Hodnocení firmy Energetická kancelář

*
*
*
*
*
10 hodnocení
4.10.2017
*
*
*
*
*

Jsou to Šmejdi, i když to tak na první pohled nevypadá. Podle mne žádné aukce nejsou, jinak by mi nenabídli jen mírně "výhodnějšího" dodavatele energií (mnozí dodavatelé nabízejí výrazně výhodnější ceny). Buď jsou tedy neschopní vysoutěžit pořádnou nabídku, nebo jsou to podvodníci a pouze se domluvili s jedním dodavatelem na vzájemných výhodách. Myslím, že druhá možnost je správná. Nabídnuté ceny energií jsou běžné ceny, které "vítězný" dodavatel uvádí na svých stránkách. Porušení podmínek (nevyužití nabídky jimi "vysoutěženého" dodavatele se trestá pokutou ve výši 2.500 Kč. Smlouva se automaticky prodlužuje. Pokud nezačnete energii od vybraného dodavatele odebírat, zaplatíte smluvní pokutu 5.000 za každé odběrné místo novému dodavateli. A to se "vyplatí"... Mnohem výhodnější je tedy vybrat si dodavatele sám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Dana
12.9.2017
*
*
*
*
*

Moje osobní zkušenost: v dobré víře jsem podepsala a pak jsem se divila, jelikož bych u vybraného dodavatele zaplatila cce o 1400,- Kč za rok navíc, tak jsem smlouvu vypověděla a ejhle, už po mě chtějí 5000,-, tak mají pomáhat k nejnižším cenám nebo bohatnout na důvěřivcích ? Uvidíme jak to dopadne, teď si právě dopisujeme. Dana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Adam Černý
11.9.2017
*
*
*
*
*

Konkrétní čísla - byl jsem u Bohemie energy na elektrine - mam D45d jelikoz vytapim velkou plochu. ve vysokem tarifu u Bohemky 1940,- a nízký tarif 1450,- Aukci vyhrála nějaká Maxim Energy s cenama 1395,- vysoký a 1080,- nízký tarif. Byl jsem v aukci už jednou a byl jsem spokojený roční úspora byla okolo 6ti tisíc. Při té spotřebě co mám, tak by měla být roční úspora /- 14-16 tisíc. Nevím, ale mě přijde firma solidní a z referencí nic špatného. Pokud bude slíbená úspora taková jaká by dle dohody měla být, tak určitě doporučím i známým a v rodině.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
konecny
4.9.2017
*
*
*
*
*

Zajistí levnější energie, ale ne ty nejlevnější, takže co se rozumí energetickou soutěží je mi záhada. Ani nepředloží výsledky této "soutěže" a smlouvu mají tak dobře napsanou, že stejně musíte uzavřít smlouvy s nimi doporučeným dodavatelem!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne4
milov
31.8.2017
*
*
*
*
*

Konkrétní ceny za plyn - stávající dodavatel 809 Kč(E.ON), nový přes KTST 749 Kč (LAMA). Akorát se KTST zapomněla zmínit, že kdybych podepsal smlouvu u LAMy přímo, tak jsem měl cenu 699 Kč. Jedná se totiž o standardní ceníky a ne žádné vysoutěžené ceny. Vše jsou neregulované ceny za 1 MWh bez DPH. Takže vychvalující příspěvatelé přidejte konkrétní ceny, jinak to smrdí sebechválou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne4
Mgr. Ivana Kratochvílová
12.8.2017
*
*
*
*
*

Úspora předčila veškeré mé očekávání! Super přístup,profesionalita, a poctivost. Velká sláva, že v čr je firma, která je poctivá a leží ji na srdci spokojenost zákazníka!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne2
Ing. Jaroslav Kucera
10.8.2017
*
*
*
*
*

Prislo prvni vyuctovani a ceny jsou uplne nekde jinde nez jsem mel u Cezu a Rwe. Jsem spokojeny a auci budu urcite volit nadale, nestalo me to ani korunu a vse zaridili. Jinak musim reagovat na prispevek nademnou o pokute 2500,- kc. Je zcela logicke, ze tu firmu to neco stoji a jen hlupak si nenecha dat nizsi cenu a rusi to, nehlede na to, ze to maji jasne napsane na prihlasce. Za me jedna z mala normalnich a poctivych spolecnosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne2
Tomáš Zdvořilý
3.8.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost. Dodavatele jsem hledal dlouho, ale vysoutěžená cena s energetickou kanceláří byla ta nejnižší. Není důvod váhat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano14 ne3
Max
28.7.2017
*
*
*
*
*

Nalákají na lepší energie, nechaj si podepsat od kurýra papír a pak pokud neuzavřete smlouvu s tím koho vám najdou, následuje 2500Kč pokuta.. No, není to romantické? To, že musíte smlouvu s novým dodavatelem podepsat, vám předem jaksi zapomenou říct..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne10
nicolasvrba
9.6.2017
*
*
*
*
*

Spolupracujeme s firmou EK již třetím měsícem a jsme spokojeni s jejich přístupem a flexibilností.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne5
Přidat hodnocení
  • Masarykovo náměstí 52/33
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo