Hodnocení firmy Soukromá mateřská škola „Na Statku“

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Pavlína M.
29.6.2021
*
*
*
*
*

Pozor, bránou školky Na statku vstupujete do jiného světa - totiž říše dětí, plné fantazie, kreativity, smíchu, přátelství, různorodých aktivit a hlavně lásky paní učitelek. Toto není jen školka, je to velká rodina, která vás přijme s otevřenou náručí. Moje dcerka ze školky nikdy nechtěla domů a já jí po zkušenosti úplně rozumím:-) Vřele rodičům doporučuji tuto školku, kde se prolíná profesionalita s opravdu mateřským přístupem ke všem dětem bez rozdílu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
balkova
2.6.2021
*
*
*
*
*

Paní učitelky ze školky mají k dětem opravdu přístup "na míru". A děti je milují. Zároveň jsou to profesionálky, které mají autoritu a s dětmi pracují, vedou je a vychovávají. Děti mají různé kroužky, divadla a jiné akce. Tato školka byla rozhodně dobrá volba a neměnili bychom.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kučerovi
25.5.2021
*
*
*
*
*

vysoká úroveň, individuální přístup, úžasné paní učitelky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
khorejsova
25.5.2021
*
*
*
*
*

Školka je výjimečná ve velmi kvalitní péči o děti, v krásném, individuálním přístupu ke každému dítku, v láskyplném prostředí, ale zároveň vysoké úrovni vzdělávání a výchovy. Paní ředitelka a její tým jsou vždy plní laskavosti, velké míry pochopení a trpělivosti, prostředí i lidé jsou báječní. Katka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Petra
24.5.2021
*
*
*
*
*

Syn i rodiče jsou velmi spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Hanka
24.5.2021
*
*
*
*
*

Úžasná školka, úžasné paní učitelky, kde nic neni problem. Hned při první návštěvě nás okouzlil obrovský dvůr na kterém si děti mohou hrát. Mají tam i stromy a keříky ze kterých děti trhají ovoce. Špičkový přístup, plno akci pro děti - angličtina, tanečky, zumba ,domaci strava, kde dcerka sní vždycky úplně vše. Naše druhé dítě tam bude chodit take.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Leova
28.8.2019
*
*
*
*
*

Pani ucitelky si zakladaji na dobrem vztahu s detmi, na vztahu plnem duvery. Pristupuji individualne ke kazdemu ditku, respektuji jeho potreby, davaji mu potrebny prostor, ale zaroven umeji nastavit pravidla a hranice. Mame to stesti, ze mohou nase ditka chodit do teto skolky <3

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
j.vankova
17.2.2019
*
*
*
*
*

Přesně tak by, podle mého názoru, měla školka vypadat. Krásné prostředí, kde skvělým paním učitelkám záleží na každém jednom dítěti. Dcera chce do školky i o víkendu a vždy se těší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
31.10.2018
*
*
*
*
*

Perfektní vedení, rozvíjející a zábavný program, velmi přátelské ceny, krásné prostředí, moderní metody, citlivý a individualni přístup. Jsem nadšená, že jsme právě zde. M. Kučerová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
moravcova
30.10.2018
*
*
*
*
*

Už od prvního dne byl syn ze školky nadšený, pokaždé se těší tam a domů se mu nechce. Nesmírně vstřícný přístup, vše nám maximálně vyhovuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Návsi 11
  • Úhonice
  • 252 18
  • mapa

Kontaktní osoby

Foto

Otevírací doba

  • Po 7:0017:00
  • Út 7:0017:00
  • St 7:0017:00
  • Čt 7:0017:00
  • 7:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo