Hodnocení firmy Aufler

*
*
*
*
*
30 hodnocení
Jozef
20.4.2021
*
*
*
*
*

Ružencový prstienok som si nechal vyrobiť na zákazku. Požiadal som o drobné úpravy krížika a jednotlivých zrniek. Všetko bolo zhotovené presne podľa mojich predstáv. A aj v termíne. Perfektná práca pán Pospíšil. Myslím, že viac už niet čo dodať. Veľmi dobrá komunikácia. Môžem len a len odporučiť.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarda J.
4.4.2021
*
*
*
*
*

Objednával jsem dárek pro ženu na zakázku a byli jsme oba spokojení. Jak s komunikací obchodu, tak se samotným šperkem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavlina.prekopova
17.2.2021
*
*
*
*
*

Vybrala jsem si šperk na webu, který jsem chtěla upravit, přišli mi tři návrhy, kdy jsem vylíčila od mailu svoji představu. Oceňuji kreativitu a možnost toho, že mi pan Pospíšil nabídl hned tři návrh nikoliv pouze jeden. Šperk je krásný a jsem spokojená :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
AK
2.2.2021
*
*
*
*
*

Naprosto dokonalá a úžasná komunikace a služby. Navíc prstýnky na zakázku a jsou dokonalé a velmi rychlé zajištění změny velikosti prstýnků. Mohu jen a jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kvapilova_alena
18.1.2021
*
*
*
*
*

Velice děkuji za nadstandardně rychlé zpracování mého požadavku. S přívěškem jsme nadmíru spokojeni. Obchod mohu doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
monikakilvady
30.12.2020
*
*
*
*
*

Ochota, vstřícnost, rychlé vyřízení i mezi svátky, vřele doporučuji. M.K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana M.
4.12.2020
*
*
*
*
*

Objednala jsem si prstýnek, dnes jsem si ho vyzvedla na poště a musím říct, že ve skutečnosti vypadal ještě líp než na obrázku na webu. Až je mi líto ho nosit, jak je krásný :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sklenářová V.
30.11.2020
*
*
*
*
*

Krásné šperky, rychlá komunikace a vstřícnost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Straka
10.10.2020
*
*
*
*
*

Super komunikace i o víkendu, domluveno dřívější dodání - vše bez problémů.. Šperky nádherné, velká spokojenost, doporučuji všem!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nikaatch
30.9.2020
*
*
*
*
*

Jedním slovem perfektní! Krásná práce. Přístup, rychlost - to vše na jedničku s hvězdičkou. Více takových a bylo by v té České kotlině opravdu velmi dobře. ;-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jindřichova 2300/6
  • Brno - Žabovřesky
  • 616 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo