Hodnocení firmy KARDIO Homola s.r.o.

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Bureška
9.9.2021
*
*
*
*
*

Moc děkuji panu doktoru Homolovi ml. za bezvadnou péči o mého syna. Je vstřícný, velmi milý, vtipný a vše skvěle vysvětlí. Na návštěvu po půl roce se vždy se synem těšíme. Jen tak dál pane doktore :-) Burešovi ze Žitenic

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Karla
10.2.2021
*
*
*
*
*

Pan doktor Homola ml., je nepříjemný, arogantní a hrubý k dětem. Toto se děje cca poslední 1 rok. Dcera z něj má trauma jenom ho vidí. Nedivím se i já jsem z něj rozrušena a to jsem dospělá. Bohužel jsem se setkala i s jinými rodiči, kteří mají také špatné zkušenosti. Místo aby děti uklidnil tak na ně nadává atd. pořádně nevysvětlí nález u dítěte pokud se nezeptám. Do nálezu píše dítě je špatně vyšetřitelné , neklidné atd. myslím, že se tím i kryje, když něco nezjistí. Dítě by bylo klidné a nebrečelo by, kdyby se choval trochu lépe a byl příjemný. Měl by si uvědomit, že jsou to dětští pacienti. Pokud má osobní problémy a nemá rád děti, tak tu práci nemá dělat, dělá to pouze pro peníze a nemá za to málo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
kackaberus
14.10.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den. Oba lékaři se o mě starali v obou těhotenství i po porodů a růstu obou kluků/jeden stále je/ . Nemohu nic vytknout, jen samé plusy. U staršího syna mě i upozornil jestli má hotovou genetiku , když měl být z plodové vody - holka. Za co mu moc děkuju,že na to upozornil. Prostě jsou oba úžasný a mají mojí plnou důvěru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
92karlov
7.2.2020
*
*
*
*
*

Super,super....oba lékaři milí,vstřícní,zbytečně nečekáte,všechno vysvětlí,chodím na KARDIO už přes 10 let a jsem moc spokojen. Snad jediná vada na kráse-blonďatá sestřička -je tam tak 3-4 roky, je docela nepříjemná a neochotná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
paula.88
5.10.2019
*
*
*
*
*

Na tomto pracovišti byla velmi rychle nalezena závažná porucha srdečního rytmu u mého syna,která ho ohrožovala na životě a byla zajištěna operace,vedoucí k úplnému uzdravení.Oba lékaři jsou skuteční odborníci. Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
terizek2405
12.4.2018
*
*
*
*
*

Upřímně jsem měla obavy ,kvůli recenzi na pana Doc.Homolu ale mudr.Homola ml. byl velice příjemný ,vtipný,vše vysvětlí a zbytečně nezdržuje.Takže jsem přišla na řadu za 10minut po příchodu :-) ale vyplatí se na chodbě raději chodit aby se mimčo otočilo , za mne jsem moc spokojená a po porodu se musíme hlasit ,teď už ale bez stresu . Za mne doporučuji :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rodin1996
9.10.2017
*
*
*
*
*

Strašně moc děkuji panu Doc.MUDr.Homolovi CSc za klidné prožití mého těhotenství.Celou první třetinu těhotenství jsem se třásla strachem,protože můj bratr zemřel první den života na těžkou srdeční vadu.Ve 14.týdnu gravidity mně poslal můj pan gynekolog na speciální vyšetření srdíčka mého miminka k panu docentovi.Byl velmi milý,během celého ultrazvukového vyšetření mi ukazoval na velké obrazovce moje miminko a ujistil mne už tehdy,že základ jeho srdíčka je v pořádku a nemá vadu jako můj bratr-přehozené cévy v srdíčku.Od té doby jsem těhotenství prožívala v klidu a radostně až do porodu a moje dětátko bylo opravdu zdravé.Moc děkuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Těhulka
26.9.2017
*
*
*
*
*

Nemohu návštěvu u docenta Homoli hodnotit kladně. Byla jsem objednána na vyšetření srdíčka plodu na devátou hodinu, přičemž jsem přišla na řadu o 45 min. později. Čekárna byla přeplněná asi 10 pacientkami, které byly také objednány na devátou hodinu. To by mi ani tak nevadilo, ale docent asi nebyl v dobré náladě a byl velice nepříjemný. Dlouho jsem nezažila lékaře, který by se k těhotné pacientce choval tak netaktním způsobem. Dvakrát mne docent div neseřval, že je plod otočený zády a poslal mne a další pacientky běhat schody... Ani poté se nepodařilo plod řádně vyšetřit a docent mne poslal domu s argumentem, že na mne nemá celý den, přičemž jsem byla přeobjednána.. Chápu, že každý den není jak se říká posvícení, ale já také pracuji mezi lidmi a nechovám se k nim takovým způsobem. Docent je již ve věku, kdy by mohl zvážit kolik pacientů je schopen denně vyšetřit. Sestry se několikrát ptal na jednu věc, což mne také nenechalo klidnou. Ať se na mne nikdo nezlobí, ale dle mého názoru pan docent Homola již přesluhuje..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
divizna
20.9.2017
*
*
*
*
*

Teprve po vyšetření u Doc.MUDr.Homoli CSc. jsem se dozvěděl po několika letech potíží,co mi vlastně je.Vynikající lékař,vynikající přístup k pacientovi.Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
94susan
7.5.2017
*
*
*
*
*

Moc děkuji panu docentu Homolovi za 15 let péče o mou nemocnou chlopeň.Největší dík mu však patří za vyšetření srdce mého syna již ve 13.týdnu těhotenství,kdy mne ujistil jeho normálním vývojem,který se po porodu potvrdil.Kéž by takových odborníků a profesionálů bylo více./píšu hodnocení znovu,nevyplnila jsem počet hvězdiček/

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Masarykova 814/318c
  • Ústí nad Labem - Bukov
  • 400 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0015:00
  • Út 6:0015:00
  • St 7:0015:00
  • Čt 6:0015:00
  • 7:008:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo