Hodnocení firmy OdKarla.cz

*
*
*
*
*
17 hodnocení
Vladimír
15.3.2019
*
*
*
*
*

Zboží, které jsem objednal synovi sice přišlo včas, ale po rozbalení jsem zjistil, že zboží již bylo použité je poškozené a chybéjí v něm díly. Jedná se o stavebnici Cobi. Je mi jasné, že od takového člověka peníze zpátky již neuvidím a je moje chyba, že jsem si zboží pořídil od takového pokoutního překupníka bez předchozího provéření. Takže pozor na tohoto rádoby obchodníka kterého velice vřele nedoporučuji!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
OdKarla.cz 8.4.2019

Dobrý den. Komplikace s Vašiobjednávkou mě mrzí a omlouvám se za ně. Provozuji online bazar,takže asi není překvapením, že prodávám použité zboží. Pokud ale část zboží chyběla a nebylo na to upozorněno v popisu zboží, pakse moc omlouvám a chybu napravím. Stačí mě kontaktovat anahlásit reklamaci. O tom, že reklamace řeším bleskově se sám můžete přesvědčit třeba na mém facebooku, kde mám hodnocení 4,9z 5. Karel".

Andrea
15.6.2018
*
*
*
*
*

Veci jsem postoupila k prodeji v 11/2017 osobnim dovozem na pobočku Praha Vysočany. Teprve pred 14 dny mi po zdlouhavém dopisování zboží ktere se neprodalo vrátili. Od te doby si s nimi opět dopisuji, jelikož veci vrátili načichlé od kouře a rozbité! Jedna se o kavovar Catler, který je poskrabaný a jiz nefunkční. Dokonce mi ztratili příslušenství k přístroji. Jen tak ledabyle hodili kavovar do krabice a zdali jej Česka pošta doručí v poradku ci ne je nejspíše nezajímalo. Je mi to líto a stále nechapu, svěřila jsem jim do prodeje funkcni zboží a vrátili mi neprodejny brak. Ze strany prodejce pry není žádného pochybení, upozornili mě, ze maji jen ty nejlepší recenze na prodej zboží a také balení při navracení, tak ted píší jednu velmi negativní.Poslední zajímavá informace je, ze mi vrátili zboží, ktere není moje. Pouze ja řešila, zdali někomu náhodou nechybí, tak jsem pochopila, ze zboží ktere jsem věnovala na charitu skončí nekomu jinému v krabici! Nedoporučuji prodej pres dejtokarlovi!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
OdKarla.cz 16.11.2018

Dobrý den. Nacházíte se na stránce hodnocení internetového obchodu OdKarla.cz. Vaše hodnocení ale s mým obchodem nesouvisí. Z toho co píšete chcete zřejmě hodnotit mou službu DejToKarlovi.cz. To můžete udělat třeba na Facebooku, nebo na Googlu. Vaše obvinění lze velice těžko prokázat, nebo vyvrátit. Na mém skladě se kouřit nesmí a toto se velmi důsledně dodržuje. Zboží u mě od kouře načichnout nemohlo. Nemohu ani vyvrátit, zda někdo nekouřil u zboží během přepravy. Jestli chcete, můžu přepravci toto reklamovat, ale prosím o info, jak toto mám formulovat a co mám po přepravci požadovat? Ohledně rozbitých věcí - věci jsem Vám poslal přesně tak, jak jsem je od Vás dostal. Zboží jsem od Vás přijal, nafotil a takto jste mi jej schválila k prodeji. Ve stejném stavu jsem Vám zboží vrátil. Vše mohu doložit fotografiemi. Moc rád Vám vyhovím, pokud na mě budete mít nějakou žádost, ale v tomto případě mám pocit, že spíš chcete, abych Vám kompenzoval škodu na zboží, kterou jsem já nezpůsobil. Zde Vám ani nechci nabízet reklamaci přepravy, protože je zřejmé, že poškození při přepravě nevzniklo, což dokazují mnou pořízené fotografie. Poslední věc, kterou zmiňujete je, že Vám dorazilo zboží, které není Vaše. Pokud si dobře vzpomínám, skutečně se to stalo a za to se omlouvám. Jednalo se o nějaké velmi levné příslušenství. Není ale pravda, že bych toto neřešil. Vypátral jsem jsem správného majitele a domluvil jsem se s ním na kompenzaci, jelikož ekonomicky nedávalo smysl, abyste mi tak levnou věc vracela. Karel

ghostrider
1.11.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem si zesilovač doslova za pár korun a všechno funguje jak má. Karla tedy mohu s klidným svědomím doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iva255
18.10.2017
*
*
*
*
*

Opravdovy unikat na ceskem internetu. Prijemna komunikace, rychle vyrizeni objednavky, originalni zpusob prezentace a zajimava nabidka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Vaclav Novak
9.10.2017
*
*
*
*
*

Tak opet musim podekovat. Druha objednavka a vse perfektni. Davam do oblibenych :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vaclav Novak
27.9.2017
*
*
*
*
*

Jsem nadseny! Nasel jsem "u Karla" vec, kterou jsem dlouho nemohl najit. Jenze to neni vse, zasilka mi byla dorucena druhy den od objednani a navic se mi moc libi, jak to je cele udelane. Recenze obvykle nepisu, ale zde jsem tedy musel. Drzim palce. Novak

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
JaneHorak
18.9.2017
*
*
*
*
*

Objednané zboží dorazilo do druhého dne, čímž mě úplně překvapili, bylo v bezvadném stavu, spokojenost! děkuji JH

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Bratří Štefanů 1169/71a
  • Hradec Králové - Slezské Předměstí
  • 500 03
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo