Hodnocení firmy Auto Velvex.cz

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Neroneron
15.2.2020
*
*
*
*
*

Vozy jsou ve skvělém stavu, prověřené a se zárukou najetých kilometrů. Člověk má jistotu, že nekupuje zajíce v pytli.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Rene K.
5.2.2020
*
*
*
*
*

Vykoupili moje vozidlo za nejvyšší cenu. Zkoušel jsem i jiné autobazary, ale rozdíl byl velký. Proto jsem se rozhodl prodat vůz zde a udělal jsem dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petr.juliska
26.7.2019
*
*
*
*
*

Koupil jsem zde kvalitní auto, se kterým jsem spokojen a nemám výhrad. Určitě bych ale vyzvedl jejich cenovou nabídku za mé auto na protiúčet, byla velice rozumná a vše proběhlo podle mých představ.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
23.10.2018
*
*
*
*
*

V autobazaru Velvex s.r.o. jsem zakoupil Citroen C5. Přístup prodejce byl velice profesionální a vstřícný. Auto mi předvedl a zvedl na zvedaku. Ještě se postarali o me staré vozidlo, které vykoupili a zařídili veškerou agendu spojenou s přepisem vozu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Krakesjan
23.10.2018
*
*
*
*
*

Velice doporuci autovelvex.cz zadny problem s výběrem auto, profesionalita na prvnim miste zvlaste od prodejce vozu pana Lukase Bednara. S pozdravem, Jan

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
grogerstanda
1.9.2018
*
*
*
*
*

V Autobazaru Velvex-Slaný jsem si zakoupil 16.8.2018 automobil KIA CEED COMBI 1.6 CRDI r.v. 2007. Našel jsem si ho na inzertních stránkách SBAZAR - osobní automobil.Po 14 dnech mi přišly domů doklady od prodejce přepsané na mě. Velký tech.průkaz a osvědčení o vozidle. Byl jsem velice překvapen když jsem se v dokladech dočetl ,že jsem si koupil nákladní automobil!!!! N1. Na automobilu není nic poznat co by naznačovalo,že je to nákladní automobil.A hlavně prodejce mě vůbec na tuto zkutečnost neupozornil!!! Kdybych to věděl ,nikdy bych si toto auto nekoupil.Nejsem podnikatel a automobil používám jen pro vlastní potřebu.Kdyby ve smlouvě bylo napsáno nákladní automobil tak bych si toto všiml,ale N1 jsem si bohužel nevšiml.Protože mě to nenapadlo když si jdu koupit osobák.V inzerátu bylo také osobní automobil.Je to podraz od tohoto AUTOBAZARU VELVEX SLANÝ. Nečestné jednání!!!!!! Standa Teplice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Auto Velvex.cz 11.9.2018

Napíšu jen jednu poznámku: Vozidlo Kia Ceed s hmotností cca 1500 kg není nákladní vozidlo. Ladislav Brindzej Auto Velvex

a.suchankova
18.7.2018
*
*
*
*
*

Velice profesionální přístup,poradí,vysvětlí a veliká ochota.Pokud příště budu shánět určitě se obrátím zpět .Pane Brindzeji ještě jednou Vám děkuji! Suchánková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
24.3.2018
*
*
*
*
*

Prodej auta os Auto Velvex byl v naprostém pořádku. Auto jsem si mohla prohlédnout i projet, dostala jsem k němu sadu zimních pneumatik, bazar za mě zařídil převod auta a na místě jsme uzavřeli povinné ručení i pojistku na skryté vady. Krátce po zakoupení auta se projevila jedna závada, praskla řemenice na klikovce. Řešila jsem to bazarem, protože se to stalo jen pár dnů po zakoupení. Vyřizovali událost s pojišťovnou, která to bohužel neuznala. Bazar nechal auto opravit a o vzniklou škodu jsme se rozdělili napůl. Považuji to za férové jednání. Po dvou letech od koupě auta se žádné další závady neprojevily, auto bylo v dobrém stavu. Do servisu muselo až nyní, po dvou letech, kvůli běžnému opotřebení. Za mě velká spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petrcejka
21.2.2018
*
*
*
*
*

Koupil jsem v auto velvex vozidlo Hyundai i30. Vozidlo bylo 4 roky staré a mělo najeto 65 000 km. Vozidlo bylo zakoupeno jako nové v České republice a po prvním majiteli. Stav vozu byl výborný a byl jsem se vším spokojen. Dostal jsem protokol z Cebie, uzavřel jsem pojištění, převod a všechny ostatní věci za mne vyřešili. Přístup i ochota a veškeré služby byly na velmi vysoké úrovni. Jsem moc spokojen i s odstupem nějakého času a vřele doporučuji tento autobazar.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
M. Materna
12.2.2018
*
*
*
*
*

Před rokem jsem v Auto Velvex pořídil vozidlo škoda Octavia r. v. 2002, 1.9 TDI. Za rok mám najeto 35 tis. kilometrů bez jakéhokoliv problému. Nyní jsem se rád vrátil a opět mě nezklamal profesionální přístup prodejců a rychlé vyřízení smluvní dokumentace. Takhle to má vypadat. Rád se v budoucnu opět vrátím. Doporučuji všem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Pražská 338
  • Slaný
  • 274 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • So 9:0013:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo