Hodnocení firmy Allhere.cz

*
*
*
*
*
35 hodnocení
Tomáš
18.8.2020
*
*
*
*
*

Zkušenost s obchodem je velice špatná v této době. Na začátku a s výběrem produktu byla velká ochota. Potřeboval jsem zboží na narozeniny a proto jsem objednal tam, kde bylo (údajně) skladem. Zboží bylo odesláno relativně včas, ale bohužel přišla polovina objednávky. Zásilku jsem převzal 12.8. s tím, že bych potřeboval, aby do soboty byla doručena i druhá část mé komplet zaplacené objednávky. Paní i pán (tel. i mail) slíbili odeslání a tak jsem tuto chybu přešel Druhý den jsem ještě napsal ať mi pošlou sledovací odkaz. Číslo balíku mi poslali, ale do dnes 18.8. nebyla předána zásilka. Bohužel tedy ani 18.8. stále zboží nemám a pan Antonín na chatu jejich webu https://www.allhere.cz je velice arogantní s tím, že nevysvětlí proč zboží nebylo odesláno, že je to jejich interní věc. Do té doby jsem neměl ani fakturu což se může stát a faktura mi tentýž den byla doručena na mail. Nicméně tomuto eshopu bych se vyhnul obloukem. Dle mého je to neschopnost a selhání celého eshopu. V dnešní době si mají všichni předcházet zákazníky a ne být ještě arogantní. Tomuto eshopu je potřeba se vyhnout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lenka
8.6.2020
*
*
*
*
*

Firmu nedoporučuji.Objednala jsem synovi hoverboard.Když jsme ho rozbalili byl poškrábaný.Po domluvě s nimi nám poslali 700 Kč jako kompenzaci.Po necelém měsíci se hoverboard začal při jízdě sám vypínat, takže sy syn natloukl.Poslali jsme ho na reklamaci.Přišel během týdne zpět s tím, že vyměnili baterii.Po pár měsících to začalo znovu.Syn si natloukl tak, že to už nechce.Volala jsem tam, pán byl milý a řekl abych to poslala zpět s tím, že bychom chtěli vrátit alespoň část peněz.Poslala jsem to a od té doby nic.Telefony nezvedají,na maily nereagují.Budu dávat podnět ČOI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Zdar
22.4.2020
*
*
*
*
*

Připojuji se k NEGATIVNÍM zkušenostem s toto ,,firmou,,. Naprosto stejná zkušenost. Zakoupená elektrická koloběžka Carbon Fiber. Při rozbalení jsem zjistil, že má již najeto 4 tis. kilometrů Navíc baterie vydržela pouze třetinu času. Evidentně použité a kazové zboží. Na emaily odpovídá firma velmi zdlouhavě, nebo i vůbec. Po dlouhých obštrukcích se mi podařilo na lince domluvit s jakýmsi Filipem osobní převzetí do reklamace. Převzetí proběhlo s panem S..... u haly Bohemia Cargo. Obdržel jsem reklamační protokol s podpisem i razítkem. Toto se odehrálo v listopadu 2019. Od té doby nemám ani koloběžku a ani peníze o které jsem žádal. Na lince zodpovídá dotazy ( když se ovšem dovoláte ), slečna, která tvrdí, že na reklamační maily odpovídá její snoubenec a že toho má nad hlavu. A že jsem první, kdo si stěžuje. Na otázky a žádosti po mailu odpoví nějaký panáček velmi vyhýbavě. Když se mu ovšem zachce. Mnohokrát vůbec. Takže stále dokola. Jedná se jednoznačně o podvodnou společnost. Ruce pryč od nich.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Mira
28.3.2020
*
*
*
*
*

Podvodna firma ktera se nestiti zneuzivat pandemii na vlastni obohaceni- misto drahych respiratoru vam dodaji bezcene rousky- viz foto Predam Policii CR Mira

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Miloš
17.3.2020
*
*
*
*
*

Firma Fidemia Group s.r.o. se ani nedá hodnotit, je to podvodná firma, chová se k zákazníkovi neskutečně nadřazeně, v loni jsem si koupil koloběžku za 25000, a jak se říká, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, tak tady to platí mnohonásobně víc, koloběžka měla závady, tak po mnoha hovorech, které nikam nevedly jsem chtěl zrušit kupní smlouvu, tak mi řekli, že to NEJDE !!! tak jsem souhlasil, aby ji opravili, a poslali ji zpěr, bohužel ani čárka o tom, co na ní dělali, - protože na ní nedělali NIC !!! pak se to opakovalo znovu, opět odeslaná na firmu, pak vrácená s ještě většíma závadama, tak jsem koloběžku nechal odeslat znovu na opravu, a čekal a čekal, až uplynulo 40 dvní tak jsem zaslal doporučeně poslal odstoupení od kupní smlouvy a když se se zase nic nedělo, tak jsem jim volal, tvářili se, jako že o ničem nevědí, kde je koloběžka, nakonec, že je tam a že ji můžou poslat, tak jsem jim řekl, že ji už nechci, že chci vrátit peníze na základě písemného odstoupení od kupní smlouvy - to jsem jim ani šlápl na kuří oko, protože v tu chvíli se se mnou začali bavit jak s nějakým dacanem a že jestli si ji nevemu, tak že ji sešrotují, že žádné peníze od nich nediostanu... Tak v obavách, aby jsem nepřišel o koloběžku, tak jsem jim řekl, aby ji poslali - tedy, když je opravená a přezkoušená, jaké bylo ale překvapení, když koloběžka dorazila a nejenže, na ni ani nešáhli, ale navíc je poškrábaná, chybí montážní klíče, klíče od elektriky, navíc chybí uložení řidítek, takže je koloběžka nepoužitelná, baterie totálně vybitá, kola prázdná, kdyby to bylo asi v jiném kulturním státě, tak už by bručeli. A to, dkyž jsem poprvé psal špatné hodnocení při koupi, tak mě prosili, abych to stáhl, že mi pošlou k opravě ještě koženou brašnu - co myslíte...? Kde asi je... že by vítr Máchale.... Začínám mít alergii na Pražáky, protože něco podobného z tohoto města se mi už dvakrát stalo..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
mediman
12.1.2020
*
*
*
*
*

Koloběžka přišla s prasklým displejem.Hned ten den jsem ji poslal zpět.Datum 8.11. Od té doby nic.Žádné potvrzení o přijetí. Doprava mě stála 350 kč. Nereagují na telefony,na mail jednou,od té doby nic.Jedinou nadějí je pan Filip na chatu,který se však pouze omlouvá a stále slibuje.Prý nemůže zjistit,v jakém stádiu je reklamace.Prý nemůže v pracovní době zavolat známému na servis atd.3 týdny mi sliboval,že se to do vánoc stihne. požádal jsem o storno objednávky a vrácení peněz.Vůbec jim nevadí,že reklamační doba již dávno skončila.Obrátil jsem se na ČOI.Nedoporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
berundelka
23.11.2019
*
*
*
*
*

Firma šmejdi.NEDOPORUČUJI .Poslali špatné zboží,vráceno na naše náklady.Nemáme ani správné zboží ani peníze .Nahlášeno na policii.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
jirkasysi
24.10.2019
*
*
*
*
*

Rychle doruceni. Pan na infolince příjemný, poradil s výběrem. Ceny mají perfektní oproti konkurenci, zboží dorazilo do 2 dnů takže za mě pochvala :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Jana
22.10.2019
*
*
*
*
*

Půl roku řeším reklamaci. Stále slibují,ale dodnes nemám ani peníze, ani zboží.Určitě nedoporučuji.!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
sunny1141
15.10.2019
*
*
*
*
*

Pozor!! Jsou to podvodníci!! Objednala jsem haverboard v hodnotě 5.480,- Kč, přišel mi jiný ( levnější) typ. Sice mi nabídli kompenzaci 1.500,- Kč, s tím jsem ale nesouhlasila a zaslala doručený haverboard zpět s tím, že chci vrátit peníze včetně poštovného. Zboží převzali a od té doby nikdo nekomunikuje ani na e-mail, ani chatem. Když jsme se dovolali, jen slíbili zaslání peněz zpět a stále žádné nepřišly. Splnila jsem řádně všechny podmínky pro zaslání zboží zpět, včetně vyplnění formuláře odstoupení od smlouvy a zaslání kopie faktury. Takto se snažím domoci svých peněz již 5 týdnů. Varuji všechny před touto podvodnou společností!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • U továren 999/31
  • Praha 10 - Hostivař
  • 102 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:3015:00
  • Út 9:3015:00
  • St 9:3015:00
  • Čt 9:3015:00
  • 9:3015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo