Hodnocení firmy trikuj.cz

*
*
*
*
*
9 hodnocení
lucimarkova.la
29.11.2020
*
*
*
*
*

Mohu jen doporučit.hrnecky s fotkami krásné.spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
shery3
8.6.2020
*
*
*
*
*

Plecháčky potištěné přesně podle návrhu, dodání třetí den po objednávce plus dárek na další nakup❤️ Děkuji a doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
L. Štichová
1.6.2020
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost! Ve čtvrtek jsem psala do trikuj.cz email, zda mou objednávku ještě stihnou. Ubezpečili mě, že ano, a ještě mi doporučili způsob dopravy podle jejich zkušeností tak, aby se to stihlo. Objednávku ve čtvrtek večer zkontroloval jejich grafik, který si prohlédl grafiku a ještě mě kontaktoval, abychom si to potvrdili. V pátek už byly hrnečky připravené a v pondělí je mám doma. A výsledek? Kvalitní tisk, perfektní balení (opravdu se snaží velmi precizně zboží zabalit, aby se nerozbilo) a objednávka doma s dvoudenním předstihem. Neskývám nadšení a vřele doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
lenka.hronovska
31.5.2020
*
*
*
*
*

od firmy jsem měla objednaný hrneček jako dárek k narozeninám, který mi na poště rozbili.Psala jsem proto p. Bartůškovi, zda by nebylo možné hrneček udělat znovu. Dlouho jsem se nesetkala s takovým přístupem jako u p. Bartůška. Obratem mi vytvořil nový hrneček s tím samým textem, a to bez nároku na poplatek. Moc si toho vážím a jsem ráda, že mezi námi existují takoví podnikatelé, jako je p. Bartůšek a jeho firma. Přeji mu hodně daších spokojených zákazníků. MUDr Lenka Hr.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
listicka
29.5.2020
*
*
*
*
*

děkuji, nádhera!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ilona P.
21.12.2019
*
*
*
*
*

Potisk krásný, slíbili doručení do vánoc a také to tak bylo,, jsem spokojena

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
exjab
3.7.2019
*
*
*
*
*

super triko

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
darysava
12.6.2019
*
*
*
*
*

První objednávka proběhla rychle, u druhé byly problémy, ale po vysvětlení bylo opět vše v pořádku , zboží dodáno a vytvořeno podle mých představ

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
darysava
20.5.2019
*
*
*
*
*

první objednávka proběhla v pořádku, ale druhá z poloviny dubna po zaplacení zatím nedošla, už je vše ok

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Rybná 716/24
  • Praha 1 - Staré Město
  • 110 00
  • Provozovna není určena k osobním návštěvám.
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo