Hodnocení firmy INSELSBERG & WINTON s.r.o.

*
*
*
*
*
11 hodnocení
M. Valášková
18.5.2018
*
*
*
*
*

Přátelský přístup této jazykové školy, výuku vedou rodilí mluvčí. chválím individuální přístup ke studentům. Doporučuji pro ty, co se chtějí ve svých dovednostech zlepšit. M. Valášková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniela.rych
19.9.2017
*
*
*
*
*

Líbil se mi perfektní individuální přístup, strategickou polohu obou poboček u metra (Anděl, Ípák) a rodilé mluvčí.. Konkrétně bych ocenila Marca, který mě učil španělštinu :))

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka.sirotkova
21.8.2017
*
*
*
*
*

Chválím individuální a přátelský přístup všech lektorů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Stefanie
20.8.2017
*
*
*
*
*

Navštěvovala jsem IWLS v jarním období, kurz španělštiny a angličtiny. Atmosféra v jazykovce je velice příjemná a přátelská. Výuka probíhá v cílovém jazyce a nemáte pocit, že by se vám kdokoli smál, když hned nezvládáte. Postupně si na dané tempo zvyknete a rozmluvíte se. Příjemné bylo i jednání asistentky Kateřiny, která vždy přátelsky pomohla se vším.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Adéla
6.4.2016
*
*
*
*
*

S jazykovými kurzy jsem byla a ještě stále jsem moc spokojená. Kurzy probíhají v malých sympatických učebnách s profesionálními vyučujícími. Do kurzu nás chodí 5 studentů, což je skvělé, protože se často dostanete ke slovu :)). Hodiny jsou záživné, rychle ubíhají, navíc celé probíhají v anglickém jazyce. Hodina je většinou "rozdělena" do dvou částí: konverzační a gramatická. Výhodou také je, že pokud se hodiny nezúčastním, tak si ji mohu kdykoliv další týden nahradit v jiném kurzu. V hodinách se cítím příjemně, kde nemám obavu z mluvení v cizím jazyce, když řeknu něco špatně, nikomu to nevadí, nikdo vás nesoudí :)). S kurzem jsem byla spokojena natolik, že i dále navštěvuji kurzy angličtiny a němčiny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lukas Pajma
10.1.2016
*
*
*
*
*

IWLS je super. Pratelsky prostredi v kombinaci se ziskanyma znalostma podle me k nezaplaceni. Diky IWLS jsem udelal zkousku z anglictiny a za to hlavne lektorovi Kevinovi patri velky dik. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Hönigschmied
22.12.2015
*
*
*
*
*

Profesionálové, kteří nenudí a naučí. Hodiny mají spád, nebojíme se na nich mluvit a celé to plyne naprosto přirozeně - občas při konverzaci dokonce zapomínám, že jsem ve škole :). Učebny hned u I.P. Pavlova jsou také fajn a hlavně - na každém kurzu je nás jen několik, takže ke slovu se během hodiny dostane každý mnohokrát. Rozhodně doporučuju.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miroslav
16.12.2015
*
*
*
*
*

Jsem s výukou v jazykové škole IWLS Inselberg and Winton velmi spokojen. Lektor (Kevin) dokáže velmi dobře zorganizovat hodinu, výuka probíhá nenásilně. Člověk se i zasměje a po lekci má opravdu pocit, že si něco odnesl. Gramatika a mluvení je v rovnováze. Příprava na hodinu ze strany lektora je na velmi vysoké úrovni. Jazyková škola je velmi dobře dopravně dostupná. Na hodiny se vždy těším! Jazykovou školu IWLS Inselberg and Winton mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
KaterinaBe
9.12.2015
*
*
*
*
*

Navštěvuji kurzy s rodilým mluvčím a vřele doporučuji všem vytíženým lidem, kteří na další vzdělávání těžko hledají čas a energii. Lekce jsou dynamické, člověk se zasměje, odreaguje a při tom hodně naučí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniela.rych
7.12.2015
*
*
*
*
*

Na této škole mě potěšil profesionální, ale velmi přátelský přístup učitelů :)) Jelikož jsem věčný začátečník, tak jsem měla jako vždy obavy, ale právě tady jsem si to dokonce i užila :) Další bezva věc je ta, že ceny jsou velmi přijatelné. Super dárek k Vánocům ;)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Legerova 39
  • Praha 2 - Nové Město
  • 120 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 16:3021:45
  • Út 16:3021:45
  • St 16:3021:45
  • Čt 16:3021:45
  • 13:0019:00
  • Máme právě otevřeno

Sekce a Štítky

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo