracovišti byla velmi rychle nalezena závažná porucha srdečního rytmu u mého syna,která ho ohrožovala na životě a byla zajištěna operace,vedoucí k úplnému uzdravení.Oba lékaři jsou skuteční odborníci. Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
terizek2405
12.4.2018
*
*
*
*
*

Upřímně jsem měla obavy ,kvůli recenzi na pana Doc.Homolu ale mudr.Homola ml. byl velice příjemný ,vtipný,vše vysvětlí a zbytečně nezdržuje.Takže jsem přišla na řadu za 10minut po příchodu :-) ale vyplatí se na chodbě raději chodit aby se mimčo otočilo , za mne jsem moc spokojená a po porodu se musíme hlasit ,teď už ale bez stresu . Za mne doporučuji :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rodin1996
9.10.2017
*
*
*
*
*

Strašně moc děkuji panu Doc.MUDr.Homolovi CSc za klidné prožití mého těhotenství.Celou první třetinu těhotenství jsem se třásla strachem,protože můj bratr zemřel první den života na těžkou srdeční vadu.Ve 14.týdnu gravidity mně poslal můj pan gynekolog na speciální vyšetření srdíčka mého miminka k panu docentovi.Byl velmi milý,během celého ultrazvukového vyšetření mi ukazoval na velké obrazovce moje miminko a ujistil mne už tehdy,že základ jeho srdíčka je v pořádku a nemá vadu jako můj bratr-přehozené cévy v srdíčku.Od té doby jsem těhotenství prožívala v klidu a radostně až do porodu a moje dětátko bylo opravdu zdravé.Moc děkuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Těhulka
26.9.2017
*
*
*
*
*

Nemohu návštěvu u docenta Homoli hodnotit kladně. Byla jsem objednána na vyšetření srdíčka plodu na devátou hodinu, přičemž jsem přišla na řadu o 45 min. později. Čekárna byla přeplněná asi 10 pacientkami, které byly také objednány na devátou hodinu. To by mi ani tak nevadilo, ale docent asi nebyl v dobré náladě a byl velice nepříjemný. Dlouho jsem nezažila lékaře, který by se k těhotné pacientce choval tak netaktním způsobem. Dvakrát mne docent div neseřval, že je plod otočený zády a poslal mne a další pacientky běhat schody... Ani poté se nepodařilo plod řádně vyšetřit a docent mne poslal domu s argumentem, že na mne nemá celý den, přičemž jsem byla přeobjednána.. Chápu, že každý den není jak se říká posvícení, ale já také pracuji mezi lidmi a nechovám se k nim takovým způsobem. Docent je již ve věku, kdy by mohl zvážit kolik pacientů je schopen denně vyšetřit. Sestry se několikrát ptal na jednu věc, což mne také nenechalo klidnou. Ať se na mne nikdo nezlobí, ale dle mého názoru pan docent Homola již přesluhuje..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne1
divizna
20.9.2017
*
*
*
*
*

Teprve po vyšetření u Doc.MUDr.Homoli CSc. jsem se dozvěděl po několika letech potíží,co mi vlastně je.Vynikající lékař,vynikající přístup k pacientovi.Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
94susan
7.5.2017
*
*
*
*
*

Moc děkuji panu docentu Homolovi za 15 let péče o mou nemocnou chlopeň.Největší dík mu však patří za vyšetření srdce mého syna již ve 13.týdnu těhotenství,kdy mne ujistil jeho normálním vývojem,který se po porodu potvrdil.Kéž by takových odborníků a profesionálů bylo více./píšu hodnocení znovu,nevyplnila jsem počet hvězdiček/

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rozen1995
24.4.2017
*
*
*
*
*

Minulý měsíc jsem byl poprvé vyšetřen u pana docenta Homoly.Byl jsem velmi příjemně překvapen profesionalitou lékaře i celkovým přístupem. Detailním vyšetřením byla odhalena příčina mých potíží a bezprostředně zahájena léčba,která evidentně zabírá .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
failerxxx
20.4.2017
*
*
*
*
*

Nechápu jak tento doktor může mít stále licenci a léčit celé Ústí s nemocnou chlopní. Znám 6 lidí ve svém okolí, kteří byli lečeni s přerůstající chlopní i já jsem ten případ. Ukončil jsem všechny sporty, abych se mohl léčit u pana doktora a když jsem šel později k jinému odborníkovi řekl mi, že pan Homola kouká na srdce jako na dětské a nebo normalního člověka, a tudíž srdce sportovce je větší než srdce normálního člověka. Stalo se to opravdu u všech 6 případů co znám v okolí. Doporučuji si sjednat kontrolu u pravého odborníka, jakým pan Homola neni !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
bara.jezkova
24.3.2017
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanulinka Bartoňová
9.2.2017
*
*
*
*
*

Jsem neskutečně spokojená s lékařskou péčí. V péči u pana doktora jsem přes 20 let a nemůžu si ho vynachválit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Masarykova 814/318c
  • Ústí nad Labem - Bukov
  • 400 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0015:00
  • Út 6:0015:00
  • St 7:0015:00
  • Čt 6:0015:00
  • 7:008:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo