Hodnocení firmy Vethope

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Iveta
23.10.2021
*
*
*
*
*

Pokud se akutní stav mého mazlíka má dle doktora řešit až v pracovní den nejlépe do 14:00 když jsem tam v pátek v 17:00 tedy až po celém víkendu se slovy že když bude hůř ať si sjedu na pohotovost. Pane doktore tím pádem nechápu proč jste veterinář. Nemám slov k tomuto arogantnímu nabubřelci. V životě již nikdy. Hafo keců a skutek utek, zajimavé že o hodinu později na jiné veterině mi pomohli okamžitě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
auers
6.8.2019
*
*
*
*
*

Veterinární kliniku Vethope mohu vřele doporučit. Byl jsem tam se svým psem Derkem, kterého léčili na dvou jiných klinikách, jelikož nepřijímal potravu a hubnul. Pan doktor Galbinec provedl Derkovi kompletní rozbor krve a RTG a sono žaludku. Zároveň mě upozornil, že Derek může trpět nechutenstvím kvůli problémům se zuby. Doporučil mi tedy nechat psovi provést rentgen zubů. K mému velkému překvapení měl Derek zanícené 4 zuby, které ho asi hodně bolely, a tak nežral. Hned jsme se tedy objednali na druhý den na dentální zákrok. Měl jsem trochu obavy z celkové anestezie psa, kterému je už 9 let. Pan doktor mi však vysvětli, že provedená vyšetření a testy krve a moči nesignalizují žádný problém, kvůli kterému bych se měl obávat anestezie. Vše proběhlo velmi dobře a po hodině mě v čekárně vítal Derek, který byl po operaci čtyř zubů už plně probuzený. Nyní již žere a přibývá na váze. Jsem moc vděčný za pomoc a úžasný přístup všech zaměstnanců kliniky Vethope. Moc vám děkuji! Pavel K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
belcantos
7.7.2019
*
*
*
*
*

Kliniku nedoporučuji . Na mé upozornění , že náš pejsek má velmi špatnou reakci na injekci ATB , pan doktor Galbinec odmítl léčbu změnit ! Když jsme odmítali přijet na 2. injekci kvůli ztrátě důvěry , pejsek se začal zlepšovat , když reakce odezněla , přicházely od něho emaily i volání na mobil . Upozorňuji , že jsem dlouholetá pejskařka , spoluzakladatelka Plzeňského útulku z r. 1992 a ambassadorka Mezinárodní nadace se sídlem v Holandsku Foundation Don´t Blow It . Mám rovněž fota , kdy náš útulkář umírá přímo před klinikou Vethope a pan doktor pejska ani neohledal !!! Vytýkám hlavně neetický a neprofesionální přístup . Reakce na injekci může být ,ale pokud vím , veterinář i lékař musí psa i člověka vždy ohledat a stanovit úmrtí ! A to učiněno nebylo . To , že cena za 1 vyšetření byla 11 550 kč , nevyčítám a o peníze nejde ! Ale vždy jde o postoj a hlavně lidské jednání ! Mám fota , emaily i telefonáty schované . Alena Žáková a Miloš Ježil , emeritní solisté opery v CR i zahraničí .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
sajinekk
11.1.2019
*
*
*
*
*

Nedoporučuji. Přinesli jsme kocoura, pan doktor mu provedl krevní testy ( které jsou na jiných veterinách o 50% levnější ) a ani nebyl schopen říci diagnozu. Kocourka udržoval při životě léky na bolest a snažil se ho pouze přimět jíst a nám dával plané naděje, že snad bude v pořádku. Buď chtěl pouze vydělat peníze, přesto, že věděl, že má smrtelnou nemoc, nebo tu nemoc ani nebyl schopen diagnostikovat ! ! ! ! ! Když už se nám to zdálo divné, navštívili jsme jinou kliniku, kde okamžitě bez váhání diagnostikovali FIP na základě všech příznaků a prvního krevního testu !!! Následné testy nebyly ani třeba !!!. Kocour mohl trpět o několik dní méně, pokud by pan doktor správně diagnostikovat nebo si nevytvářel příjem na nebohých zvířatech. Tuto kliniku již nikdy nenavštívíme. Bez ohledu na peníze ( a ne malé ) mi vadí, že kocour zbytečně trpěl. Závěr si udělejte každý sám..................Vyjádření na obhajobu pana doktora: 1) Na rovinu jsme se ptali, zda má smysl kocoura léčit a trápit, odpověď pana doktora byla, že ano, že léčil i kocoura s horšími výsledky, a že má náš kocour naději !!! Že je kocour pěknej !!! 2) Hospitalizace nám žádná nabízena nebyla !!!!!!! 3) Absolutně jsme se na klinice nedozvěděli žádnou diagnozu ani prognózu, pouze nabízené možnosti krevních testů !!!!! 4) Dle klinických příznaků a již zjištěných informací bylo podezření na FIP minimálně žádoucí, o takové diagnoze jste se nám ani nezmínil - což by běžný člověk od Vás očekával. 5) Druhý den manžel odcházel s informací, že to není žádná hrůza, že má jen zánět ledvin !!!!!!!!!!!! NESKUTEČNÉ, co je v dnešní době možné a jakým způsobem pan doktor obrací list ! - Kocour byl zjevně velmi nemocný - s čímž jsme byli smířeni... nejdřív jsme si mysleli, že jen více spí !!! Dokonce na otázku, zda jsme to mohli poznat dříve jste mi sám osobně odpověděl, že to nezle jednoznačně říct, že každý kocour se chová jinak........ A mimochodem, původní váha 4,4 kg , úbytek 0,5 kg rozhodně není 20% jak uvádíte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Lída
29.8.2017
*
*
*
*
*

S touto klinikou máme pouze jednu - bohužel špatnou - zkušenost. Přijeli jsme s naším mazlíčkem ohledně určitého vyšetření. Vysvětlili jsme si s lékaři, co potřebujeme (naši veterináři toto vyšetření nedělají), lékaři souhlasili, ale při následném předání zvířátka druhý den jsme zjistili, že byla udělána všechna možná vyšetření, která jsme nepotřebovali a jen ne to, kvůli kterému jsme přijeli. Na naše dotazy nám pan doktor odpovídal pouze tím, že řekl: na to vám nebudu odpovídat. Nehledě na to, že dle něho jsou ostatní veterináři nevzdělaní, nevědí o nových metodách atd... což mi připadá velmi neprofesionální. Zaplatili jsme téměř 7000 Kč a nic se nevyřešilo. Další den jsme jeli na jinou kliniku, kde nám okamžitě poskytli to, co jsme potřebovali - platili jsme 550 Kč. Takže naše zkušenost? VETHOPE už nikdy! Domníváme se, že jde jen o tahání peněz z kapsy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne4
Mgr. Eva Macháčková
8.4.2017
*
*
*
*
*

8. 4. 2017... Z důvodu nefunkčnosti možnosti úpravy recenze (níže) se touto cestou omlouvám za využití stránek Vethope ke zveřejnění uvedené recenze. Dle pana MVDr. Marka Galbince MRCVS, uvedená doktorka Elena Grytsay v nemocncici od 1.9.2016 nepracuje! Děkuji za pochopení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hanka.svobodova
28.12.2016
*
*
*
*
*

Děkuji panu doktorovi a celému týmu kliniky, za záchranu života mého kocourka Macka, kterého jsem přivezla v téměř beznadějném stavu. Jako lékařka dovedu posoudit a ocenit odbornost pana doktora, jako člověk jeho laskavost a citlivý přístup k pacientům i jejich doprovodu.Budu se k Vám, pane doktore, velmi ráda vracet. MUDr. Hana Svobodová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
ivana.pechova
24.5.2016
*
*
*
*
*

Děkuji celému kolektivu Vethope za péči, kterou věnovali mé krysařici Matyldě. Nikde nemohla mít lepší. Pechová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Pavlína Hölzlová
29.2.2016
*
*
*
*
*

Musím a ráda souhlasím se slovy své dcery a přidávám obrovský dík MVDr. Marku Galbincovi a jeho týmu za perfektně odvedenou práci a příkladný vztah ke klientům a jejich zvířecím mazlíčkům. Pevně věřím, že náš Arny vyhraje a díky panu doktorovi s námi prožije ještě mnoho krásných chvil. Klinika je vzorem veterinárních pracovišť a to doslova ve všech směrech, především pak přístupem a velmi lidským jednáním. Tuto kliniku mohu jen a jen doporučit a k Vám, pane doktore, vzhlížím s velkou úctou. Mgr. Pavlína Hölzlová, Kolín.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne3
Bára & Arny
29.2.2016
*
*
*
*
*

Díky klinice Vethope budu zase jednou takhle silný! :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Rozvodova 350/16
  • Praha 4 - Modřany
  • 143 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 9:0014:00
  • Ne 14:0019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo