Hodnocení firmy Moto Palace s.r.o.

*
*
*
*
*
7 hodnocení
radim.k
5.11.2019
*
*
*
*
*

S firmou jsem velice spokojen na protiucet ohodnotil moto velmi pěkně přivezl mi novou moto až domů a odvezl si starou, přihlášení taky vse ok. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
20.10.2018
*
*
*
*
*

Já jsem si teď zde koupil motocykl a byl jsem velice překvapen a pán je velmi ochotný a vše mi vysvětlil jak má upřímně za mě veliká spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
guttmann.zdenek
18.1.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den jsem s firmou motopalace spokojen po koupi motociklu byly menší technické problémy ale pan majitel vse rychle a ochotne vyresil a jsem rád že jsem si vybral právě tuto prodejnu motocikl šlape jak má a ted už je na me jak o něj budu pečovat mohu vrele firmu doporucit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jannecesta
7.10.2017
*
*
*
*
*

Díky za ochotu, přijedu určitě zas! :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jannecesta
7.10.2017
*
*
*
*
*

Za mě naprostá spokojenost. Byli ochotní otevřít o víkendu mimo pracovní dobu. Vše jsme prošili a vyzkoušeli a dokonce mi v dešti vyřešili dopravu zadarmo.. dnes prostě nevídáné) Díky, doporučuji vás kamarádům!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rocco46
18.9.2017
*
*
*
*
*

Ahoj motorkářky a motorkáři, rád bych se s vámi podělil o nemilou zkušenost při koupi motocyklu Ducati Panigale 1199S přes firmu Moto Palace. Půjdu rovnou k věci. Tento motocykl ( Ducati Panigale 1199S VIN: ZDMH800AACB009333 ) nabízela firma Moto Palace ještě před 10 dny za 379 000,- Kč, do provozu 5/2016, najeto necelých 3900km, záruka do 5/2018, motocykl rok výroby 2013 do roku 5/2016 na prodejně Ducati na Slovensku. Jako potencionálnímu kupci mě bylo divné, že tento motocykl nemá servisní knihu. Byl jsem ujištěn prodejcem Moto Palace, že papírová podoba není, že jsou veškeré údaje nahrány na jakési kartě, kterou při zapojení v Ducati vidí celou historii motocyklu. V úterý 12.9.2017 jsem se dovolal do Ducati ČR, kde jsem byl ujištěn, že je to nesmysl a ke každému motocyklu přísluší servisní kniha v papírové podobě. Dále mě sdělili, že nemají k motocyklu žádné záznamy, jen že motocykl je původ Slovensko a provoz od 5/2016. Kontaktoval jsem tedy Moto Palace, jestli mě můžou servisní knihu sehnat a že mám o motocykl stále zájem. Odpověď Moto Palace byla taková, že volali původnímu majiteli a ten jim řekl, že mu nebyla k motocyklu z Ducati dodána. Volali prý na Slovensko, kde jim to nikdo nebral a tak poslali email s veškerou dokumentací, aby jim k motocyklu doložili co mají v záznamech a dodali duplikát servisní knihy. Ještě týž den 12.9.217 byla cena motocyklu snížena na 349 000,- Kč a v odpoledních hodinách (17:29 hod.) mě poslali z Moto Palace sms, ve které bylo, že mají klienta co chce zítra 13.9.2017 zaplatit za motocykl 320 000,- Kč a jestli se do večera 12.9.2017 rozhodnu, nechají mě motocykl za 330 000,- Kč. Řekl jsem, že chci zaslat kupní smlouvu a možnost financování a že mám o motocykl zájem. Mezitím jsem emailem obeslal všechny prodejce Ducati na Slovensku s žádostí o poskytnutí informací ohledně tohoto motocyklu. O kupní smlouvě se zde vyjadřovat nebudu, ale měla řadu chyb ( mám vzor ). Ve středu 13.9.217 (9:14 hod.) dopoledne se mě ozval prodejce Ducati ze Slovenska, který mě řekl, že to byl jejich motocykl a že mě k němu řekne všechno. Info o provozu a roku výroby seděl, ale pak řekl, záruka do 5/2018, ano, ale....Motocykl byl od roku 2013 do datumu první registrace 5/2016 u nich na prodejně jako testovací motocykl. Běhěm té doby byl motocykl [b]2x bouraný[/b] a opravený do 100% stavu a vztahovala se na něj plná záruka. V roce 5/2016 koupil motocykl někdo z Bratislavy za 17 000 EUR včetně DPH a na okurhu motocyl [b]totálně zničil![/b] ( komplet očesaný, vytrhný kabely, chyběla obě kola, vidlice pryč, totální škoda). Motocykl byl pojištěn, tak začali vyčíslovat náklady na opravu a když byla cena 18 000 EUR a dále 22 000 EUR a údajně by se vyšplhala někam až k 25 000 EUR, vyplatili pojistku v plné výši a motocykl odepsali. Poté bylo to co z motocyklu zbylo, prodáno někam do Německa a odtud přicestoval k nám do ČR a nyní ho nabízí firma Moto Palace dnes 18.9.2017 za krásných 270 000,- Kč. Pán z Ducati SK dále uvedl, že není možné prodávat tento motocykl za 379 000,- Kč jak byla původní cena, natož dnes 18.9.2017 za 270 000,-Kč, když cena za opravu byla stanovena na minimálně 468 000,- Kč ( kurz 26,-Kč/EUR). Jak prý asi musí být tento motocykl opraven, když stojí tolik, kolik stojí??!! Teď to hlavní....Pán z Ducati se mě zeptal, jestli jsem náhodou včera 12.9.2017 v odpoledních hodinách nevolal. Řekl jsem, že nevolal a on mě řekl, že volal majitel tohoto motocyklu - Moto Palace a všechny inforamce, které mě teď řekl, řekl i jim!!! [b]Opravdu seriózní jednání firmy Moto Palace!!!!![/b] Musím říct, že do této doby probíhalo jednání a komunikace s firmou Moto Palace korektně a nemuseli o této skutečnosti vědět, jenže už věděli. Místo, aby řekli, co se o motocyklu dozvěděli, tuto skutečnost zamlčeli a tlačili na prodej ještě na týž den 12.9.2017 v podobě slevy o 49 000,- Kč. Když jsem firmu Moto Palace dne 13.9.2017 v 15:26 hod emailem informoval, že znám jejich obchodní tajemství a zda chtějí tuto situaci nějak řešit, dostal jsem pouze sms, že jsou s právníkem na policii kvůli tomuto motocyklu a že se bude vracet původnímu majiteli, kvůli odhaleným skutečnostem ( nadále je tento motocykl nabízen k prodeji) . Chtěl jsem tedy po firmě Moto Palace kopii tohoto oznámení, nebo číslo jednací pod kterým bude toto oznámení na PČR vedeno. Žádnou odpověď jsem již nedostal a do dnešního dne 18.9.2017 se mě nikdo z Moto Palace neozval. Nechci zde nikoho pomlouvat, nebo sahat do svědomí, ale jednání firmy Moto Palace je hodně nestandardní a každý ať si udělá svůj obrázek a názor, jestli má toto jednání znaky podvodu či nikoliv. Závěrem bych chtěl uvést, že mám vše elektronicky podloženo a vše můžu kdykoli doložit. Děkuji za přečtení až do konce a raději posílám odkaz na tento motocykl a údaje k motocyklu: Ducati Panigale 1199S ABS, VIN: ZDMH800AACB009333 http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/ducati/ducati-1199-panigale/ducati-1199-panigale-s-abs-super-cena-1203652.html

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
balakovsky
16.6.2017
*
*
*
*
*

Prodával jsem skutr a byl jsem velmi spokojen. Ac jsem ocekával jednání typu AAA Auto a podobně, vše bylo úplně v pohodě a přesně podle dohody po telefonu. Pan mi rekl po telefonu cenu a tu také dodrzel. Druhy den prijel okouknul a koupil. Jasně ze dostanete min nez kdyz to prodáte sami, ale oni musi taky z neceho zit a cenu mi dali lepsi nez okolni prodejci motorek. Jednáni velmi slusné a hodné doporučení na 1 s hvezdičkou! Jan. B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Slavětínská 662
  • Praha 9 - Klánovice
  • 190 14
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo