Hodnocení firmy Ing. Jitka Kubešová

*
*
*
*
*
14 hodnocení
R.M.
19.1.2020
*
*
*
*
*

S p.makléřkou Jitkou Kubešovou spolupracuji již delší dobu. Při pronájmu i při prodeji prokázala profesionální, skvělý a individuální přístup a maximální ochotu při řešení všech problémů.Cením si velice komunikace.Vždy jsem byla rychle informována o dění! Děkuji za spolupráci, podporu a hladký průběh prodeje! Tuto milou a vstřícnou makléřku všem ráda doporučím! R.M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bohula
22.10.2018
*
*
*
*
*

Musím uznat, že naprostá spokojenost s paní makléřkou ing. Kubešovou. Prodej proběhl velice příjemně díky její sluníčkové povaze a v rámci možností rychle. Mohu jen doporučit. K Nikomu jinému už bych nešla. J. Hanusová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
yvone68
18.12.2017
*
*
*
*
*

Paní makléřka ing. Kubešová je velice vstřícná, její profeionální přístup je doplněn lidskostí a to považuji za nejdůležitější prvek úspešného jednání v realitách, protože se ho v této branži nedostává. Její jednání a spolehlivost dává pocit důvěry a důvěryhodnosti. Dávám jí pět hvězdiček a i to je málo. Doporučuji tuto makléřku. Ivča D.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
matys71
13.9.2017
*
*
*
*
*

S paní makléřkou byla spokojenost po všech stránkách, vřele doporučuji. Vše proběhlo bez problémově a to jak prodej naší nemovitosti, se kterou si jiné rk neporadily, tak i nákup našeho nového bytu a dnes již bydlíme v novém. Moc děkujeme paní makléřce ing. Kubešové . J.M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
haryvel
11.1.2017
*
*
*
*
*

S paní makléřkou velice dobrá spolupráce, nad rámec běžných činností, velka ochota a zdárně ukončený prodej nemovitosti, naprostá spokojenost. Doporucuji K.H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vecinaJ
5.8.2016
*
*
*
*
*

S paní makléřkou je výborná komunikace, je vstřícná a profesionální. Spolupráce při prodeji mé nemovitosti proběhla naprosto bezproblémově přestože jsme nemovitost nechtěli prodávat přes realitní kancelář. Paní makléřka se nám o vše postarala a díky ní jsme i ušetřili nejen čas, ale i docela pěknou sumu za náklady spojené s jejím prodejem. Vřele doporučuji! J. Komárek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vonaska
11.6.2016
*
*
*
*
*

Jednoduše řečeno - perfektní spolupráce, profesionalita, obětavost a důvěra, tak by se dala charakterizovat spolupráce s ing. Kubešovou. Prodej proběhl naprosto bezproblémově a rychle. Jmenovanou paní makléřku doporučuji všem známým, kteří chtějí řešit prodej své nemovitosti. J.V.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jiří Mach
10.5.2016
*
*
*
*
*

Velká spokojenost s paní makléřkou, dokázala svým přístupem, jednáním a profesními znalostmi napravit reputaci ostatních realitek, s nimiž mám s většinou velmi špatné zkušenosti. Obchod proběhl hladce, paní makléřka se starala nad rámec svých povinností, doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zimolezka
23.3.2016
*
*
*
*
*

Velká spokojenost s přístupem, poradenstvím i znalostmi. Bezproblémový obchod, rychlost a maximální vstřícnost. Paní makléřku vřele doporučuji. Z.Zimová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sazkina
17.2.2016
*
*
*
*
*

S paní Kubešovou jsme se setkali při prodeji našeho bytu před rokem. Jelikož se nám osvědčila, byla vstřícná, milá, spolehlivá a profesionální, rozhodli jsme se následně pro její služby i při koupi nového bytu. Vše probíhalo skvěle. Rychle a bezproblémově. Ing. Kubešovou doporučuji všem, co chtějí prodat nebo koupit. Eva a Jan Koutní

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jihoslovanská 491/33
  • Olomouc - Povel
  • 779 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo