Hodnocení firmy Tipli

*
*
*
*
*
11 hodnocení
A. Koffler
17.2.2020
*
*
*
*
*

Jakmile nakoupíte zboží na nějakém webu a je tam u něho sleva tak vám nic nepřiznají. Zrušil jsem Tipli v prohlížeči a dále nevyužívám, protože mám dojem, že vždy si něco najdou, aby vám nevyplatili nic. Bohužel velké zklamání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ronald
17.1.2019
*
*
*
*
*

Zdravím, VARUJI před Tipli, nakoupil jsem cca za 15 000 zboží cca 50 druhů zboží, slibovali okolo 10 % zpět , dostal jsem 3% a pouze z pár obchodů za pár korun, z dražšího zboží jsem nedostal nic, HNUS

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Tereza
10.12.2018
*
*
*
*
*

Affiliate od tipli je podvod! Dejte si pozor na partnerský program od tipli. Poslala jsem tam téměř 200 nových uživatelů a namísto reálné provize jsem se dočkala zablokování účtu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
25.9.2018
*
*
*
*
*

Určitě existují i lepší cashback portály. Pravidelně mívám problém s automatickým načítáním odměn a to mám vyplý Adblock, zavřená všechna ostatní okna apod... Odměny mi pak připíšou sice ručně, ale zařadí se do bonusů, takže je nelze nechat proplatit, dokud nemáte nastřádané nějaké peníze... Jenže jak toho docílit, když se ty odměny nepřipisují? Řešila jsem to už hodněkrát... Nějaké peníze mi už vyplatily, ale je to akorát o nervy...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
23.7.2018
*
*
*
*
*

VAROVÁNÍ !!! v žádném případě se neregistrujte na tipli.cz je to další banda podvodníků !!! Ahoj lidi, jedná se o PODVOD !!! TIPLI je PODVODNICKÁ firma co láká lidi k registraci a nákupům přes jejich portál, poté odměny nevyplácí svým klientům, připíše Vám pouze nějaké body a nutí Vás dále nakupovat aby jste odměny někdy v nedohlednu proměnili v Kč! při urgenci ať vyplatí co mají, vyhrožují, mažou varovné příspěvky a blokují účet, to je ovšem MARNÉ, pravdu o těchto ŠMEJDECH se nyní dozví celá ČR !!! hezký den přeji všem slušným lidem a hlavně se NIKDY u TIPLI.cz NEREGISTRUJTE a nenakupujte přes tuto pochybnou firmu, co jen parazituje na slušných lidech a okrádá je o provize z jejich nákupů !!! SDÍLEJTE, KOPÍRUJTE, ŠIŘTE AŤ NENALETÍ DALŠÍ SLUŠNÍ LIDÉ !!! ;)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Monika Valášková
28.4.2018
*
*
*
*
*

Jejich doplňek do prohlížeče je super. Díky němu nemusím myslet na to zda na tipli zrovna vybraný obchod je nebo ne. Vyplácení na účet jsem zatím zkoušela pouze jednou a vše proběhlo v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jaromír Homola
1.4.2018
*
*
*
*
*

Neseriózní jednání. Snaží se nalákat na nepravdivé informace na svých stránkách, po registraci je toho hodně jinak. Jsou na trhu důvěryhodnější cashbacky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pistalova93
14.9.2017
*
*
*
*
*

Naprosto super jednání, vždy jednají fér a snaží se vyjít vstříc, výplaty jsou vždy bez problému a rychle převedeny na účet. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Michal G
29.6.2017
*
*
*
*
*

Už 5 dní čekám na vyplacení odměn, budu se divit, pokud peníze vůbec dorazí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Veronika Klasová
29.4.2017
*
*
*
*
*

Používání portálu je naprosto v pořádku. Během 3 měsíců jsem získala asi 6x odměnu z nákupů na Mallu a AliExpressu a můžu říct, že jsem spokojená. Tak snad to tak vydrží.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Přidat hodnocení
  • Na poříčí 1067/25
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Sekce a Štítky

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo