Hodnocení firmy Fastum Dent

*
*
*
*
*
17 hodnocení
h.milus
27.9.2018
*
*
*
*
*

Doporučuji každému tuto paní zubařku. Přístup k pacientovi velice milý, že zapomenete na bolest a rádi se těšíte na další ošetření. Velký obdiv a ještě jednou děkuji. M.Hořejší 👩

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
12.2.2018
*
*
*
*
*

Pět hvězdiček je pro tuto paní zubařku Mudr. Annu Černyšovou málo. Citlivý, profesionální přístup, který jsem u této stomatoložky poznala, jsem u žádného předchozího zubaře nezažila. Paní zubařka je velmi milá a nebojí se napravit to, co ostatní zubaři/ky na jiných pracovištích nezvládli. Z paní zubařky jsem skutečně nadšená. Je velmi empatická a pacientovi věnuje dostatek času. Je zřejmé, že se snaží pro svého klienta-pacienta udělat maximum. Ordinace působí velmi čistě a je moderně vybavena. Výborná a báječná je i sestřička Hana. Kliniku Fastum Dent mohu jednoznačně vřele doporučit komukoli.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
moruse26
15.9.2017
*
*
*
*
*

Návštěvou kliniky se mi velmi ulevilo,protoze manžela dostat k zubaři je zhola nemožné.Odmítá jakoukoli prevenci (trauma z detstvi) a je ochoten vyhledat zubare pouze jako emergency.Díky profesionalnimu přístupu personálu a okamzitemu objednani se podařilo vyresit akutní bolest,ktera manzela trápila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sadovicova
8.9.2017
*
*
*
*
*

Velmi příjemný a příznivý přístup, děkuji páni doktorce za trpělivost a ochotu řešit i těžší případy, mohu jedině doporučit. Určitě rada se vrátím. Dík Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
sadovicova
8.9.2017
*
*
*
*
*

Отличный и профессиональный врач, очень довольна, приятная уютная ординация, все как надо, когда болит. Алена

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
robertkopecky
8.9.2017
*
*
*
*
*

Z návštěvy ordinace jsem nadšen. Obdržel jsem prioritní termín ve večerních hodinách, což velmi oceňuji. Pro pracujícího je velmi dobré moci vyhledat lékařské ošetření mimo svou pracovní dobu a tím předejít třenicím s nadřízenými. Ošetření proběhlo k mé plné spokojenosti, bylo bezbolestné díky použitým kvalitním analgetikům a přístup paní doktorky byl velmi profesionální a lidský. Bylo mi poskytnuto kvalitní ošetření za přijatelnou cenu. Kliniku Fastum Dent mohu jednoznačně vřele doporučit komukoli.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
zilolka_i
5.9.2017
*
*
*
*
*

非常好的服务,质量和价格我都很满意的!感谢!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Mc_78
5.9.2017
*
*
*
*
*

excellent clinic, super equipment, excellent staff Recommend!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
mashajurij
5.9.2017
*
*
*
*
*

Velmi příjemný profesionální přístup, paní doktorka vždy vše vysvětlí, je pečlivá a moc milá. Doporučuji všem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
5.9.2017
*
*
*
*
*

K paní doktorce chodím pravidelné a mohu jen a jen doporučit. Dle mého názoru je to nejlepší zubařka jaka muže existovat. Přistup úžasný, nemá problém komunikovat i mimo pracovní dobu. Objednaní rychle, proste jen sama chvála.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Přidat hodnocení
  • Holandská 365/10
  • Praha 10 - Vršovice
  • 101 00
  • Metro I. P. Pavlova, Náměstí Míru tramvaj č. 22 na zastávku Vršovické náměstí.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:3019:00
  • Út 7:3019:00
  • St 7:3019:00
  • Čt 7:3019:00
  • 7:3019:00
  • So 7:3019:00
  • Máme právě otevřeno

  • Na objednání!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo