Hodnocení firmy iLoveServis

*
*
*
*
*
30 hodnocení
ILOVEMYPHONE
19.5.2020
*
*
*
*
*

Velmi špatná zkušenost a nikomu nedoporučuji!!! Jedním slovem zloději a lháři!! Kdybych mohl, dám mínus 5 hvězd směrem dozadu!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jezek.vla
14.5.2020
*
*
*
*
*

Hodnotím ÍloveServis v Pardubicích. Po příšernem jednání v H.K. Mobil pohotovost ,kde jsem chtěl vyměnit baterii v mobilu, mi bylo řečeno v 9 00 hod.ráno,že zakázka bude hotová pozdě večer, jsem zavolal na íLoveServis Pardubice a tam byla oprava hotová za 1,5 hod.na počkání.Přijemné jednání .Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lucie.cockova1
27.10.2019
*
*
*
*
*

Hodnotím Praha Chodov, posuďte, jak by se taková oprava líbila vám? Výměna zadního krytu za cosi co slovy popsat nejde!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
maria.ave.eva.
17.10.2019
*
*
*
*
*

Hodnotím firmu iLoveServis v Pardubicích -Palác Atrium velmi kladně.Navštívila jsem servis v mě nejbližší servis v Chrudimi,tam mě bylo řečeno,že je mobil neopravitelný a odkázali mě na Mobil pohotovost do Pardubic,který sídlí taky v Paláci Atrium a tam mě řekli,že to neopravují.Tak se ptám,k čemu pak taková pohotovost slouží.Pomohli mě až iLoveServis v Pardubicích-Palác Atrium.Navíc byli tam milí lidé.Tuto firmu vřele všem doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Macintosh
7.8.2019
*
*
*
*
*

Je to rok a něco málo co jsem přišel na pobočku v Hradci Králové se svým iPhonem 7 na opravu dotykového skla. HK nemám daleko a telefon jsem v tu chvíli potřeboval co nejrychleji, takže výměna během 60 minut bylo obrovské plus, tím jsem ale skončil s jedinou věcí, která je vyhovující a při pohledu zpětně, jsem si na telefon měl raději 14 dní počkal, než být takhle podveden a oškubán.... Na webu prezentovali opravu tak, že používají originální díly a že oprava u nich je levnější než u konkurence z toho důvodu, že nevyměňují nepoškozený LCD panel, ale pouze vrstvu dotykového skla. Cena opravy byla 3 300 Kč, u autorizované konkurence bych zaplatil okolo 5 000 Kč, bohužel jsem chtěl ušetřit a proto mě to vyšlo dráž... Hned co jsem po opravě dostal telefon do ruky, jsem věděl, že je něco špatně. Retina display má luxusní výrazné zářivé barvy a tady bylo okamžitě na ikonách systémových aplikací vidět, že barvy jsou zašedlé a nevýrazné. Nejdřív jsem si říkal, že teda asi nepoužili to originální sklo, ale potřebný telefon jsem měl hned opravený, takže v tu chvíli jsem byl relativně ještě spokojený. Při delším používání mi došlo, že ani to LCD nebude moje původní originální, takže nic tak super a bezva jak prezentovali. Dotyková plocha přestávala po pár min používání fungovat a musel jsem telefon zamknout a odemknout aby mi začal opět fungovat dotyk. V tu chvíli už se mi honili hlavou věci, kdoví co všechno mi v telefonu vyměnili z originálních komponent na laciné čínské šmejdy. Už jsem byl smířený, že můj originální LCD leží někde v koši, když dobře nebo hůř, jestli ho ještě někomu za tučný prachy neprodali jako nové. Samozřejmě jsem se začal bát i o svojí originální baterii, jestli náhodou už neslouží někomu jinému a já tam nemám stejně “kvalitní” baterii jako je i display. To byla bohužel doba, kdy bych si sám do opravy netroufnul, natož u telefonu za 20 000 Kč, dnes už je doba jiná a před měsícem jsem si měnil rozbité sklo už sám a věřte mi, že to není nic složitého. Podle očekávání jsem samozřejmě našel neoriginální sklo i LCD, ale originální baterie mi tam naštěstí zůstala. Za všechno potřebné nářadí, lepidlo a neoriginální LCD display s označením kvality kopie “AAAA” (který je mimochodem téměř nerozeznatelný od originálu) jsem zaplatil asi 1 500 Kč, tihle zloději po mě chtěli za špatně fungující čínský šunt 3 300 Kč..!!!!! A ještě ho prezentovali jako originál.! Ale abych byl objektivní, dnes by pro porovnání jejich oprava čínským šuntem stála 2800 Kč a mě 1000 Kč za lepidlo a mnohonásobně kvalitnějši display. Tímhle slohem jsem chtěl hlavně říct - NIKDY K TĚMTO ZLODĚJŮM a raději se s trochou zručnosti zabavit na pár hodin sám

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
san
18.7.2019
*
*
*
*
*

Iloveservis je katastrofa. Nechala jsem tam měnit sklo na iphone7plus,sklo se odlepuje,pry je to normální :-( . A na tabletu jsme měnili take sklo a to nam blblo od zacatku a navíc po 2mesicich prasklo. Kdyz jsem to byla reklamovat,tak to neuznali a řekli,ze kdyby měnili kus za kus tak nic nevydelaji :-D co k tomu rict? Sklo za 2 tisíce ? A oni se k tomu staví takto? Hrůza. V Ostrave nedoporučuji. Navíc sklo obyčejné. Hrůza!!! Uz nikdy!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
lukas
14.7.2019
*
*
*
*
*

Za mě všechno v pořádku. Za hodinu a půl opraveno. Mobil jako nový.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Donpietro
4.6.2019
*
*
*
*
*

Dnes navštívena pobočka v Nových Butovicích v Galerii a jeden velký šok. žádná snaha pomoci, recepční čučela do mobilu a hrála si asi nějakou hru nebo sdílela nějakou seznamku. Neochota vůbec komunikovat. Nabízená exprasní oprava je okamžitě zamítnuta, přítomnost technika potvrdila, ale prostě diagnostika do tří dní a pak asi nic, protože již předem prohlásila, že telefon prostě opravit nepůjde. Nevím, z čeho zde žijí, ale asi z vyloupení peněz za pseudiagnostiku nebo jiné vydařené praktiky uvedené v dalších recenzích. VARUJI, SEM TEDY NEEEEEEEEE a Niiiiiikdy...... Hvězdička je neodůvodněná, protože bez ní nejde recenze uložit.....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
dgcom
11.10.2018
*
*
*
*
*

NIKOMU NEDOPORUČUJI. V jejich pobočce v centru Chodov jsem si nechal opravit zdířku sluchátka na Huawei.Oprava na počkání, ale velmi drahá a zdířka potom fungovala ca 2 týdny. Když jsem je následovně požádal, aby telefon uvedli do pořádku, tak ano, ale během 3 pracovních dní v rámci reklamace. Když jsem paní sdělil, že mi to nepřipadá příliš férové a že bez telefonu být 3 dny nemohu, tak NEZÁJEM

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Radim
11.8.2018
*
*
*
*
*

Nikdy více, všichni co máte rádi svoje zařízení se jim obloukem vyhněte. Nebo si zařízení radši sami rozbijte, alespoň z toho budete mít nějaký zážitek a ne to co jsem zažil. To jakým způsobem opravovali můj ipad od Applu, který nakonec úplně zničili a ještě po mě chtěli peníze jsem opravdu nezažil. Měl jsem pouze prasklé sklo, jinak vše bylo plně funkční. Nechtěli po mě připojistit nic, oni jsou odborníci a běžně to vyměňují. Cena za opravu byla 50% nového ipadu. Vše mělo proběhnout do 3 dnů, ani do týdne se mi nikdo neozval, neustále jsem tam telefonoval. Měli tam jen hlášku, že jsou všichni pracovnici obsazeni a hovor se sám ukončí, můžete čekat hodiny a dny jestli se Vám vůbec někdo ozve. Vždy jsem je musel shánět skoro 3 dny abych vůbec s někým mluvil, technik neví, posílá se to druhému technikovi, na otázku co s tím je mi nikdo nedokázal odpovědět. Technik Vám zavolá, nikdy nevolal. Po 3 týdnech se vymluvili na skrytou závadu, že nefungoval displey, který si prodavačka sama při převzetí vyzkoušela... Mám si teď jít vyzvednout puzzle které mi udělali z funkčního ipadu. Tohle NEJEDNÁNÍ nikdy více. P.S při předávacím protokolu souhlasíte s jejich obchodními podmínkami, které jsou k přečtení pouze na internetu, ani nejsou součástí toho protokolu. Nedávám hvězdičku ale prase... Radim POBOČKA ČESKÉ BUDĚJOVICE

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Vinohradská 2828/151
  • Praha 3 - Žižkov
  • 130 00
  • Atrium Flora
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo