Hodnocení firmy Auto Velvex.cz

*
*
*
*
*
11 hodnocení
23.10.2018
*
*
*
*
*

V autobazaru Velvex s.r.o. jsem zakoupil Citroen C5. Přístup prodejce byl velice profesionální a vstřícný. Auto mi předvedl a zvedl na zvedaku. Ještě se postarali o me staré vozidlo, které vykoupili a zařídili veškerou agendu spojenou s přepisem vozu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Krakesjan
23.10.2018
*
*
*
*
*

Velice doporuci autovelvex.cz zadny problem s výběrem auto, profesionalita na prvnim miste zvlaste od prodejce vozu pana Lukase Bednara. S pozdravem, Jan

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
grogerstanda
1.9.2018
*
*
*
*
*

V Autobazaru Velvex-Slaný jsem si zakoupil 16.8.2018 automobil KIA CEED COMBI 1.6 CRDI r.v. 2007. Našel jsem si ho na inzertních stránkách SBAZAR - osobní automobil.Po 14 dnech mi přišly domů doklady od prodejce přepsané na mě. Velký tech.průkaz a osvědčení o vozidle. Byl jsem velice překvapen když jsem se v dokladech dočetl ,že jsem si koupil nákladní automobil!!!! N1. Na automobilu není nic poznat co by naznačovalo,že je to nákladní automobil.A hlavně prodejce mě vůbec na tuto zkutečnost neupozornil!!! Kdybych to věděl ,nikdy bych si toto auto nekoupil.Nejsem podnikatel a automobil používám jen pro vlastní potřebu.Kdyby ve smlouvě bylo napsáno nákladní automobil tak bych si toto všiml,ale N1 jsem si bohužel nevšiml.Protože mě to nenapadlo když si jdu koupit osobák.V inzerátu bylo také osobní automobil.Je to podraz od tohoto AUTOBAZARU VELVEX SLANÝ. Nečestné jednání!!!!!! Standa Teplice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Auto Velvex.cz 11.9.2018

Napíšu jen jednu poznámku: Vozidlo Kia Ceed s hmotností cca 1500 kg není nákladní vozidlo. Ladislav Brindzej Auto Velvex

a.suchankova
18.7.2018
*
*
*
*
*

Velice profesionální přístup,poradí,vysvětlí a veliká ochota.Pokud příště budu shánět určitě se obrátím zpět .Pane Brindzeji ještě jednou Vám děkuji! Suchánková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
24.3.2018
*
*
*
*
*

Prodej auta os Auto Velvex byl v naprostém pořádku. Auto jsem si mohla prohlédnout i projet, dostala jsem k němu sadu zimních pneumatik, bazar za mě zařídil převod auta a na místě jsme uzavřeli povinné ručení i pojistku na skryté vady. Krátce po zakoupení auta se projevila jedna závada, praskla řemenice na klikovce. Řešila jsem to bazarem, protože se to stalo jen pár dnů po zakoupení. Vyřizovali událost s pojišťovnou, která to bohužel neuznala. Bazar nechal auto opravit a o vzniklou škodu jsme se rozdělili napůl. Považuji to za férové jednání. Po dvou letech od koupě auta se žádné další závady neprojevily, auto bylo v dobrém stavu. Do servisu muselo až nyní, po dvou letech, kvůli běžnému opotřebení. Za mě velká spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petrcejka
21.2.2018
*
*
*
*
*

Koupil jsem v auto velvex vozidlo Hyundai i30. Vozidlo bylo 4 roky staré a mělo najeto 65 000 km. Vozidlo bylo zakoupeno jako nové v České republice a po prvním majiteli. Stav vozu byl výborný a byl jsem se vším spokojen. Dostal jsem protokol z Cebie, uzavřel jsem pojištění, převod a všechny ostatní věci za mne vyřešili. Přístup i ochota a veškeré služby byly na velmi vysoké úrovni. Jsem moc spokojen i s odstupem nějakého času a vřele doporučuji tento autobazar.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
M. Materna
12.2.2018
*
*
*
*
*

Před rokem jsem v Auto Velvex pořídil vozidlo škoda Octavia r. v. 2002, 1.9 TDI. Za rok mám najeto 35 tis. kilometrů bez jakéhokoliv problému. Nyní jsem se rád vrátil a opět mě nezklamal profesionální přístup prodejců a rychlé vyřízení smluvní dokumentace. Takhle to má vypadat. Rád se v budoucnu opět vrátím. Doporučuji všem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tůma
8.2.2018
*
*
*
*
*

Před 5-ti měsíci jsem zakoupil v autobazaru ve Slaném vozidlo BMW X4. Prodejci panu Bednárovi jsem slíbil, že mu udělím kladnou recenzi pokud budu s vozidlem i s odstupem času spokojen. Prodejní servis (pojistka,přepis,předvedení vozu atd...) bylo na velice profesionální úrovni a neměl jsem k tomu žádné výhrady. Zkrátka jsem byl velice spokojen. Po 5-ti měsících mám na vozidle ujeto 13 000 km a pouze tankuji :-). Takže činím jak jsem slíbil a uděluji panu Bednárovi a celému autobazaru Auto Velvex 5 hvězdiček. Děkuji, budu doporučovat Vaše služby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
V. Pohl
7.2.2018
*
*
*
*
*

Před časem jsem pořídil ojeté vozidlo v bazaru Autovelvex a s odstupem času musím velmi kladně ohodnotit tento nákup a vstřícný přístup zaměstnanců, který v dnešní době v autobazarech bohužel nebývá samozřejmostí. Vozidlo bylo v pěkném stavu po prvním majiteli, zaměstnanci mi ochotně sdělili všechny potřebné informace, na které jsem se dotazoval. Dále proběhla zkušební jízda, vyřízení potřebných papírů, pojištění a vše šlo velmi hladce a bez problémů. Dnes je to již půl druhého roku od uzavření kupní smlouvy a do auta jsem investoval pouze za běžný servis a výměnu brdových destiček. Za mne tedy velká spokojenost a tento bazar mohu jen doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mgr.Josef Holoubek
26.1.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den vážení, bohužel máme s tímto autobazarem Auto Velwex Slaný také velmi špatné zkušenosti. Bylo nám zde prodáno vozidlo, které mělo několik skrytých závad a nakonec se ještě ukázalo, že bylo po požáru v motorovém prostoru.Tento byl na první pohled v dobrém stavu, ale pod kryty po jejich demontáži se ukázaly stopy po hasicích prostředcích (viz foto). Některé komponenty nebyly tak zachované (jak jsme byli při prodeji ubezpečováni prodejcem), ale zcela vyměněné za nové. Na některé kabeláži byly ještě patrné stopy požáru. Auto mělo přemazaný software,ale závady byly načteny v paměti vozu, kde byly nakonec odhaleny ve specializovaném servisu.Velkou skrytou závadou bylo vadné turbo. Při prodeji jsme nebyli ani na jednu z těchto výše uvedených závad upozorněni, požár vozidla nám byl zcela zamlčen !!! a ani nebyl v prodejní smlouvě uveden !!! Cítíme se tak autobazarem podvedeni a zvažujeme žalobu. Na telefonický hovor k závadám nám byla přislíbena alespoň malá sleva ze zaplacené částky, jako kompenzace za vynaložené vícenáklady, ale nakonec nám byla arogantně jakákoliv sleva zamítnuta se slovy, že se necítí zodpovědni a že v ničem nepochybili. Vyhněte se tomuto autobazaru obloukem a nic u nich neprodávejte ani nenakupujte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Auto Velvex.cz 11.2.2018

Musím reagovat, protože v recenzi od Mgr. Holoubka je spousta nepravd. Předem chci říci, že každý, kdo přijde k nám do autobazaru, není makovec k oholení :-). Co se týče  Mgr. Holoubka: To, že na vozidle odejde Turbo, se může stát(v žádném případě jsme o této poruše nevěděli, kdybychom o ni věděli, jistě bychom ji opravili a prodávali auto s novým turbem). Turbo je dle mého názoru věc, která je opotřebitelná a to že jeden den odejde, se opravdu může stát. Pokud se to stane krátce po prodeji, tak se vždy snažíme se zákazníkem konstruktivně domluvit a vše vyřešit k jeho spokojenosti(chápu, že u autobazaristů je to k neuvěření, ale děláme to tak). I v tomto případě jsme se snažili s panem P... domluvit(to je náš zákazník, nikoliv Mgr. Holoubek). Požadavek pana P... byl, že chce přispět na opravu turba 5 000,- Kč a naše reakce byla, že ano, pokud nám pošle kopii faktury o opravě, případně přijede ukázat, že má ve vozidle nové Turbo(přijde mi to z naší strany logické a férové). Zdůrazňuji, že jsme vyšli požadavku pana P... vstříc v plném rozsahu. To byl poslední telefon, který jsme s panem P... uskutečnili. Zhruba za 14 dní, přišel email, ve kterém nám Mgr. Holoubek začne vyhrožovat, zastrašovat, paragrafovat a já nevím co všechno a korunku všemu nasadil touto nepravdivou recenzí. Nutno říct, že chtěl to samé, co pan P….,dodatečnou slevu na opravu turba. Nechápu proč věc nedořešil pan P…, kterému jsme schválili příspěvek na opravu turba v plné částce, kterou požadoval. Na toto jednání, které předvedl Mgr. Holoubek, nejsme přípraveni a proto jsme na tento email reagovali stručne(nikoliv arogantně), tak jak popisuje Mgr. Holoubek. Celou věc jsme nadále ochotni řešit, ale snad radši s majitelem vozu a osobně nebo telefonicky, nikoliv přes nepravdivé recenze(to je dle mého názoru největší dno, když nemáte žádně ponětí o tom, jaké auta prodáváme, jak řešíme problémy, jak se chováme k lidem atd…) nebo přes emaily. Nejsme arogantní, naopak jsme velice vstřícní a jsem přesvědčen, že prodáváme kvalitní auta(každý si může udělat obrázek sám) a náš poprodejní servis je též na velmi vysoké úrovni.. Ladislav Brindzej - poprodejní servis společnosti Velvex s.r.o.

Přidat hodnocení
  • Pražská 338
  • Slaný
  • 274 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • So 9:0013:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo