Hodnocení firmy Telly

*
*
*
*
*
9 hodnocení
1mill
12.7.2020
*
*
*
*
*

Čim dal horší služby časté vypadky,programy si měni a ubirají jak chcou samozřejmě bez jakého koliv oznamení poslední dobou prostě katastrofa uvažují o ukončeni smlouvy i když jsem dlouholetý zakazník

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lorencova.jitka2
19.2.2020
*
*
*
*
*

Digi mám asi 18. let ,ale nikdy jsem se nesetkala s takovým přístupem jako ted.Satelit mi nejde 11dní a nikdo to neřešil. Technikovi jsem volala hned ten den a byl až na Moravě. Mají své techniky a nikoho mi neposlali. Jinak si techniky najímají. Mně je jedno komu to zaplatím, protože u nich se všechno platí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jitka-svecova
6.8.2019
*
*
*
*
*

Na DIGI TV pozor. Po ukončení smlouvy Vás předají inkasní společnosti za nevrácení zařízení (bez jediného upozornění) a ta si naúčtuje tučné poplatky. Smlouvu jsme ukončili pro nespokojenost s tv příjmem a vždy jsme vše platili ve splatnosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gritzjaroslav
26.7.2019
*
*
*
*
*

Již dva měsíce přijímám TV programy přes Digi2 GO -Chytrá anténa, obraz i zvuk je perfektní a bez poruch. Používám setobox Arris zapojený přes pevné internetové připojení. Za 100Kč měsíčně mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavlína
25.7.2019
*
*
*
*
*

Totální nespokojenost, jednání s klientem této společnosti je naprosto katastrofální!!!! NEDOPORUČUJI!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Milan Pce
4.11.2018
*
*
*
*
*

Nejsem spokojen s jednáním s prodejem produktů. Něco vnutí a konečná. Nestačil jsem ani zareadovat a šoupli mi smlouvu na 24 měsíců. Stalo se to tak, že krachnul Flix TV. Ti byli lepší i cenove.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jiří Koblížek
7.10.2018
*
*
*
*
*

Dlouholetý spokojený zákazník,ale poslední tři čtyři měsíce některé programy nejdou několik hodin(žádný signál), set top box se restartuje i třikrát denně(proč?) a kostičky i při dobrém počasí.Proč nemůžou změny aspoň napsat na e-mail(automat),když faktura chodí tak přesně(automat)?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
j.smrcka
15.9.2018
*
*
*
*
*

Mění programové kanály jak se jim zlíbí a neberou ohled na stávající smlouvy se zákazníky. Pořídil jsem si Novou Digi TV hlavně kvůli Sport 1 a Sport 2, kde jsou přímé přenosy F1 a ostatních formulí. Nyní tyto programy vyřadili, tudíž mi je celá Digi TV k ničemu. Jiří Smrčka Kladno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
karel.brabec
2.1.2018
*
*
*
*
*

Lepší televize než O2, rozhraní a seznam kanálů je přehlednější.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Florenci 2116/15
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • sídlo společnosti
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo