Hodnocení firmy OTHERM – Výroba oken a dveří

*
*
*
*
*
13 hodnocení
HonzaN
11.12.2018
*
*
*
*
*

Je to pár měsíců co nám montovali HS portál na verandu a musím říct, že to oproti těm balkónovkám, co tam byly předtím, neskutečně prokouklo. Nebyla to úplně levná sranda ale nelituji toho.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Franta
11.10.2018
*
*
*
*
*

Zvažovali jsme jaký materiál oken zvolit, chtěli jsme dřevěný, protože se nám vzhledově líbili více, ale nakonec jsme šli do plastu protože byl o něco levnější a to pro nás tu dobu bylo důležitější. Okna jsou každopádně na svém místě už celkem dlouhou dobu, takže si troufám říct že zkušenost mám dobrou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
andreasladis
10.7.2018
*
*
*
*
*

Od zástupce firmi otherm jsem si objednal plastové vchodové dvere které jsem chtel vymenit za staré dřevěné.Byla to však veliká chyba a teprve s temito novými dvermi jsem poznal co je zima.Dodnes mam tedy misto dveri bezceny kus plastu diky zkažené montáži zástupce který tvrdí ze vse je v poradku a nehnulo s nim ani ma stížnost a sliby reditele ze vse da do poradku.Nestalo se tak takze pozor pri vyberu firmy a neskocte na oslavě sliby o firemní záruce a peclivem vyberu zástupci.Firma bude vzdy stat za nim a vam nezbyde nez soudní zaloba jako me

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
norbertpalina
1.6.2018
*
*
*
*
*

Na pobočce se nám věnovali pečlivě, podle toho co jsme si nadiktovali tak nám doporučili okna která tomu odpovídali, chtěli jsme nějaké výhodné do naší novostavby. Dohodli jsme se na plastových oknech a zatím jsme spokojení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michal.92
15.3.2018
*
*
*
*
*

Firmu jsme si vybrali hlavně podle ceny, koupili jsme u nich plastová okna do celého domu, i s nějakýma doplňkama. S okny jsme zatím spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hynek
1.2.2018
*
*
*
*
*

spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Michael
2.11.2017
*
*
*
*
*

Od othermu jsem bral všechna okna včetně interiérových dveří a musím podotknout že za dobrou cenu, bál jsem se že to bude dražší, ale tím že toho bylo hodně tak nám asi dali nějakou slevu. Montáž oken proběhla asi tak jak měla, dveře jsem si pak instaloval sám, s tím že mi jeden dělník s posledními dveřmi trochu pomohl, nemohl jsem se trefit do pantu, takže za sebe bych klidně doporučil firmu dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vaclav872
28.4.2017
*
*
*
*
*

Znám hodně firem přes okna, takže vybírat je určitě z čeho, za sebe jsem ale rád že jsem si nechal nakonec po všech peripetiích udělat okna Otherm. Cena je fajn a co se týče kvality, tak vím, že na to je ještě pár let, aby se to pořádně odzkoušelo, ale snad to jsou ty okna které mám napsané ve smlouvě, na papíře to totiž vypadá dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MiloZ.
24.2.2017
*
*
*
*
*

Okna máme ve trojskle dřevohliníky s a vzhled interiéru oken jsme zvolili ve dřevě borovice, ale barvě světlý ořech. Chtěl jsem něco co bude vypadat dobře, ale zároveň to bude pro nás na dlouho, nechci se dožít toho, že budu muset okna ještě někdy měnit, příjde mi to pak, jako zbytečně vyhozený peníze, tím spíš když v dnešní době je tolik možností a technických pokroků. Uvidíme po desetiletích, ale zatím jsem se vším ohledně oken/ceny spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jarda
16.11.2016
*
*
*
*
*

Od othermu jsem objednal HS portály na terasu a jsem s tím maximálně spokojený. NIKDE NEZAKOPÁVÁM, u sousedů totiž nechali udělat klasický dveře a přes ten práh se prostě pořád zakopává a už kolikrát jsem si tam ukopl palec, že jsem rád, že u nás s tím nikdo nemá problémy a taky tím, že se zašupujou do strany, tak pak nikde průvan netříská s těma dveřmama.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo