Hodnocení firmy Allhere.cz

*
*
*
*
*
24 hodnocení
smejdi.fidemia
21.6.2019
*
*
*
*
*

Prijel jsem do CR ztravit dovolenou. Pritel me pozadal abych mu pomohl pri objednavce 2ks 20Ah baterii u fy Allhere. Cely zivot pracuji v zahranicnim obchode a telecomunikacich. Po mesici "jednani" s firmou Allhere a po studiu vsech stiznosti jsem se rozhodl se pripojit k velke skupine lidi, kteri se chteji zaslouzit, aby “obchodnici” z Allhere, fidemiagroup, ecowheel.cz a jinych, byli volani k odpovednosti za sve ciny. Mnohe z nich maji charakter trestneho cinu, jine dokazuji podvodne praktiky s nabizenim slevy na nahradni vyrobky, ktere pak nedodavaji a nuti spotrebitele aby je kupovali za premrstene ceny u jejich pobocek. PROTI uvedenym firmam bude zahajena t.zv. "Class Action" kdy se poskozeni budou dozadovat napravy u soudu s tim, ze budou nejdrive vycerpany moznosti zahrnujici COI a Policii CR. O akci bude informovan prislusny urad EU. Kdo mate v umyslu vejit s temito firmami ve styk, vrele Vam doporucujeme NEDELEJTE TO. Prosim, kdo ctete tyto radky, poslete podrobny popis Vaseho pripadu na adresu: smejdi.fidemia@seznam.cz Dekuji. GL

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
photoposition
3.4.2019
*
*
*
*
*

Rychle dodání koloběžky, za tu cenu super koupě. :D Syn i já spokojený. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenca.pce
7.3.2019
*
*
*
*
*

Objednala jsem si u firmy hoverboard. Byl mi zaslaný jiný typ proto jsem odstoupila od smlouvy do 14 dní a zboží vrátila. Očividně ale vrácené balíky nepřebírají jak mi na poště potvrdili. I ten můj si nevyzvedli takže se mi zboží vrátí zpět. Takže nemám ani peníze a ještě jsem platila poštovné. Po telefonu jen slibují, na mail neodpovídají. Takže budu řešit přes ČOI podáním stížnosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mira.boublik
25.2.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, neskutční podvodníci. Objednal jsem ve firmě allhere pro syna haverboard premium grafity s bluetooth reproduktorem, součástí objednávky byl vak a dálkové ovládání. Za týden mi přišel balík, bez vaku a ovladače. Haverboard mi poslali bez bluetooth, zřejmě jiný typ, a ve spodní části haverboardu chybělo několik šroubů. Ihned jsem volal na infolinku, tam se mi omlouvali a slibovali, źe vše napraví. Po emailové komunikaci mi nabídli výměnu zboží, s tím že dodají i vak a ovládání. Na vlastní náklady jsem jim odeslal haverboard zpět. Po týdnu mi přišel od nich balík a v něm byl úplně stejný haverboard, bez vaku a ovladače. Ihned jsem jim ho opět odeslal na vlastní náklady zpět a zavolal jim, pouze opět slibovali a na emaily neodpovídali, až jsem jim v e-mailech začal psát, že si k nim zajedu a ty peníze z nich třeba vymlátím, tak mi odpověděli, že mi vrátí peníze. Ty mi na konto poslali až po delší době a po mých dalších výhružných e-mailech. Neposlali mi, ale peníze za dvojí poštovné, píší jim emaily a nic. V březnu budu mít cestu do Prahy a tak se u nich zastavím a zbylé peníze z nich buď po dobrém nebo spíše po zlém dostanu. S takovými šmejdy jinak jednat nejde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
buhra
15.2.2019
*
*
*
*
*

Objednána el.koloběžka 2000W 20Ah První objednávka na adresu otce (byl na dovolené a mělo to být překvapení) Překvapení bylo ale pro mne. Zboží dodáno ale při prvotním pohledu na krabici údaj 1000W což je cena na interne k sehnání i o 7000,- levněji.. (štěstí, že ne platba předem) pro jistotu se dívám pod krabici na zadní kolo kde opravdu vyraženo 1000W (ano může se stát chyba) takže zboží si pán zase naložil a odvezl (voláno omluva a nabídka jiné 1500W zrušena objednávka po telefonu a další týden objednávám již na mou adresu taktéž 2000W 20Ah (oteč už nemá dovolenou) a zboží dodáno a jen pán otevřel auta a stejná krabice jen samolepka s údajem o W odtržena a jen vidět 20Ah ale nelením a pro jistotu koukám po krabici na zadní kolo a ano 1000W takže ať si udělá každý svůj názor ale za mě NE protože na mě to působí jako nekalá praktika a snad i pokus o podvod (jestli někdo chce rád přepošlu faktury i foto včetně emailů - vše mám)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
svitlana
8.2.2019
*
*
*
*
*

Ne doporučuji objednala jsem zboží i nic na maile ne odpovídají komunikace nulová prysel mail že zboží se prypravuje i dál nic, čís. obj. 160815341, na konec musela jsem zrušit objednávku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenkajuhanakov84
15.1.2019
*
*
*
*
*

Ten to obchod nedoporučuji, koupila jsem si chytré hodinky a nefungovali, napsali ať je pošlu zpět, tak jsem je poslala a do dneška nemám ani hodinky ani peníze, nereagují, jsou to šmejdi 🤮

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
paaja007
18.12.2018
*
*
*
*
*

Komunikace nulová, po týdnu nebyli schopni podat informace jestli objednané zboží odeslali.Po četných e-mailech napsali, že zboží bylo stornováno z jejich strany bez udání důvodů.Tento obchod nedoporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
monikcahajova
27.2.2018
*
*
*
*
*

Pěkná cena :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
juklaoska
18.8.2017
*
*
*
*
*

Vše ok

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • V podhájí 1186/14
  • Praha 4 - Braník
  • 147 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo