Hodnocení firmy Vladimír Mašek

*
*
*
*
*
10 hodnocení
Peter
31.10.2019
*
*
*
*
*

Zavolal jsem si pana zámečníka poté co mi po dvaceti letech šly těžko odemykat dveře až se zasekly . Jsem už starší člověk a dříve jsem si opravoval všechno sám, ale po rozebrání horního zámku se mi dveře opět zasekly .Pochopil jsem že na toto nestačím a budu muset do dveří investovat . Pan Mašek dveře prohlédl spočítal mi kolik utratím ,přinesl součástky z auta a nejenže dveře opravil ale udělal to tak že dveře jdou lehce odemykat a vložky Evva které mi namontoval jsou nejen bezpečnostní ale mají dlouhou výdrž a nejsou poruchové a už svým vzhledem budí důvěru. Cena byla přijatelná ,přístup profesionální. Děkuji Petr

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ivana Kralová
13.9.2019
*
*
*
*
*

“Je to už pár dní co jsem volala pana Maška na opravu a seřízení bezpečnostních dveří konkrétně horního zámku který se nám rozbil v pátek po polední, zkoušeli jsme ho namazat ,ale po 20-ti letech provozu to nestačilo.Přijel zhruba hodinu od zavolání,Dveře rozebral-rozpůlil, provedl opravu a ještě mne upozornil že i spodní zámek je na pokraji životnosti,souhlasila jsem s výměnou. Práci provedl dobře ,vše lehce zamyká. Cena byla přijatelná,jsem spokojena Králová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Jiri.Kozenej
11.6.2019
*
*
*
*
*

Spolehlivý,práci rozumí,mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
16.10.2018
*
*
*
*
*

Zavolal jsem si pána na opravu zaseknutého zámku od dveří od zahradního domku . Najednou nám nešel vyndat klíč ze dveří a otáčel se jenom o čtvrt otočky. Pan Mašek odstranil vložku vymontoval zámek vysvětlil mi že zámek je neopravitelný. Během pár hodin přivezl nový originální zámek i bezpečnostní vložku , namontoval, dveře seřídil a poradil mi abych je občas namazal. Vše rychle a odborně. Jsem spokojený. Petr

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Daniela
19.9.2018
*
*
*
*
*

“Koupila jsem si nový byt a původní majitel mi předal pouze dva klíče od spodního zámku a od přídavného zámku neměl klíče vůbec.Objednala jsem tedy telefonicky p. Maška Přijel hned další den včas, podle dohody nacenil mi kolik za opravu zaplatím,cena byla přijatelná a vyměnil na dveřích co bylo potřeba .Dokázal i to že obě vložky odemknu jedním klíčem který je zároveň bezpečnostní a dá se přidělat pouze na bezpečnostní kartu a přivezl mi i dva klíče navíc. Opravdu je vidět že ví co dělá , jsem spokojena. Daniela”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
wmmw
21.11.2017
*
*
*
*
*

O víkendu nám začal špatně zamykat zámek u bezpečnostních dveří. V pondělí se manžel pokusil vymontovat zámek že ho pojede někam koupit.Skončil tím že všechno rozebral a ze zámku vypadl nějaký šroubek a nešel vyndat ze dveří. Zavolali jsme tedy p. Maška ten přijel asi za hodinu a půl .Zámek vymontoval rozebral,vyčistil,vrátil do dveří - seřídil. Obratem zajel pro novou vložku kterou přivezl i s větším počtem klíčů.Jsme v klidu,dveře fungují a cena byla pro nás přijatelná . Marta

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
wmmw
10.11.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den mám 10 let staré bezpečnostní dveře po původním majiteli bytu.Nemohl jsem najednou ráno zastrčit klíč do horního přídavného zámku který je skrytý pod koženkou.Obvolal jsem tedy několik zámečníků a až tento pochopil jaký mám typ zámku.Zeptal se mne kolik potřebuji klíčů a ten samý den po poledni mi přivezl nový náhradní zámek,který hned vyměnil a,dveře mi zkontroloval namazal a dohodli jsme se i na výměně spodního zámku do kterého sice šel zasunout klíč ,ale musel jsem při odemykání s ním hýbat trošku sem tam než odemykal. Pracuje čistě ,rychle a je vidět že ví co dělá.Jsem spokojený.Zelenka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
obrzlomu
19.10.2017
*
*
*
*
*

“Nejsem přímo z Prahy Mám dům asi 40 km za Prahou.Ulomily se mi dva ze tří pantů u dveří,takže dveře klesly,šly otevírat asi jenom půl metru a nešly zamykat ani silou Dům je vlhký a panty bez mazáni po deseti letech zarezavěly a jak jsem se dozvěděl od pana Maška dveře i panty je důležité mazat.Nafotil jsem tedy ulomené panty i typ dveří a poslal mu foto na mail. Odpověděl mi obratem ,navrhl že vymění ulomené za nerezové.staré rozřezal jeden utrženy přivařil.Dveře seřídil-lehce zamykají .Richard”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Machotka
9.10.2017
*
*
*
*
*

“Dobrý den,o víkendu se mi zasekl zámek u vchodových dveří u bytu . Jsem invalida takže i hůře mluvím. po půlhodině obvolávání různých zámečníků jsem se dovolal panu Maškovi.S přehledem přijal mojí zakázku,do hodiny po zavolání přijel.Dveře otevřel zámek opravil ,jednal se mnou slušně vše mi vysvětlil i cenu odhadl dopředu.Dveře mám provozuschopné a jsem spokojený . Machotka”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
obrzlomu
27.11.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den,dcera si koupila byt,na opravu původních dveří jsem jí objednal tohoto zámečníka p. Maška .Po dohodě jsem mu zaslal foto dveří. Opravu mi nacenil dopředu ,dobře odhadl co všechno bude potřeba vyměnit (horní zámek se po odmontování rozpadl). Měl hned napoprvé všechno sebou a dohodnutá cena souhlasila. Mám dvouletou záruku na zámky.Všechno funguje. Není co dodat. A. Poncar

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Hlaváčova 1159/12
  • Praha 8 - Kobylisy
  • 182 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo