Hodnocení firmy Energetická kancelář

*
*
*
*
*
34 hodnocení
p.pytlik
3.5.2018
*
*
*
*
*

Vyhrožují pokutami za nulové služby. Od nich zlevnění energií rozhodně nečekejte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lubos.votroubek
26.4.2018
*
*
*
*
*

Telefonáty proběhly, přijel kurýr s mnoha stránkami drobně napsané smlouvy. To jsem podepsat odmítl, ať mi to půjčí na přečtení. Nechtěl, takže nic. Najednou ale tvrdí, že jsem něco podepsal a chtějí 5000Kč. Přišel i papír, že jsem porušil smluvní článek 6. Platit nechci, nejsem si ale jistý, jestli jsem jim nepodepsal nějakou stručnou objednávku na začátku návštěvy kurýra. Chtělo by to nějakou hromadnou žalobu. Škoda původní myšlenka byla dobrá. Luboš

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
v.zejdlik
24.4.2018
*
*
*
*
*

Milé vystupování lidí kteří vám vezou pouze "papír "který vam dokazuje že vám nezvednou cenu elektřiny,ale je to tak,že to je objednávka ,kterou jsem nikde nechtěl. podvodníci,šmejdi,nic jiného. Chtějí abych zaplatil smluvní pokutu 5000. Davejte pozor!!!! Dnes u mě byl kurýr že mi veze smlouvy a pokud nepodepisu dostanu pokutu.. Zítra jdu na policii. Nedá se nic dělat. Podám trestní navrh na podvod.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
s.d
16.4.2018
*
*
*
*
*

Patřím k těm, co se nechali nachytat, nevyžádaný telefonát, kde se odkazovali na mou známou (tato odmítá, že by společnosti mou osobu nějak doporučovala), druhý den přijel kurýr k převzetí potřebných dokladů, požadoval podepsání převzetí. Na papíře byla spousta textu drobným písmem, zběžně jsem jej přečetl, bylo tam psáno o pokutě 2.500 Kč za odběrné místo, v případě, že nepřestoupím k smluvnímu dodavateli. Nečekal jsem řádný podraz tak jsem podepsal. Byl jsem kurýrem ubezpečen, že má vše potřebné a mám vyčkat na výsledky soutěže. Namísto výsledků mne začala společnost neustále kontaktovat s požadavkem o zajištění dalších a dalších podkladů, nejdříve jen od společnosti e.on, následně i Centropol, přestože se ve smlouvě zavazuje sama jednat s dosavadními dodavateli. Vzhledem k tomu, že jsem měl jiné závažnější starosti, sdělil jsem jim, aby tedy smlouvu brali za bezpředmětnou, že se nechci ve věci více angažovat. Na to jsem dostal odpověď, že smlouvu můžu ukončit, ale jsem povinen jim uhradit pokutu. Poté se dlouho nic nedělo, až po půl roce mi přišla sms, že jsem nezaplatil fakturu, odpověděl jsem společnosti s dotazem o jakou fakturu se jedná, žádnou jsem neobdržel a následovala vyhýbavá komunikace ať dodám podklady nebo zaplatím fakturu. O jakou fakturu se jedná mi nikdo neodpověděl. Můj argument, že buď byla objednávka uzavřena a já přejdu k vysoutěžené firmě, jak bylo smluveno, nebo objednávka není kompletní a tudíž platná mi nebylo odpovězeno, jen stále kolovrátek, ať zaplatím fakturu. Doposud jsem zaslal podnět na ČOI, má-li někdo z Vás nápad jak postupovat, ozvěte se mi na s.d@centrum.cz.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
radoslav.machacek
11.4.2018
*
*
*
*
*

Normální přístup, slušný telefon, ušetřil jsem nějaký drobný na elektřině, ale úspora na plynu vyšla skvěle. Nakonec 3500 ročně k dobru do rodinného rozpočtu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ota
10.4.2018
*
*
*
*
*

Já jsem spokojený, ale jen se slevou, kterou mi dali na plyn,nejdřív jsem to neveřil, ale nakonec mám na plynu úsporu 4700 Kč, na elektřině bohužel jen 650 Kč. Chovali se slušně a nic jsem jim za to nezaplatil, takže za mě OK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
rebell35
8.3.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den , nevím jak tato firma funguje , protože slibovali výběrové řízení na dodavatele energie , ale podle mě jen dělají aukci kdo jim nabídne víc za seznam lidí , které chytí do svých sítí . Chtěl jsem po nich zápis z výběrového řízení notářsky ověřený , protože předpokládám , že postupuje regulérně , ale odmítají to , že mi sdělí jen kdo je na 2. a 3. místě . Myslím , že by se na ně měl podívat někdo z hospodářské kriminálky , protože mi to smrdí podvodem .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne1
nefér jednání
7.3.2018
*
*
*
*
*

Nedám žádnou hvězdičku. Někde získají Váš telefon, potom kecají - slibují že je to jen doklad ( Objednávka), za kterou nemáte žádný závazek. Osobně jsem se ptala i na finanční postih a bylo mi řečeno, že ne!!!!! Až mi dají nabídku ohledně ušetření peněz za odběr el., energie, teprve se podepisuje smlouva.Kurýr nic neví, nic Vám říkat nebude. Jen po Vás chce kopií smlouvy a fakturaci a proto že mu tyto podklady předáte, tak mu podepíšete objednávku, abyste věděli komu jste dali podklady. Zatím mi pokuta nepřišla, ale potom vyhrožování od jejích zaměstnankyně..hnus a vyhrožovala i do telefonu s pokutou. Čekám, zda-li mi něco příjde. Máte někdo právníka?? Podomní prodej s vyhrožováním? Jsem zhnusena......nechala jsem se napálit. Asi je nás více....to se to někomu podniká co ???

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
salora
28.2.2018
*
*
*
*
*

No mě by ještě docela zajímalo pokud už se dejme tomu přistoupí na uzavření smlouvy s novým dodavatelem ,musí nebo měla být podána výpověd s touto tzv. energetickou kanceláři která si na ni spáše jen hraje než koná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mercedes17
28.2.2018
*
*
*
*
*

hnus, obchodník Vám sdělí,že je objednávka nezávazná,dlouho se nic neděje a přijde faktura na 5tis. za porušení "něčeho", text v objednávce miniaturní...nejlépe číst s lupou...záměrně? kdo by to celé četl a navíc tomu rozuměl? na to asi sází.....jako všichni šmejdi, buď zaplatím 5tis.šmejdům nebo 7tis.právníkovi, myslím že ty prachy dám raději právníkovi, aspoň budu vědět za co :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne0
Přidat hodnocení
  • Masarykovo náměstí 52/33
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo