Hodnocení firmy Aufler

*
*
*
*
*
39 hodnocení
jana.giesting
11.11.2021
*
*
*
*
*

Dala som si urobit ruzencovy prsten, som nad mieru spokojna s kvalitou a predovsetkym s komunikaciou a servisom zo strany firmy Aufler. Pani Pospisilova nasla vhodnu prepravu do Nemecka, o vsetkom ma hned informovala, uzasny servis, s ktorym sa malokde stretavam. Dakujem!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarolímová S.
23.10.2021
*
*
*
*
*

Nechala jsem si zhotovit přívěsek na zakázku jako dárek pro mou maminku k narozeninám a jsem nadšená. Přívěsek je dle mých představ, je jemný, decentní, opravdu krásná práce, skvělá komunikace a rychlé zhotovení i dodání. Opravdu velmi ráda doporučuji a ráda se k Vám zase vrátím. :-) Děkuji, Jarolímová S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zaana
12.10.2021
*
*
*
*
*

Dá se dát 6 hvězdiček? Přívěšek na objednávku, poněkud neobvyklý, dopadlo to naprosto skvěle a udělal jakožto dárek ohromnou radost a budil vlny obdivu! Byla jsem nadšená z neuvěřitelné rychlosti, neb jsem si vzpomněla opravdu v šibeniční termín, komunikace na výborné úrovni, všechno klapalo. A další bonus: tenhle člověk vám nepošle něco, co si nemyslí, že je perferktní! Klobouk dolů za tu překrásnou práci, pane Pospíšile, poklona za převážné vedení komunikace, paní Pospíšilová!!! Všem opravdu doporučuji a ještě jednou moc děkuji! Z. Hor.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dvorkajitka
10.9.2021
*
*
*
*
*

Výborná komunikace, rychlá a moc krásná práce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tordiglione
9.7.2021
*
*
*
*
*

Opravdu překrásná práce a splnění velkého přání. Obdivuju šikovnost rukou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
w.pavel
29.6.2021
*
*
*
*
*

Naprosto perfektní přístup, ochota, vstřícnost. Moc děkuji a doporučuji, skvělá práce !!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dagmar Jančová
22.6.2021
*
*
*
*
*

Krásná práce, chtěla jsem zasadit větší polodrahokamy do stříbrné klícky, protože mám ráda neobvyklé věci, a dopadlo to přesně podle představ. Děkuji :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jitka.Potuckova
20.5.2021
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojena, prstýnek je nádherný. Chválím vynikající servis.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miloslava K.
18.5.2021
*
*
*
*
*

Jsem více než spokojená. Skvělá komunikace, ochota poradit a pomoc při výběru, kde jsem si nebyla jistá. Velice milé jednání. Šperky jsou přesně podle mých představ a byla jsem příjemně překvapena i cenami. Děkuji a doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jozef
20.4.2021
*
*
*
*
*

Ružencový prstienok som si nechal vyrobiť na zákazku. Požiadal som o drobné úpravy krížika a jednotlivých zrniek. Všetko bolo zhotovené presne podľa mojich predstáv. A aj v termíne. Perfektná práca pán Pospíšil. Myslím, že viac už niet čo dodať. Veľmi dobrá komunikácia. Môžem len a len odporučiť.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jindřichova 2300/6
  • Brno - Žabovřesky
  • 616 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo