Hodnocení firmy OTHERM – Výroba oken a dveří

*
*
*
*
*
10 hodnocení
HonzaN
11.12.2018
*
*
*
*
*

Je to pár měsíců co nám montovali HS portál na verandu a musím říct, že to oproti těm balkónovkám, co tam byly předtím, neskutečně prokouklo. Nebyla to úplně levná sranda ale nelituji toho.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
andreasladis
10.7.2018
*
*
*
*
*

Od zástupce firmi otherm jsem si objednal plastové vchodové dvere které jsem chtel vymenit za staré dřevěné.Byla to však veliká chyba a teprve s temito novými dvermi jsem poznal co je zima.Dodnes mam tedy misto dveri bezceny kus plastu diky zkažené montáži zástupce který tvrdí ze vse je v poradku a nehnulo s nim ani ma stížnost a sliby reditele ze vse da do poradku.Nestalo se tak takze pozor pri vyberu firmy a neskocte na oslavě sliby o firemní záruce a peclivem vyberu zástupci.Firma bude vzdy stat za nim a vam nezbyde nez soudní zaloba jako me

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
michal.92
15.3.2018
*
*
*
*
*

Firmu jsme si vybrali hlavně podle ceny, koupili jsme u nich plastová okna do celého domu, i s nějakýma doplňkama. S okny jsme zatím spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hynek
1.2.2018
*
*
*
*
*

spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Michael
2.11.2017
*
*
*
*
*

Od othermu jsem bral všechna okna včetně interiérových dveří a musím podotknout že za dobrou cenu, bál jsem se že to bude dražší, ale tím že toho bylo hodně tak nám asi dali nějakou slevu. Montáž oken proběhla asi tak jak měla, dveře jsem si pak instaloval sám, s tím že mi jeden dělník s posledními dveřmi trochu pomohl, nemohl jsem se trefit do pantu, takže za sebe bych klidně doporučil firmu dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MiloZ.
24.2.2017
*
*
*
*
*

Okna máme ve trojskle dřevohliníky s a vzhled interiéru oken jsme zvolili ve dřevě borovice, ale barvě světlý ořech. Chtěl jsem něco co bude vypadat dobře, ale zároveň to bude pro nás na dlouho, nechci se dožít toho, že budu muset okna ještě někdy měnit, příjde mi to pak, jako zbytečně vyhozený peníze, tím spíš když v dnešní době je tolik možností a technických pokroků. Uvidíme po desetiletích, ale zatím jsem se vším ohledně oken/ceny spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Jarda
16.11.2016
*
*
*
*
*

Od othermu jsem objednal HS portály na terasu a jsem s tím maximálně spokojený. NIKDE NEZAKOPÁVÁM, u sousedů totiž nechali udělat klasický dveře a přes ten práh se prostě pořád zakopává a už kolikrát jsem si tam ukopl palec, že jsem rád, že u nás s tím nikdo nemá problémy a taky tím, že se zašupujou do strany, tak pak nikde průvan netříská s těma dveřmama.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Radek
23.8.2016
*
*
*
*
*

Koupil jsem si rozestavěný dům, měl základ i se střechou a tak jsem sháněl oknaře, protože se zateplením a tepelným čerpadlem to pro nás bylo nejdůležitější, známí který mi se stavbou pomáhal mě zavedl k othermu a nechali jsme okna udělat od nich, říkal že okna jsou od nich za přijatelnou cenu a kvalita je oukej, tak jsem to poplatil a okna jsou taková jak říkal...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Adam
9.6.2016
*
*
*
*
*

od othermu máme nové vchodové dveře. na doporučení z prodejny jsme zakoupili plastové perfekt evo a řekl bych že dveře jsou přesně podle mého, nikde okolo nám netáhne tak už nemusíme dávat deku před dveře, která se vždycky stejně hnedka pošlapala a bylo to akorát o zakopnutí. Za mě spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš H.
27.11.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, rád bych ohodnotil firmu Otherm, která nám realizovala osazení oken i dveří na novostavbu. Během realizace jsme bohužel museli slevit na nárocích na okna a nakonec jsme místo eurooken vzali plastové. Nicméně okna jsou kvalitní a firmu můžeme doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo