Hodnocení firmy CK Metal - Poznávací a pobytové zájezdy Modřice

*
*
*
*
*
46 hodnocení
ymesz
5.11.2018
*
*
*
*
*

Hodnotenie zájazdu: 31.10.-04.11.2018 Roma-Napoli-Capri vopred avizovaný časový harmonogram zájazdu bol dodržaný sprievodkyňa prispôsobila program k počasiu autobus OK izba v hoteli Golden Tulip OK sprievodkyňa OK - pomáhala, radila, informovala, organizovala, rozprávala historky, atď. super program, na Rím trošku málo času - raňajky v hoteli neboli na ****, ale na ** - jedna pani s psychickými problémami kazila v autobuse náladu (rozprávala sa sama so sebou a vykrikovala všelijaké nechutnosti počas celej cesty), údajne cestuje s touto CK už 3x krát a poznajú ju. Nemali by ju púšťať na svoje zájazdy... Sprievodkyňa/šoféri nevedeli vyriešiť túto situáciu..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
23.10.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, právě jsme se nedávno vrátily z Paříže a Versailles vše bylo krásné, ale byly tam i nějaké nedostatky, na autobus jsem nadával ještě další 4 hodiny po výjezdu, pak mi to bylo jedno, protože tam jsou v autobusu stolečky 2 a zrovna jsme tam seděli samozrejme, takže jsme s lidmi naproti na sebe celou noc koukali a to mi vadilo a žádné místo na nohy ani na batoh nad hlavou, bylo nam řečeno ať si to vezmeme sebou batoh ale do prostoru velkyho jak moje ruka tam určitě batoh nedáte takže pod nohama celych 18 hodin, bylo to nepříjemné a pod nohama jsem měl hydrant taky mě překvapilo že když to je 5 hvězdičkovy autobus že tam bude aspoň WiFi připojení a víc místa na nohy a záchod se bude moc použít i na velkou potřebu což možné nebylo tak jsem utratil přes 10 euro jen za záchody, takže nechápu proč je to 5hvezdickovy autobus.. A natekle nohy a puchýře po celém chodidle taky moc příjemné nebyly, Jinak řidiči super, delegátka na nas vyhrlila tolik informací že jsem měl hlavu jak nafukovací balón, sice chválím že všechno věděla o Paříži a krásné se to poslouchalo ale byly tam nedostatky ohledně toho že kdyby se nám chtělo nedej bože na záchod tak kam máme jít, Kdybysme měli hlad tak kam máme jít atd.. Jinak proste krásnej zájezd,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
radkafucikova78
4.10.2018
*
*
*
*
*

Dekuji p.pruvodkyni Šedovicove za krasne prozitou Pariz,diky...bylo to jedinecne,ridici super jizda a ubytovani za jedna👍 termin zajezdu 20.9.-24.9

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iveta
1.10.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den zúčasnili jsme se s kamarádkou a dcerami 4 denního zájezdu do kouzelné Paříže.Se zájezdem jsme byli velice spokojeni paní průvodkyně Šedovičova byla skvěla,ukázala nám více než bylo v našem zájezdu na plánováno.Vše měla dobře zorganizováno,všude jsme byly včas tak jsme nemuseli stát dlouhé fronty .Ubytování*** bylo nad očekávání a řidiči velmi ochotní .Iveta S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
straza.marek
17.9.2018
*
*
*
*
*

Poznávací zájezd Holandsko, Opět s busem od Coufalík expressbus, bez problémů se sympatickými řidiči, návštěva Alkmaar, Amsterdam a Zaanse Schans úžasná, díky znalé průvodkyni se člověk dozví spoustu věcí, které jsem za 30let co jezdím do Holandska ani nezažil. Člověk může navštívit muzea, ale přijde o úžasný výklad a místa na která nás nevzali ani místní Holanďani, muzea si necháme až na soukromé zájezdy. Ubytování super s úžasnou snídaní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
10.9.2018
*
*
*
*
*

S touto CK už nikdy viac. Po ceste do Paríža sa nám pokazil autobus, museli čakať vyše 3 hodín za Prahou na benzínke na druhy a to prišiel oveľa menší, boli sme tam natlačený. Aby sme stihli aspoň cast z programu tak sme všetko brali behom a nikde sme sa dlho nezdržovali a aj tak sme nestihli to co bolo slubovane v popise CK. A vyjadrenie staznosti či reklamacie od CK bolo úplne o ničom. Vraj sme všetko stihli a neboli sme o nič ukrateny. Vôbec ale vôbec ziadna kompenzacia alebo ospravedlnenie, ci priznanie si chyby z ich strany.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
terez
10.9.2018
*
*
*
*
*

PUTOVÁNÍ PO HOLANDSKU S KOUPÁNÍM A NÁVŠTĚVOU AMSTERDAMU 5.9.2018 9.9.2018. Nezvládnutá organizace ze strany CK, ale i průvodce pana Pavla Šicha. K panu průvodci, je to milý vstřícný člověk, se kterým se hezky povídalo a zajisté má spoustu informací o zemi. Pan Šich však dle mého názoru nesplňuje to, co by správný průvodce měl splňovat. Byla nás skupina 46 osob a jeho výklad velmi často slyšelo pouze 10 nejblíže stojících. V Amsterdamu nasadil tempo, kde se mu skoro ztratila půlka skupiny, protože běhal přes přechody a nenapadlo ho ani počkat na ostatní, kteří to nestihli.. Takto to bylo všude. Lidi si nepřepočítával, tudíž neměl tušení, zda se někdo ztratil. Neexistovalo, že by zařídil hromadné vstupné, tudíž jsme vyhodili zbytečné eura navíc. Velmi nám však vadilo, že jsme nestrávili téměř žádnou dobu v Rotterdamu, jelikož panu průvodci se město nelíbí. Rychlá procházka a rozchod 15 minut. (potvrzeno řidičem) Naopak první den .. ráno přijezd do Haarlemu,kde pršelo. Déšť trval až do noci. V Haarlemu krátká společná procházka a poté dlouhý zbytečný rozchod, kde jsme se většina schovali do kostela, protože nikdo něvěděl, co má v dešti dělat. Obrovský průšvih ale byl odpolední pobyt u moře. V 15 stupních a neskutečném lijáku jsme měli trávit několik hodin jakým způsobem chceme pobyt u moře? Všichni jsme byli vytočení, že nedošlo ke změně v programu, jelikož se zde opravdu nedalo nic dělat. Platím si zájezd, abych strávila celé odpoledne v kavárnách? Ne, nedostala jsem ani doporučení na nějaký slušný podnik.. CK by snad měla předpokládat, jaké bude počasí a program přizpůsobit. 9 hodinovou pauzu mohli řidiči přečkat někde jinde. Hezký byl snad jen druhý den, Rotterdam, Delft, Gouda .. Třetí a poslední den začal tím, že se řidiči nedokázali přizpůsobit objížďce (od hotelu směr Zanse Schans) a hodinu bloudili.. slečna - cestující jim radila, podle klasické navigace na google maps.... Tímto začala ztráta. Jelikož odstavili autobus v Amsterdamu pozdě, museli jsme trávit 9 hodin odstávky v autobusu až do 23:00 v Amsterdamu v té zimě. Nikdo = řidiči ani průvodce nevěděli, kde mají parkovat, a to bylo ve většině měst. To se snad na zájezd nepřipravují? Krom toho se všichni těšili na sýrové trhy v Goudě atd v ostatních městech..., ale ne, my přijeli, když už tam nic nebylo. Žádná prohlídka pivovaru, ničeho.. Posledním hřebičkem byla projížďka lodí, kdy jsme se výslovně ptali zda bude loď krytá a uzavřená. Nebyla. Po hodinovém čekání přijela ze stran otevřená loď i přes několik prostestů ze stran cestujících. A večeře? zapomněli na polévku, nedali nám ani na výběr, hlavní jídlo bez chuti (kuře i losos) a díky zpoždění nebyla ani šanci si jídlo vychutnat nebo dojíst... Tento zájezd se velmi nepovedl, odvezla jsem si z něho akorát teplotu a rýmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Krizova.irena
10.9.2018
*
*
*
*
*

Včera jsme se vratili z Italie a naproste nadšení. Moc děkujeme naší pruvodkyni Noemi za skvelou peci a vyklady a panum ridicum Pavlovi a Pavlovi za rychlou a bezpecnou dopravu. Netusili jsme,ze se da za tak malo casu stihnout toho tolik..Za nas urcite doporucujeme :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
schwarzova1209
2.9.2018
*
*
*
*
*

zrovna jsem se vrátila z poznávacího zájezdu v Itálii a bylo to opravdu super,děkuji paní delegátce Noemi za úžasný zážitek,řidičům za bezpečnou cestu i skvělé párky...byl to můj první zájezd s touto CK a mohu všem jen doporučit Schwarzová Renáta

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kristýna K.
13.8.2018
*
*
*
*
*

Zájezd Holandsko 8.-12.8.2018 Jednalo se o můj první poznávací zájezd a musím říct, že se byla veeeeelice spokojená :) .. Chtěla bych poděkovat paní průvodkyni p.Horákové, za skvělé informace, které nám podávala cele Holandsko. provedla vetsinu skupiny po Amsterdamu :) vzala nás na zajimavá místa a vždy k tomu něco pověděla. Měli jsme vždy dost času, abychom si vse prohlidli nebo neco zakoupili :) Nejvíce se mi líbil výlet na skvělý ostrov Texel :) přijeli jsme tedy za bouřky, ale tam se počasí mění z minuty na minutu :) za 5min jsme měli jasno a ostrov jsme mohli prozkoumat :) ALe pocasi, si nikdo zakoupit nemůže! 1.den byl vylet do národního parku, zvladla jsem jizdu na kole i po operaci kolene a zlomene stehení kosti, toho sem se nejvice bala :) Chtěla bych hrozně poděkovat cele autobusové posádce, za občerstvění, skvělý guláš, vtípky pana Drahoška, skvělé víno i orechovici :D jsem plná zážitků i dojmů ! děkuji a doporučuji Kristýna z Kolína :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Nádražní 674
  • Modřice
  • 664 42
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo