Hodnocení firmy Energetická kancelář

*
*
*
*
*
45 hodnocení
ilona.vamberska
10.12.2018
*
*
*
*
*

Pokud to někomu pomůže: odkaz na reportáž Črné ovce https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/218452801081010/0/60768-energeticka-kancelar/ Žádné pokuty neplaťte, nemají na to nárok. Tchán podepsal objednávku, ale nemohl ani přejít ke konkurenci, neboť měl s EONem smlouvu na dobu určitou, takže smlouva s General Energy byla zrušena a EK mu poslala fakturu na 5000,- Kč za nedodržení podmínek jejich objednávky. V objednávce (smlouvě s EK), je ale NEPLATNÉ ujednání o smluvní pokutě. NEMAJÍ právo na úhradu smluvní pokuty, neboť se jedná o formulářovou smlouvu, tedy o smlouvu, kdy druhá smluvní strana = zákazník nemá šanci docílit ve smlouvě žádné změny. Podle stanoviska Nejvyššího soudu již z roku 2013 platí, že pokud se jedná o tzv. formulářovou smlouvu a pokud jsou v takovéto smlouvě sjednány smluvní pokuty pouze v neprospěch spotřebitele, pak jsou takovéto smluvní pokuty zcela neplatné! Takže nehraďte, ale žádejte storno faktury s odkazem na výše uvedené...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Conearic Miroslav
30.11.2018
*
*
*
*
*

Zdravim.Potřeboval bych trochu poradit.Nechal jsem se taky nachytat.Sice jsem jim to podepsal ale jakmile jsem zjistil że to slevněni energii je mizivy tak jsem v 11dni od podepsani smlouvy u Lama Energy kontaktoval stavajociho dodavatele Inoggy,že chci u nich zůstat.druhy den byl u mě jejich dýler a podepsal jsem to zpět u Innogy.Na to mi přišla faktura s pokutou od energetické kanceláře 2500,- že jsem odstopil do 15 dnů odsmlouvy s Lama Energy.což mi příjde absurdní když mám ze zákona 14 dni na odstopeni od smlouvy. Kontaktoval jsem Innogy a ti mi oznamily že z jejich strany proběhlo vše v pořádku a že šlo o soutěž a tzv.je to nezajima.potřeboval bych vědět jestli energetická kancelář má na těch 2500,- nárok...uvítal bych případnou právní pomoc proti těmto šmejdům.děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
J N
27.11.2018
*
*
*
*
*

Kdesi sehnali moje číslo s tím, že jsem v roce 2013 využil jejich služby, což je nesmysl. Tváří se jako zaměstnanci z firmy u které máte sjednané dodávky energií, ptají se na vaše zkušenosti s podomními prodejci a nutí vás podepsat s nimi smlouvu s tím, že vám zajistí slevu. Podle zkušeností ostatních si pak účtují nesmyslné pokuty. Mě kontatktovali z čísla 723 071 130.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
15.11.2018
*
*
*
*
*

Mě kontaktovaly pouze po telefonu a když jsem jim nedodal papíry od stávajícího dodavatele tak po mě chtějí pokutu 2500kč.Na základě doporučení sem zažádal o přepis odběratele tak doufám že to pomůže.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jirka.v360
24.8.2018
*
*
*
*
*

Návod pro ty, kteří podepsali OBJEDNÁVKU. Je potřeba odběrné místo přehlásit u vašeho současného dodavatele na manželku, manžela, přítelkyni, prostě na jinou osobu. Tím už nebude odběrné místo na vás, a tudíž nemůžete změnit dodavatele. Toto ve smlouvách, přesněji řečeno v objednávkách, nemají ošetřeno. Až znova zavolají, tak jim řeknete, že odběrné místo už nevlastníte z nějakého důvodu... Hlavně nic neplaťte!!! Přeji hodně štěstí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
podvedený zákazník
15.8.2018
*
*
*
*
*

Šmejdi a nic jiného! Podomním prodáváním podstrkují smlouvy k prodeji. Nás obelhali také (ten jejich pikolík nám lhal, že jsou nástupnickou firmou jiné firmy, u které jsme již byli a měli s nimi dobrou zkušenost) a domluvit se s nimi o ukončení smlouvy bez pokuty není možné. Ještě člověka zesměšňují a urážejí. Parchanti jsou to ! Podávám stížnost na ERÚ a ČOI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
sehnalkova.j
14.8.2018
*
*
*
*
*

Lidi ,taky jsem naletěla.Už mám dost neustálých telefonátů a vyhrožování pokutou.Je tady někdo z Vás co to řešil přes právníka??

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
david1922
19.7.2018
*
*
*
*
*

Šmejdi !!! Vůbec s nima nekomunikovat, podepsal jsem údajnému kurýrovi převzetí nějaké nabídky. Jenže mi podstrčil smlouvu. Pak přišla smluvní pokuta 2500. Nevim jak můžou ještě fungovat. Tolik stížností na ně, a kradou dále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
VILMA
12.7.2018
*
*
*
*
*

Včera mi volala také paní z ek.cz , že má pro mne dobrou nabídku jek ušetřit za plyn a elektřinu. Vyžádala jsem si možnost rozmyslet si to a že stejně zrovna nemám čas. Tak vím kam jí pošlu dneska po přečtení těchto recenzí. Děkuji. V.M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
erytropa
21.6.2018
*
*
*
*
*

Jednoznační šmejdi, podvodníci, lháři a zloději - asi jim to umožňují zákony..., bohužel, - odmítat je, nic nepodepisovat ! dělají si svoje machinace s prodejem zákazníků, žádnou slevu nevyřídí, žalovat je, varovat, upozorňovat, čekají na sebemenší chybu oproti tzv. Objednávce, čili - falešné smlouvě- , jen aby se mohli dožadovat pokut! Hvězdičky = nesmysl, když tak -5, firma celá patří do kriminálu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Masarykovo náměstí 52/33
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo