Hodnocení firmy Dotace pro lidi s.r.o.

*
*
*
*
*
19 hodnocení
yrtep.petra
8.10.2019
*
*
*
*
*

Se společností Dotace pro lidi s.r.o. mám naprosto vynikající zkušenosti. Nejdříve vyřízení "kotlíkové dotace" (rok 2017/2018), kde jsme na výměnu kotle na tuhá paliva za tepelné čerpadlo získali max. částku 120tis Kč a následně v roce 2019 v rámci dotace Nová zelená úsporám výměna oken zateplení půdy dotace v částce cca 125tis Kč. Na tuhle dotaci u nás doma proběhla v září 2019 i kontrola ze Státního fondu životního prostředí a všechno OK! Pan Kasal a jeho kolega pan Král reagují na všechny maily a dotazy velmi rychle a jsou ve všech směrech ochotni pomoci, vysvětlit, .. atd. Proste odborníci ve svém oboru! Děkuji ! A už jsem je doporučila svým známým .... Petra Kučerová Lipany u Českého Brodu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
frantisekmiarka
6.9.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, rovněž se připojuji ke spokojeným občanům, kteří využili služeb této firmy. Pánové Kasal a Král plně spolupracovali jednak při vyplňování žádosti o dotaci, tak jednáním na Středočeském kraji. Věřím , že tato jednání nebyla jednoduchá, ale výsledek je k plné naší spokojenosti. Za to jim patří velký dík. Přeji oběma dál plno spokojených klietů. Miarka František.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Středočech
25.6.2018
*
*
*
*
*

Tuto firmu mohu jen doporučit. I přes velice dlouhou dobu vyřizování dotace ze strany Středočeského kraje vždy ochotně poradili a všeobecně pomáhali. Nemůžu si vynachválit. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana.vetla
24.12.2017
*
*
*
*
*

Firmu Dotace pro lidi zastoupenou panem ing.Kasalem hodnotím vysoko kladně jak s vyřízením potřebných dokladů,tak i doporučenou montážní firmou.Nezbývá nic než jim za provedené mnohokrát poděkovat a popřát další úspěšné montáže. Jana Černá

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
lazer
3.12.2017
*
*
*
*
*

Také přidám kladné hodnocení na pana Kasala, dotace jsem vyřizoval pro rodiče, takže jsem neměl čas obíhat úřady a ješte jsem z jiného města. Takto vše vyřídil za mě, jen stačí pár podpisů a zaslání na úřad, jinak vše zařídí, za ty peníze to asi stojí, dále i doporučil firmu na montáž TČ, takže jsme to měli "bez práce" Tímto děkuji firmě Dotace pro lidi a doporučuji :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
25.11.2017
*
*
*
*
*

Zdravím pana Kasala, ohledně kotlíkové dotace jsem nadmíru spokojen. Od prvního setkání až do posledního kroku nápomocen a se vším mi dokázal poradit. Poděkování též patří panu Královi, který se mi věnoval až do úplného vyřízení dotace. Jsem spokojen a mohu jen doporučit. S pozdravem Ladislav Cink, Roupov.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
schillerovi
23.11.2017
*
*
*
*
*

Vše bylo v naprostém pořadku včas a s kladným výsledkem vyřízeno. Ještě jednou děkujeme za ukázkovou spolupráci a všem ostatním vřele doporučujeme. Schillerovi Očihov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
oldrich.hrib.st
30.7.2017
*
*
*
*
*

Výborná a bezproblémová spolupráce. Rychlé vyřízení registrace. Rád doporučuji. Oldřich Hřib

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
marek_cerny
10.7.2017
*
*
*
*
*

Vše funguje jak má, komunikace, dodržení termínů. Vřele doporučuji !!! Marek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
marek_cerny
10.7.2017
*
*
*
*
*

Vše funguje jak má, komunikace, dodržení termínů. Vřele doporučuji !!! Marek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Domažlická 1256/1
  • Praha 3 - Žižkov
  • 130 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo