Hodnocení firmy Energetická kancelář

*
*
*
*
*
41 hodnocení
jirka.v360
24.8.2018
*
*
*
*
*

Návod pro ty, kteří podepsali OBJEDNÁVKU. Je potřeba odběrné místo přehlásit u vašeho současného dodavatele na manželku, manžela, přítelkyni, prostě na jinou osobu. Tím už nebude odběrné místo na vás, a tudíž nemůžete změnit dodavatele. Toto ve smlouvách, přesněji řečeno v objednávkách, nemají ošetřeno. Až znova zavolají, tak jim řeknete, že odběrné místo už nevlastníte z nějakého důvodu... Hlavně nic neplaťte!!! Přeji hodně štěstí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
podvedený zákazník
15.8.2018
*
*
*
*
*

Šmejdi a nic jiného! Podomním prodáváním podstrkují smlouvy k prodeji. Nás obelhali také (ten jejich pikolík nám lhal, že jsou nástupnickou firmou jiné firmy, u které jsme již byli a měli s nimi dobrou zkušenost) a domluvit se s nimi o ukončení smlouvy bez pokuty není možné. Ještě člověka zesměšňují a urážejí. Parchanti jsou to ! Podávám stížnost na ERÚ a ČOI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
sehnalkova.j
14.8.2018
*
*
*
*
*

Lidi ,taky jsem naletěla.Už mám dost neustálých telefonátů a vyhrožování pokutou.Je tady někdo z Vás co to řešil přes právníka??

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
david1922
19.7.2018
*
*
*
*
*

Šmejdi !!! Vůbec s nima nekomunikovat, podepsal jsem údajnému kurýrovi převzetí nějaké nabídky. Jenže mi podstrčil smlouvu. Pak přišla smluvní pokuta 2500. Nevim jak můžou ještě fungovat. Tolik stížností na ně, a kradou dále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
VILMA
12.7.2018
*
*
*
*
*

Včera mi volala také paní z ek.cz , že má pro mne dobrou nabídku jek ušetřit za plyn a elektřinu. Vyžádala jsem si možnost rozmyslet si to a že stejně zrovna nemám čas. Tak vím kam jí pošlu dneska po přečtení těchto recenzí. Děkuji. V.M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
erytropa
21.6.2018
*
*
*
*
*

Jednoznační šmejdi, podvodníci, lháři a zloději - asi jim to umožňují zákony..., bohužel, - odmítat je, nic nepodepisovat ! dělají si svoje machinace s prodejem zákazníků, žádnou slevu nevyřídí, žalovat je, varovat, upozorňovat, čekají na sebemenší chybu oproti tzv. Objednávce, čili - falešné smlouvě- , jen aby se mohli dožadovat pokut! Hvězdičky = nesmysl, když tak -5, firma celá patří do kriminálu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
suoffous
21.6.2018
*
*
*
*
*

Fous M. Sahara 18 hod · Dopoledne zvoní manželce mobil. Energetická společnost si chce sjednat schůzku. Manželka jde do práce, nemá čas a s vědomím, že jedná s EO.N předává mně k vyřízení. Znovu se ptám s kým mluvím. Nesrozumitelné jméno, ale firma Energetická kancelář. Dobře, zástupce se staví odpoledne. Sedám k PC a dávám do vyhledávače Energetická kancelář. A ejhle, v hodnocení firem nejméně 90% negativních referencí. Stručně řečeno, jednání ŠMEJDŮ. Ano, několik spokojených klientů se našlo. Otázka je, zda jsou reální. Odpoledne zvoní zvonek. Otevřu, za dveřmi je milá slečna (paní). Představí se. Jelikož očekávám delší řeč, zvu ji dál. Říká něco o vysoutěžené ceně za elektřinu a chce fakturu. Odmítám.Také ji sděluji, že mají špatné reference. Vysvětluje mi, že je to vina klientů. :D "Předložte mi návrh smlouvy, já si ji prostuduji." Slečna:" Tu vám nedám, my jsme jen zprostředkovatel." a podává mi několikastránkovou objednávku na jejich firmu. "Dobře, já si ji prostuduji s lupou, protože písmenka jsou malá. Po tom vám dám vědět." Slečna: "Můžu vám dát jen titulní stranu. Vy by jste to mohl použít proti mně." Já: "Copak objednávka obsahuje něco, co bych mohl použít proti vám? To je podezřelé. Tak si objednávku vemte a na shledanou." Ve vší slušnosti jsem ji vyprovodil přes dvůr, ještě jednou jsme se rozloučili. Slečna už se nesnažila zaseknout háček. Zřejmě pochopila, že musí lovit v jiných vodách.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
p.pytlik
3.5.2018
*
*
*
*
*

Vyhrožují pokutami za nulové služby. Od nich zlevnění energií rozhodně nečekejte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
lubos.votroubek
26.4.2018
*
*
*
*
*

Telefonáty proběhly, přijel kurýr s mnoha stránkami drobně napsané smlouvy. To jsem podepsat odmítl, ať mi to půjčí na přečtení. Nechtěl, takže nic. Najednou ale tvrdí, že jsem něco podepsal a chtějí 5000Kč. Přišel i papír, že jsem porušil smluvní článek 6. Platit nechci, nejsem si ale jistý, jestli jsem jim nepodepsal nějakou stručnou objednávku na začátku návštěvy kurýra. Chtělo by to nějakou hromadnou žalobu. Škoda původní myšlenka byla dobrá. Luboš

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
v.zejdlik
24.4.2018
*
*
*
*
*

Milé vystupování lidí kteří vám vezou pouze "papír "který vam dokazuje že vám nezvednou cenu elektřiny,ale je to tak,že to je objednávka ,kterou jsem nikde nechtěl. podvodníci,šmejdi,nic jiného. Chtějí abych zaplatil smluvní pokutu 5000. Davejte pozor!!!! Dnes u mě byl kurýr že mi veze smlouvy a pokud nepodepisu dostanu pokutu.. Zítra jdu na policii. Nedá se nic dělat. Podám trestní navrh na podvod.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
Přidat hodnocení
  • Masarykovo náměstí 52/33
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo