Hodnocení firmy Energetická kancelář

*
*
*
*
*
17 hodnocení
12.1.2018
*
*
*
*
*

Děkuji pomohli jste mi. Nic jim nepodepíšu a nic od nich nechci. Takové mazání medu kolem pusy je moc podezřelé. A tady je mi to potvrdilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
salora
10.1.2018
*
*
*
*
*

No je to tak jak tu mí předřečníci uvádějí /když ptáčka chytají pěkně mu zpívají/ do slova a do písmene ano něco jiného člověku nabulíkují při sepsání smlouvy a že to není závazné a že mohu vypovědět smlouvu kdykoliv a kdesi cosi ?Skutečnost ve smlouvě je jiná a na to ono stavějí asi by to chtělo podat hromadnou žalobu jinak to nevidím aby jim skřípli prsty.Nedostal jsem žádný porovnávající parametr ceny obou odběratelů.Navíc si v té smlouvě napíšou zakukleně formou paragrafů co člověk běžný nemůže znát , podmínky co říkají že i když smlouvu vypovíte musíte stejně pokutu uhradit ,má otázka zní dá se pak vůbec od nich /vybruslit/ a skončit tím že dám výpověd u toho nového odběratele před ukončení 30 měs. smlouvy ?Něco mi totiž po přečtení říká že už musím u té slavné KTST být snad nadosmrti ?To už by byl vrchol všecho chtělo by to nějakého právníka aby se na to podíval a vyhodnotil situaci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
no12345
21.12.2017
*
*
*
*
*

Tahle firma je ještě otravnější jak hmyz mám osobní zkušenost kdy za účelem ušetření mi vysoutěžili katastrofální ceny na které bych dosáhl sám a stačilo by jen zavolat na svého dodavatele který by mi cenu snížil mnohem více samozřejmě vím mohl jsem to udělat ale firma slibuje individuální ceny na které se nikdy nedostanete proto jsem to zkusil ...když jsem volal zpět s tím že to nechci pohrozili mi pokutama se slovy že cenu mám nižší tak co chci? ale nikdo vám neřekne že cena je nižší byť o korunu NEDOPORUČUJI !!! Lidi udělejte si 5 minut čas zavolejte si na dodavatele pohrozte že chcete odejít a individuální cenu vám dá sám a mnohem nižší než tahle firma která je placena z provizí přetahování klientu !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kamila
17.12.2017
*
*
*
*
*

Já jsem naprosto spokojená, jako matka s dvěma dětmi jsem pak dost ušetřila a hlavně jsem kvůli tomu nikde nelítala a neřešila všechno možné. Už i moje známá do toho šla, když viděla, jak dobře to dopadlo. :) Snad i vy získáte tu nejnižší cenu a našetříte třeba na tu televizi, co já jsem nám teď do bytečku koupila. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Tomasp
11.12.2017
*
*
*
*
*

Tihle mě už otravují po několikáté. Takhle kancelář je pod IČO firmy KTST s.r.o. tedy skratka majitelů kteří působí v různých převážně distributorskych a energetickych firmách, tudíž nejsou nezávislí jak říkají. Mají právě nadvědomí tu činnost, jak chodí podomní prodejci a vnucují nevýhodné smlouvy s žárovkami které 100x přeplatite. Tohle je jiný zpusob, protože podobný prodej je ve většině měst zakázán. Lidi pokud nemáte čas hledat, mějte jo aspoň na čtení smluv co podepisujete.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
capici
28.11.2017
*
*
*
*
*

Ze své zkušenosti tuto firmu nedoporučuji,upsala jsem se do soutěže a po té co jsem podepsala smlouvu s vyhraným dodavatelem,se mi ozval původní dodavatel s lepší nabídkou,kterou jsem přijala.Od EK mi dorazila faktura na 5000,- za nedodržení objednávky.Myslím,že férové by bylo,kdyby před podpisem o těchto pokutách informovali a ne podstrčili k podpisu smlouvu,kde je to uvedené,myslím,že málo kdo smlouvu pročítá celou,hold za blbost se platí a ponaučení pro příště,hlavně,že na stránkách firmy píšou,že služby mají zdarma.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
old.raven
16.11.2017
*
*
*
*
*

Souhlasím s pisatelem MAX z 28.7.2017 na 100%. Opomenou se zmínit o smlouvě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
4.10.2017
*
*
*
*
*

Jsou to Šmejdi, i když to tak na první pohled nevypadá. Podle mne žádné aukce nejsou, jinak by mi nenabídli jen mírně "výhodnějšího" dodavatele energií (mnozí dodavatelé nabízejí výrazně výhodnější ceny). Buď jsou tedy neschopní vysoutěžit pořádnou nabídku, nebo jsou to podvodníci a pouze se domluvili s jedním dodavatelem na vzájemných výhodách. Myslím, že druhá možnost je správná. Nabídnuté ceny energií jsou běžné ceny, které "vítězný" dodavatel uvádí na svých stránkách. Porušení podmínek (nevyužití nabídky jimi "vysoutěženého" dodavatele se trestá pokutou ve výši 2.500 Kč. Smlouva se automaticky prodlužuje. Pokud nezačnete energii od vybraného dodavatele odebírat, zaplatíte smluvní pokutu 5.000 za každé odběrné místo novému dodavateli. A to se "vyplatí"... Mnohem výhodnější je tedy vybrat si dodavatele sám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne9
Dana
12.9.2017
*
*
*
*
*

Moje osobní zkušenost: v dobré víře jsem podepsala a pak jsem se divila, jelikož bych u vybraného dodavatele zaplatila cce o 1400,- Kč za rok navíc, tak jsem smlouvu vypověděla a ejhle, už po mě chtějí 5000,-, tak mají pomáhat k nejnižším cenám nebo bohatnout na důvěřivcích ? Uvidíme jak to dopadne, teď si právě dopisujeme. Dana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne5
Adam Černý
11.9.2017
*
*
*
*
*

Konkrétní čísla - byl jsem u Bohemie energy na elektrine - mam D45d jelikoz vytapim velkou plochu. ve vysokem tarifu u Bohemky 1940,- a nízký tarif 1450,- Aukci vyhrála nějaká Maxim Energy s cenama 1395,- vysoký a 1080,- nízký tarif. Byl jsem v aukci už jednou a byl jsem spokojený roční úspora byla okolo 6ti tisíc. Při té spotřebě co mám, tak by měla být roční úspora /- 14-16 tisíc. Nevím, ale mě přijde firma solidní a z referencí nic špatného. Pokud bude slíbená úspora taková jaká by dle dohody měla být, tak určitě doporučím i známým a v rodině.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne6
Přidat hodnocení
  • Masarykovo náměstí 52/33
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo